İşte Samsung Galaxy S9 Ve Galaxy S9+

Samsung'un yeni üst düzey telefonları Galaxy S9 ve Galaxy S9+

  1. Son günlerde Samsung'un yeni üst düzey telefonları Galaxy S9 ve Galaxy S9 'la alakalı sızıntıların sayısı artmaya başladı. Sızıntı görsellere ve bilgilere gelin yakından bakalım.

    Son günlerde Samsung'un yeni üst düzey telefonları Galaxy S9 ve Galaxy S9 'la alakalı sızıntıların sayısı artmaya başladı. Sızıntı görsellere ve bilgilere gelin yakından bakalım.

  2. ARKA PANEL  <br>  Techtastic.nl sitesi Galaxy S9'un arka kapağına ait fotoğraf paylaştı. Parmak izi tarayıcısının yeri değişmiş. Galaxy S8'de parmak izi okuyucu kameranın yanında yer alıyordu, ancak S9'da ise kameranın hemen altında bulunuyor.    Galaxy S9'da tek kamera ve 4 GB RAM olacak. Galaxy S9+'ta ise Note 8'deki gibi çift kamera ve 6 GB RAM yer alacak.

    ARKA PANEL
    Techtastic.nl sitesi Galaxy S9'un arka kapağına ait fotoğraf paylaştı. Parmak izi tarayıcısının yeri değişmiş. Galaxy S8'de parmak izi okuyucu kameranın yanında yer alıyordu, ancak S9'da ise kameranın hemen altında bulunuyor. Galaxy S9'da tek kamera ve 4 GB RAM olacak. Galaxy S9+'ta ise Note 8'deki gibi çift kamera ve 6 GB RAM yer alacak.

  3. İŞTE HER İKİ TELEFONUN EKRANI<br>    Gelelim diğer bir sızıntıya. Çinli bir kaynak tarafından Galaxy S9 ve Galaxy S9 'a ait olduğu ileri sürülen ekran panelinin fotoğrafı paylaşıldı. Fotoğraftaki paneller telefonların mevcut S8 ve S8 'a çok benzer tasarıma sahip olduğunu gösteriyor. Minimal bazı değişiklikler var. Daha önceki dedikodularda alt çerçevenin iyice inceltileceği söyleniyordu, ama bu sızıntı fotoğrafa göre böyle bir durum görünmüyor.

    İŞTE HER İKİ TELEFONUN EKRANI
    Gelelim diğer bir sızıntıya. Çinli bir kaynak tarafından Galaxy S9 ve Galaxy S9 'a ait olduğu ileri sürülen ekran panelinin fotoğrafı paylaşıldı. Fotoğraftaki paneller telefonların mevcut S8 ve S8 'a çok benzer tasarıma sahip olduğunu gösteriyor. Minimal bazı değişiklikler var. Daha önceki dedikodularda alt çerçevenin iyice inceltileceği söyleniyordu, ama bu sızıntı fotoğrafa göre böyle bir durum görünmüyor.

  4. GALAXY S9'UN PİL DEĞERİ    <br>Farklı bir Çinli kaynak ise Galaxy S9'un 3200 mAh pile sahip olacağını belirtti. Yani S8'e göre 200 mAh'lık bir artış var. S9+'ın pilinin S8+'a göre daha büyük olup olmayacağı belli değil. Kaynak S9'un yanında 12W şarj adaptörünün verileceğini ve Qualcomm Quick Charge 3.0'ı da destekleyeceğini söylüyor.

    GALAXY S9'UN PİL DEĞERİ
    Farklı bir Çinli kaynak ise Galaxy S9'un 3200 mAh pile sahip olacağını belirtti. Yani S8'e göre 200 mAh'lık bir artış var. S9+'ın pilinin S8+'a göre daha büyük olup olmayacağı belli değil. Kaynak S9'un yanında 12W şarj adaptörünün verileceğini ve Qualcomm Quick Charge 3.0'ı da destekleyeceğini söylüyor.

  5. Bu arada ünlü sızıntı kaynağı OnLeaks ve hub.91mobiles.com sitesi tarafından Galaxy S9 ve Galaxy S9+'ın özel render görselleri hazırlandı.

    Bu arada ünlü sızıntı kaynağı OnLeaks ve hub.91mobiles.com sitesi tarafından Galaxy S9 ve Galaxy S9+'ın özel render görselleri hazırlandı.

  6. Render görsellerde her iki telefonun detayları görülüyor. Galaxy S9'da tek kamera varken, Galaxy S9 'ta ise çift kamera var.

    Render görsellerde her iki telefonun detayları görülüyor. Galaxy S9'da tek kamera varken, Galaxy S9 'ta ise çift kamera var.

  7. Her iki telefonun ocak ayında seri üretime girmesi ve şubat ayında da resmi olarak duyurulması bekleniyor.

    Her iki telefonun ocak ayında seri üretime girmesi ve şubat ayında da resmi olarak duyurulması bekleniyor.