Daha Genç Görünmek İçin Yeni Trend: Yüz Yogası

Daha genç görünmek için yeni trend: Yüz yogası

  1. Gülümseyerek ve yanaklarını yüz boşluklarına sokarak - yani balık suratı yaparak - yanak ve dudakları toplayın. Beş kez tekrarlayın.

    Gülümseyerek ve yanaklarını yüz boşluklarına sokarak - yani balık suratı yaparak - yanak ve dudakları toplayın. Beş kez tekrarlayın.

  2. Burnu içe çekerek, çiğneme sesi çıkararak, ve daha sonra nefes alıp vererek "mm" sesini çıkarın. Dört nefes için tekrarlayın.

    Burnu içe çekerek, çiğneme sesi çıkararak, ve daha sonra nefes alıp vererek "mm" sesini çıkarın. Dört nefes için tekrarlayın.

  3. Burun yoluyla nefes alın, yumruk yapın ve yüzünüzü sıkın. Ağızdan nefes verin, dil çıkarın ve elleri açın. Üç kez tekrarlayın.

    Burun yoluyla nefes alın, yumruk yapın ve yüzünüzü sıkın. Ağızdan nefes verin, dil çıkarın ve elleri açın. Üç kez tekrarlayın.

  4. Kaşlarınızı kusursuz bir şekilde dik tutarken öpücük veriyor gibi dudaklarınızı bükün. Dört kez tekrarlayın.

    Kaşlarınızı kusursuz bir şekilde dik tutarken öpücük veriyor gibi dudaklarınızı bükün. Dört kez tekrarlayın.

  5. Gülümseyip, parmak uçlarınızı dudak ve burun arasında sıkıştırarak, ardından direnmek için parmak uçlarıyla kaldırıp bastırarak kahkaha çizgilerini kaldırın. 20-30 kez tekrarlayın.

    Gülümseyip, parmak uçlarınızı dudak ve burun arasında sıkıştırarak, ardından direnmek için parmak uçlarıyla kaldırıp bastırarak kahkaha çizgilerini kaldırın. 20-30 kez tekrarlayın.

  6. Yanaklara kendilerini şişirerek ve nefesiniz tükenene kadar yanaktan yanağa havayı aktararak tutun. Üç kez tekrarlayın.

    Yanaklara kendilerini şişirerek ve nefesiniz tükenene kadar yanaktan yanağa havayı aktararak tutun. Üç kez tekrarlayın.