İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Kokular Ve Faydaları

İşte size evinizde rahatça kullanacağınız size ferahlık verecek kokular…

  1. Akşam eve geldiğinizde sizi rahatlatan ve tüm yorgunluğunuz alan kokularla karşılaşmak ister misiniz? İşte size evinizde rahatça kullanacağınız size ferahlık verecek kokular…

    Akşam eve geldiğinizde sizi rahatlatan ve tüm yorgunluğunuz alan kokularla karşılaşmak ister misiniz? İşte size evinizde rahatça kullanacağınız size ferahlık verecek kokular…

  2. Lavanta kokusu<br>    Oda spreylerinde en çok kullanılan kokulardan biri olan lavanta insan psikolojine olan olumlu katkıları ile bilinir. Hissettiğinizde size farklı diyarlara getiren lavanta kokusu evlerden eksik edilmemesi gereken bir kokudur.

    Lavanta kokusu
    Oda spreylerinde en çok kullanılan kokulardan biri olan lavanta insan psikolojine olan olumlu katkıları ile bilinir. Hissettiğinizde size farklı diyarlara getiren lavanta kokusu evlerden eksik edilmemesi gereken bir kokudur.

  3. Narenciye kokusu  <br>  Portakal, greyfurt, mandalina gibi meyvelerin kokuların oluşan narenciye kokusu tüm kötü duygu ve düşünecekleri kafanızdan atmanıza yardımcı olur. Bu kokular insana neşe vermesi ile bilinirler.

    Narenciye kokusu
    Portakal, greyfurt, mandalina gibi meyvelerin kokuların oluşan narenciye kokusu tüm kötü duygu ve düşünecekleri kafanızdan atmanıza yardımcı olur. Bu kokular insana neşe vermesi ile bilinirler.

  4. Gül kokusu  <br>  Çiçekler arasında en güzel kokan bitki güldür. Gül, hem görüntüsü hem de kokusu ile insana huzur verir. Gül kokusu depresyona, öfkeye ve yalnızlığa iyi gelir.

    Gül kokusu
    Çiçekler arasında en güzel kokan bitki güldür. Gül, hem görüntüsü hem de kokusu ile insana huzur verir. Gül kokusu depresyona, öfkeye ve yalnızlığa iyi gelir.

  5. Vanilya kokusu<br>    Birçok kozmetik ürünün de kullanılan vanilya kokusu kendinizi arınmış hissetmenize yardımcı olurken gevşemenizi ve olumsuz düşüncelerden uzaklaşmanızı sağlar.

    Vanilya kokusu
    Birçok kozmetik ürünün de kullanılan vanilya kokusu kendinizi arınmış hissetmenize yardımcı olurken gevşemenizi ve olumsuz düşüncelerden uzaklaşmanızı sağlar.

  6. Tarçın kokusu<br>    Tatlılarda kullanılan tarçının hafızayı güçlendirme etkisi vardır. Bu nedenle sık sık tarçın koklayarak tüketebilirsiniz.

    Tarçın kokusu
    Tatlılarda kullanılan tarçının hafızayı güçlendirme etkisi vardır. Bu nedenle sık sık tarçın koklayarak tüketebilirsiniz.

  7. Kahve kokusu  <br>  Kahvenin insanı rahatlatan ve sakinleştiren kokusunu sevmeyen yoktur. Ayrıca kahve kokusu insan enerji vererek mutlu olmanıza sağlar.

    Kahve kokusu
    Kahvenin insanı rahatlatan ve sakinleştiren kokusunu sevmeyen yoktur. Ayrıca kahve kokusu insan enerji vererek mutlu olmanıza sağlar.

  8. Yasemin kokusu<br>    Mistik bir etkisi olan yasemin kokusu, depresyona, bunalıma, kaygı bozukluklarına iyi gelmektedir.

    Yasemin kokusu
    Mistik bir etkisi olan yasemin kokusu, depresyona, bunalıma, kaygı bozukluklarına iyi gelmektedir.

  9. Okaliptüs kokusu  <br>  Okaliptüste yasemin kokusu gibi melankoliyi ve endişeyi ortadan kaldırır.

    Okaliptüs kokusu
    Okaliptüste yasemin kokusu gibi melankoliyi ve endişeyi ortadan kaldırır.

  10. Papatya kokusu  <br>  Çayının sakinleştirici etkisinin yanında papatya kokusu da insana sakinlik ve huzur verir.

    Papatya kokusu
    Çayının sakinleştirici etkisinin yanında papatya kokusu da insana sakinlik ve huzur verir.