İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Asena Atalay Hayko Cepkin'le Dalga Geçti

Asena Atalay'dan şok paylaşım!

  1. Geçtiğimiz yıl eski eşi Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin'e açtığı davalarla gündemi meşgul eden ve şarkıcı Tan'la aşk yaşadığı iddia edilen Asena Atalay, bu kez de yaptığı bir paylaşımla adından söz ettirdi. Asena Atalay, ünlü şarkıcı Hayko Cepkin'in karesini tek farı açık olan bir otomobil fotoğrafıyla paylaşıp dalga geçti. Doğuştan sağ göz kapağı düşük olan Hayko Cepkin'in karesini tek farı bulunan bir otomobil fotoğrafıyla paylaşıp dalga geçen Asena Atalay, hayranlarının tepkisini çekti. Asena Atalay'ın, Hayko Çepkin'le dalga geçmesi sosyal medyada en çok konuşulan konular arasında yer aldı.

    Geçtiğimiz yıl eski eşi Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin'e açtığı davalarla gündemi meşgul eden ve şarkıcı Tan'la aşk yaşadığı iddia edilen Asena Atalay, bu kez de yaptığı bir paylaşımla adından söz ettirdi. Asena Atalay, ünlü şarkıcı Hayko Cepkin'in karesini tek farı açık olan bir otomobil fotoğrafıyla paylaşıp dalga geçti. Doğuştan sağ göz kapağı düşük olan Hayko Cepkin'in karesini tek farı bulunan bir otomobil fotoğrafıyla paylaşıp dalga geçen Asena Atalay, hayranlarının tepkisini çekti. Asena Atalay'ın, Hayko Çepkin'le dalga geçmesi sosyal medyada en çok konuşulan konular arasında yer aldı.

  2. HAYRANLARI TEPKİ GÖSTERDİ: Hayko Cepkin'le alay eden sunucu, paylaşımına da gülen surat emojisi ekleyerek ağızları açıkta bıraktı. İnsanların fiziksel özellikleriyle dalga geçerek kendini eğlendiren Asena Atalay, bu hareketiyle de sosyal medyada tepki çekti.

    HAYRANLARI TEPKİ GÖSTERDİ: Hayko Cepkin'le alay eden sunucu, paylaşımına da gülen surat emojisi ekleyerek ağızları açıkta bıraktı. İnsanların fiziksel özellikleriyle dalga geçerek kendini eğlendiren Asena Atalay, bu hareketiyle de sosyal medyada tepki çekti.

  3. Bir çocuk annesi sunucuya bu yaptığının yakışmadığını söyleyen takipçileri "Hayko, bu kusurunun ameliyatla düzelebileceğini bildiği halde bıçak altına yatmak istemiyor. O, bunu sorun etmezken senin böyle dalga geçmen çok yanlış" diye tepkisini dile getirdi.

    Bir çocuk annesi sunucuya bu yaptığının yakışmadığını söyleyen takipçileri "Hayko, bu kusurunun ameliyatla düzelebileceğini bildiği halde bıçak altına yatmak istemiyor. O, bunu sorun etmezken senin böyle dalga geçmen çok yanlış" diye tepkisini dile getirdi.

  4. Habertürk yazarı Esin Övet, çok konuşulan konu üzerine Asena Atalay'a telefon edip, “Aloooo Asena hayırdır. Neden Hayko Cepkin’in fotoğrafını, tek farı bulunan bir otomobil fotoğrafıyla paylaşıp dalga geçtin? Derdin nedir Hayko’yla? şeklinde bir soru yöneltti.

    Habertürk yazarı Esin Övet, çok konuşulan konu üzerine Asena Atalay'a telefon edip, “Aloooo Asena hayırdır. Neden Hayko Cepkin’in fotoğrafını, tek farı bulunan bir otomobil fotoğrafıyla paylaşıp dalga geçtin? Derdin nedir Hayko’yla? şeklinde bir soru yöneltti.

  5. ''Mizah yapıyorum kendi sayfamda.'' diyen Asena Atalay ise ''Şöyle oldu aslında. Ben ünlüleri, kendimle ilgili fotoğrafa koyuyorum. Mizah yapıyorum kendi sayfamda. Kimse için bir art niyet yok. Hayko’nun o halini kendime benzettim.'' şeklinde cevap verdi.

    ''Mizah yapıyorum kendi sayfamda.'' diyen Asena Atalay ise ''Şöyle oldu aslında. Ben ünlüleri, kendimle ilgili fotoğrafa koyuyorum. Mizah yapıyorum kendi sayfamda. Kimse için bir art niyet yok. Hayko’nun o halini kendime benzettim.'' şeklinde cevap verdi.

  6. Bilmiyor muydun Hayko Cepkin’in durumunu?  Hayır bilmiyordum. Yemin ederim. Özünde öyle makyaj yapıyor, saçını uzatıyor zannediyordum. Öyle bir tarzı var zannediyordum. Ben o fotoğrafı koyunca yapımcım Timuçin Güner aradı. Bana, Hayko’nun fiziksel özelliğinin öyle olduğunu söyledi. O an beynimden aşağıya kaynar sular döküldü. Çok üzüldüm. Gerçekten samimiyetime inan.

    Bilmiyor muydun Hayko Cepkin’in durumunu? Hayır bilmiyordum. Yemin ederim. Özünde öyle makyaj yapıyor, saçını uzatıyor zannediyordum. Öyle bir tarzı var zannediyordum. Ben o fotoğrafı koyunca yapımcım Timuçin Güner aradı. Bana, Hayko’nun fiziksel özelliğinin öyle olduğunu söyledi. O an beynimden aşağıya kaynar sular döküldü. Çok üzüldüm. Gerçekten samimiyetime inan.

  7. Yok inanıyorum, ama Hayko inanır mı bilemem.  Hayko’dan çok ama çok özür dilerim. Bilerek gözünü kapatıyor, saçını öyle yapıyor zannediyordum. Hani müziği sert bir müzik ya, tarzı o zannediyordum. İnanın bilerek yapmadım. Bu bilerek yapılacak bir şey değil. Esin inan bu normal bir hareket değil. Düşününce gerçekten korkunç. Hâlâ soğuk terler döküyorum. Çok ama çok özür dilerim sevenlerinden, Hayko’dan.

    Yok inanıyorum, ama Hayko inanır mı bilemem. Hayko’dan çok ama çok özür dilerim. Bilerek gözünü kapatıyor, saçını öyle yapıyor zannediyordum. Hani müziği sert bir müzik ya, tarzı o zannediyordum. İnanın bilerek yapmadım. Bu bilerek yapılacak bir şey değil. Esin inan bu normal bir hareket değil. Düşününce gerçekten korkunç. Hâlâ soğuk terler döküyorum. Çok ama çok özür dilerim sevenlerinden, Hayko’dan.

  8. İşte Asena Atalay'ın Hayko Çepkin'le dalga geçtiği fotoğraf...

    İşte Asena Atalay'ın Hayko Çepkin'le dalga geçtiği fotoğraf...