Whatsapp'a Beklenen Özellik Nihayet Geldi

WhatsApp kullanıcılarının beklediği özellik nihayet geldi

  1. Bir süreden beridir üstünde konuşulan özellik nihayet kullanıcıların beğenisine sunuldu. Bundan sonra popüler mesajlaşma uygulamasında neler değişecek? İşte detaylar...

    Bir süreden beridir üstünde konuşulan özellik nihayet kullanıcıların beğenisine sunuldu. Bundan sonra popüler mesajlaşma uygulamasında neler değişecek? İşte detaylar...

  2. WhatsApp, 2.18.4 sürümünü kullanıma sunarak bazı performans iyileştirmelerine çözüm getirdi.

    WhatsApp, 2.18.4 sürümünü kullanıma sunarak bazı performans iyileştirmelerine çözüm getirdi.

  3. Aslında bu güncellemede sesli aramadan görüntülü aramaya hızlı geçiş özelliği olması kullanıcıların ilgisini çekti.

    Aslında bu güncellemede sesli aramadan görüntülü aramaya hızlı geçiş özelliği olması kullanıcıların ilgisini çekti.

  4. Daha önce sesli konuşmadan görüntülü konuşmaya geçiş işleminda zorluklar yaşanmaktaydı.

    Daha önce sesli konuşmadan görüntülü konuşmaya geçiş işleminda zorluklar yaşanmaktaydı.

  5. Artık hızlı bir geçiş sistemi ile görüntülü görüşmeyi kapatmadan geçiş mümkün olacak.

    Artık hızlı bir geçiş sistemi ile görüntülü görüşmeyi kapatmadan geçiş mümkün olacak.

  6. Ayrıca bu geçiş işlemi için ikon da geldi.

    Ayrıca bu geçiş işlemi için ikon da geldi.

  7. Bu ikona dokunduğunuzda karşınızdaki kişiye görüntülü görüşmeye geçmek isteyip istemediğini soran bir bildirim gidecek.

    Bu ikona dokunduğunuzda karşınızdaki kişiye görüntülü görüşmeye geçmek isteyip istemediğini soran bir bildirim gidecek.

  8. Kişi kabul ederse kameralar aktif olacak ve görüşmeniz kesilmeden görüntülü aramaya geçiş yapacaksınız.

    Kişi kabul ederse kameralar aktif olacak ve görüşmeniz kesilmeden görüntülü aramaya geçiş yapacaksınız.

  9. Eğer karşınızdaki kişi görüntülü arama talebinizi reddederse görüşme hiçbir şekilde kesilmeden sesli aramaya devam edebileceksiniz.

    Eğer karşınızdaki kişi görüntülü arama talebinizi reddederse görüşme hiçbir şekilde kesilmeden sesli aramaya devam edebileceksiniz.

  10. WhatsApp'ın geliştirici ekibi uygulamaya yeni özellikler eklemeye devam ediyor.

    WhatsApp'ın geliştirici ekibi uygulamaya yeni özellikler eklemeye devam ediyor.

  11. WHATSAPP'A YAPAY ZEKA EKLENECEK  <br>  Bu özelliklerden biri de yapay zeka olacak.

    WHATSAPP'A YAPAY ZEKA EKLENECEK
    Bu özelliklerden biri de yapay zeka olacak.

  12. WhatsApp'a entegre edilecek sanal asistan kullanıcıların yaptığı pek çok işlemi devralacak.

    WhatsApp'a entegre edilecek sanal asistan kullanıcıların yaptığı pek çok işlemi devralacak.

  13. WACAO (Whatsapp Chat Assistan), kullanıcıların mesajlarını okuyacak, hatırlatmalarda bulunacak ve isteğe bağlı olarak mesaj gönderecek.

    WACAO (Whatsapp Chat Assistan), kullanıcıların mesajlarını okuyacak, hatırlatmalarda bulunacak ve isteğe bağlı olarak mesaj gönderecek.

  14. Henüz bir Github projesi olan WACAO'nın önümüzdeki dönemde WhatsApp'a entegre edilmesi bekleniyor.

    Henüz bir Github projesi olan WACAO'nın önümüzdeki dönemde WhatsApp'a entegre edilmesi bekleniyor.

  15. WhatsApp kuşkusuz son dönemin en popüler uygulaması.

    WhatsApp kuşkusuz son dönemin en popüler uygulaması.

  16. İŞTE WHATSAPP HAKKINDA BİLMENİZ GEREKEN VE İŞİNİZE YARAYACAK OLAN ÖZELLİKLER  <br>  Bu özellikler WhatsApp'ı daha etkin kullanmanızı sağlayacak.

    İŞTE WHATSAPP HAKKINDA BİLMENİZ GEREKEN VE İŞİNİZE YARAYACAK OLAN ÖZELLİKLER
    Bu özellikler WhatsApp'ı daha etkin kullanmanızı sağlayacak.

  17. KALIN, ÜSTÜ ÇİZİLİ VE İTALİK    Mesajlarınızı kalın, üstü çizili veya italik yapmak isterseniz tek yapmanız gerek yazdığınız metni seçip, araç çubuğundaki üç nokta simgesine dokunarak istediğiniz formatlamayı seçmek.

    KALIN, ÜSTÜ ÇİZİLİ VE İTALİK Mesajlarınızı kalın, üstü çizili veya italik yapmak isterseniz tek yapmanız gerek yazdığınız metni seçip, araç çubuğundaki üç nokta simgesine dokunarak istediğiniz formatlamayı seçmek.

  18. WhatsApp'ın nu özelliği şimdilik sadece beta halinde var olsada, çok yakında herkes tarafından kullanılabilecek.

    WhatsApp'ın nu özelliği şimdilik sadece beta halinde var olsada, çok yakında herkes tarafından kullanılabilecek.

  19. EMOJİ TARAMASI    WhatsApp'ta çok fazla emoji var, evet. Bazen doğru anda doğru emoji'yi bulmak çok zor olabiliyor. Artık istediğiniz emoji'yi kelime kullanarak aramanız mümkün olacak.

    EMOJİ TARAMASI WhatsApp'ta çok fazla emoji var, evet. Bazen doğru anda doğru emoji'yi bulmak çok zor olabiliyor. Artık istediğiniz emoji'yi kelime kullanarak aramanız mümkün olacak.

  20. DAKİK HESAPLAMALAR    Eğer sürekli konuşmalarınızı takip etmiyorsanız, küçük tik işaretlerinin maviye dönüştüğü anı kaçırabilirsiniz. Artık gönderdiğiniz mesajı basılı tutarak çıkan "Bilgi" opsiyonunu tıklayarak bir tikin ne zaman maviye dönüştüğünü görebilirsiniz.

    DAKİK HESAPLAMALAR Eğer sürekli konuşmalarınızı takip etmiyorsanız, küçük tik işaretlerinin maviye dönüştüğü anı kaçırabilirsiniz. Artık gönderdiğiniz mesajı basılı tutarak çıkan "Bilgi" opsiyonunu tıklayarak bir tikin ne zaman maviye dönüştüğünü görebilirsiniz.

  21. GRUP SOHBETLERİNİ SESSİZE ALIN    Çenesi düşük arkadaş gruplarınızdan sıkıldığınızda, "Grup bilgisi"ni açarak, grup konuşmanızı sekiz saat, bir hafta veya bir yıl boyunca sessizleştirebilirsiniz.

    GRUP SOHBETLERİNİ SESSİZE ALIN Çenesi düşük arkadaş gruplarınızdan sıkıldığınızda, "Grup bilgisi"ni açarak, grup konuşmanızı sekiz saat, bir hafta veya bir yıl boyunca sessizleştirebilirsiniz.

  22. PARANIZ CEBİNİZDE KALSIN      "Ayarlar"lardan "Veri Kullanımı"na tıklayarak, "Medyanın otomatik olarak indirilmesi" ayarlarını değiştirebilirsiniz.

    PARANIZ CEBİNİZDE KALSIN "Ayarlar"lardan "Veri Kullanımı"na tıklayarak, "Medyanın otomatik olarak indirilmesi" ayarlarını değiştirebilirsiniz.

  23. "Mobil veri kullanırken" düğmesine tıklayarak, verilerin Wi-Fi'sız ortamlarda indirilmesi opsiyonunu kapatabilir, ve telefon faturanızı azaltabilirsiniz.

    "Mobil veri kullanırken" düğmesine tıklayarak, verilerin Wi-Fi'sız ortamlarda indirilmesi opsiyonunu kapatabilir, ve telefon faturanızı azaltabilirsiniz.

  24. OTOMATİK YÜKLEMELERİ DURDURUN    Telefonuzun fotoğraf galerisinde utanç verici resimler olmasını istemiyorsanız WhatsApp'ın otomatik yükleme özelliğini kapatabilirsiniz.

    OTOMATİK YÜKLEMELERİ DURDURUN Telefonuzun fotoğraf galerisinde utanç verici resimler olmasını istemiyorsanız WhatsApp'ın otomatik yükleme özelliğini kapatabilirsiniz.

  25. Bunun için sohbet ayarlarında "Gelen medyayı kaydet" i kapatarak fotoğrafların ve diğer medyanın otomatik indirme işlemlerini durdurabilirsiniz.

    Bunun için sohbet ayarlarında "Gelen medyayı kaydet" i kapatarak fotoğrafların ve diğer medyanın otomatik indirme işlemlerini durdurabilirsiniz.

  26. REFERANS İÇİN ÖNEMLİ MESAJLARI İŞARETLEYİN    Önemli bir mesajı bulmak için yüzlerce iletiyi geriye doğru kaydırmak çok uzun sürebilir. Ama eğer o mesaja yıldızla işaretlerseniz hem sizin işiniz kolaylaşır, hem de mesajlaştığınız kişinin bundan haberi olmaz.

    REFERANS İÇİN ÖNEMLİ MESAJLARI İŞARETLEYİN Önemli bir mesajı bulmak için yüzlerce iletiyi geriye doğru kaydırmak çok uzun sürebilir. Ama eğer o mesaja yıldızla işaretlerseniz hem sizin işiniz kolaylaşır, hem de mesajlaştığınız kişinin bundan haberi olmaz.

  27. Bir mesaja yıldız eklemek için tek yapmanız gereken mesajın üstünü basılı tutmak ve çıkan yıldız simgesini seçmek. Daha sonra sohbetin üzerine dokunup "Yıldızlı mesajlar"ı seçerek işaretlediğiniz tüm mesajları görebilirsiniz.

    Bir mesaja yıldız eklemek için tek yapmanız gereken mesajın üstünü basılı tutmak ve çıkan yıldız simgesini seçmek. Daha sonra sohbetin üzerine dokunup "Yıldızlı mesajlar"ı seçerek işaretlediğiniz tüm mesajları görebilirsiniz.

  28. DİZÜSTÜ WHATSAPP    WhatsApp'ı bilgisayardan açarak artık işyerinizde istediğiniz kadar mesajlaşmanız mümkün.

    DİZÜSTÜ WHATSAPP WhatsApp'ı bilgisayardan açarak artık işyerinizde istediğiniz kadar mesajlaşmanız mümkün.

  29. Bilgisayarınızdan Web.whatsapp.com adresine girdikten sonra telefonunuzdaki WhatsApp'ınızdan alacağınız QR kodu ile sohbetlerinizi bilgisayar ekranına taşıyabilirsiniz.

    Bilgisayarınızdan Web.whatsapp.com adresine girdikten sonra telefonunuzdaki WhatsApp'ınızdan alacağınız QR kodu ile sohbetlerinizi bilgisayar ekranına taşıyabilirsiniz.

  30. YANITLAMAYI KENDİNİZE HATIRLATIN    Eğer çok ilginizi çekmeyen bir konu konuşuyorsanız, kendinize cevap vermeniz gerektiğini hatırlatmak için herhangi bir sohbeti "Okunmamış" olarak işaretleyebilirsiniz.

    YANITLAMAYI KENDİNİZE HATIRLATIN Eğer çok ilginizi çekmeyen bir konu konuşuyorsanız, kendinize cevap vermeniz gerektiğini hatırlatmak için herhangi bir sohbeti "Okunmamış" olarak işaretleyebilirsiniz.

  31. Böylece konuşmanın yanında belirecek olan mavi nokta, size cevap vermeniz gerektiğini hatırlatabilir.

    Böylece konuşmanın yanında belirecek olan mavi nokta, size cevap vermeniz gerektiğini hatırlatabilir.

  32. FAVORİ SOHBETLERİNİZİ UYGULAMANIN TEPESİNE KOYUN    Şu anda yalnızca beta halinde bulunan bu özellik sayesinde bir konuşmayı sohbetler listenizin en üstüne koymanız mümkün.

    FAVORİ SOHBETLERİNİZİ UYGULAMANIN TEPESİNE KOYUN Şu anda yalnızca beta halinde bulunan bu özellik sayesinde bir konuşmayı sohbetler listenizin en üstüne koymanız mümkün.

  33. Tek yapmanız gerek sohbete basılı tutarak, ekranda beliren 'pin' opsiyonunu seçmek.

    Tek yapmanız gerek sohbete basılı tutarak, ekranda beliren 'pin' opsiyonunu seçmek.