Bu 'Casus' Cihazlara Sakın Yakalanmayın!

Casus kemer Casus kameraların giremeyeceği yer yok. Bunun en güzel örneği de kemere entegre edilen bu casus kamera... Ses ve görüntüyü kolayca kaydedebilen kemere uzaktan bakıldığında sıradan bir kemerden hiçbir farkı yok.

  1. Casus kol saati  Sıradan bir kol saatine benzese de, o da aslında gizli bir kameraya sahip. Saatin 12'yi gösterdiği bölüme dahil edilen casus kameralı saat, görüntü dışında ses de alabiliyor.

    Casus kol saati Sıradan bir kol saatine benzese de, o da aslında gizli bir kameraya sahip. Saatin 12'yi gösterdiği bölüme dahil edilen casus kameralı saat, görüntü dışında ses de alabiliyor.

  2. Casus şapka  Casus saat olur da casus şapka olmaz mı... Uzaktan bakıldığında kesinlikle fark edilmeyen kamera, kendini başarıyla gizlemeyi başarmış.

    Casus şapka Casus saat olur da casus şapka olmaz mı... Uzaktan bakıldığında kesinlikle fark edilmeyen kamera, kendini başarıyla gizlemeyi başarmış.

  3. Güneş gözlüğü mü casus kamera mı  Dışarıdan video çekimi yapabilen bu güneş gözlüğü, hemen çerçevesinin yanında bulunan kameradan faydalanıyor.

    Güneş gözlüğü mü casus kamera mı Dışarıdan video çekimi yapabilen bu güneş gözlüğü, hemen çerçevesinin yanında bulunan kameradan faydalanıyor.

  4. Casus hesap makinesi  Siz bir yandan hesabınızı yaparken, bırakın o da etrafınızda ne var ne yok kameraya alsın.

    Casus hesap makinesi Siz bir yandan hesabınızı yaparken, bırakın o da etrafınızda ne var ne yok kameraya alsın.

  5. Casus kalem  Gömleğinizin cebine bu kalemi koyun ve tepesindeki kayıt tuşuna basarak gördüğünüz her şeyin görüntüsünü alın.

    Casus kalem Gömleğinizin cebine bu kalemi koyun ve tepesindeki kayıt tuşuna basarak gördüğünüz her şeyin görüntüsünü alın.

  6. Casus kıravat  Casus kamera bu kez başarıyla kıravata gizlenmiş ve karşıdaki bir kişinin bu kıravattan şüphelenmesi oldukça güç.

    Casus kıravat Casus kamera bu kez başarıyla kıravata gizlenmiş ve karşıdaki bir kişinin bu kıravattan şüphelenmesi oldukça güç.

  7. Casus çakmak  Yanınızda hem çakmak hem de kamera taşımaya ne dersiniz? Kapağı açıldığında kamerası ortaya çıkan zipponun kapağı kapandığında sıradan bir zippodan farkı kalmıyor.

    Casus çakmak Yanınızda hem çakmak hem de kamera taşımaya ne dersiniz? Kapağı açıldığında kamerası ortaya çıkan zipponun kapağı kapandığında sıradan bir zippodan farkı kalmıyor.

  8. Casus lamba  Siz onun ışığıyla ayndınlanırken, bir yandan da o sizi kameraya alıyor.

    Casus lamba Siz onun ışığıyla ayndınlanırken, bir yandan da o sizi kameraya alıyor.

  9. Casus USB hafıza  Bu USB hafıza ise görüntü almak yerine ses kaydı yapmakla yetiniyor.

    Casus USB hafıza Bu USB hafıza ise görüntü almak yerine ses kaydı yapmakla yetiniyor.