İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Ünlü Şarkıcı Önce Tekmeledi Sonra...

Ebru Polat akılalmaz hareket...

  1. Birazdan göreceğini görüntülere hayret edeceksiniz. Aracınızın benzin deposuna benzin yerine su koyar mısınız? Şu sıralar sessizliğini koruyan ancak sosyal medyada oldukça aktif olan şarkıcı Ebru Polat'ın yaptığı hareketi görenler önce ne yaptığını anlamadı. Daha sonra ne yaptığını açıklayan Ebru Polat'ın söyledikleri ise herkesi hayrete düşürdü.

    Birazdan göreceğini görüntülere hayret edeceksiniz. Aracınızın benzin deposuna benzin yerine su koyar mısınız? Şu sıralar sessizliğini koruyan ancak sosyal medyada oldukça aktif olan şarkıcı Ebru Polat'ın yaptığı hareketi görenler önce ne yaptığını anlamadı. Daha sonra ne yaptığını açıklayan Ebru Polat'ın söyledikleri ise herkesi hayrete düşürdü.

  2. Şarkıcı Ebru Polat, spor otomobiliyle Nişantaşı’nda yolda kaldı. Bir arkadaşını telefonla arayarak yardım isteyen şarkıcı, sinirlerine hakim olamayarak aracına tekme attı. Ancak Ebru Polat bununla yetinmedi bakın ne yaptı.

    Şarkıcı Ebru Polat, spor otomobiliyle Nişantaşı’nda yolda kaldı. Bir arkadaşını telefonla arayarak yardım isteyen şarkıcı, sinirlerine hakim olamayarak aracına tekme attı. Ancak Ebru Polat bununla yetinmedi bakın ne yaptı.

  3. Bununla da kalmayan Ebru Polat, içi su dolu şişeyi yakıt deposuna boşalttı. Muhabirlerin “Yakıt deposuna su mu koyuyorsunuz?” sorusuna “Sizi ilgilendirmez. Üzerime gelmeyin, çok sinirliyim” diye karşılık verdi.

    Bununla da kalmayan Ebru Polat, içi su dolu şişeyi yakıt deposuna boşalttı. Muhabirlerin “Yakıt deposuna su mu koyuyorsunuz?” sorusuna “Sizi ilgilendirmez. Üzerime gelmeyin, çok sinirliyim” diye karşılık verdi.

  4. Polat, ertesi gün ise şu açıklamayı yaptı: “Araç birden durunca arkadaşımı aradım ‘Ya benzin bitti ya da araç hararet yaptı’ dedim. O da ‘hararetse su dök’ dedi. Dalgınlıkla yakıt deposuna su boşalttım. Meğer benzinim bitmiş.”

    Polat, ertesi gün ise şu açıklamayı yaptı: “Araç birden durunca arkadaşımı aradım ‘Ya benzin bitti ya da araç hararet yaptı’ dedim. O da ‘hararetse su dök’ dedi. Dalgınlıkla yakıt deposuna su boşalttım. Meğer benzinim bitmiş.”

  5. EBRU POLAT KİMDİR? 1 Haziran 1983 doğumlu Ebru Polat, İzmir'de dünyaya geldi. Doğu Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni bitirdikten sonra bir süre avukatlık yapan Ebru Polat, psikoloji bölümünde master yapacağı sırada hayatını tamamen değiştirecek bir karar aldı ve okulunu ve işini bırakıp müziğe yöneldi.

    EBRU POLAT KİMDİR? 1 Haziran 1983 doğumlu Ebru Polat, İzmir'de dünyaya geldi. Doğu Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni bitirdikten sonra bir süre avukatlık yapan Ebru Polat, psikoloji bölümünde master yapacağı sırada hayatını tamamen değiştirecek bir karar aldı ve okulunu ve işini bırakıp müziğe yöneldi.

  6. Londra'ya giden Ebru Polat, sanat akademisi Royal Akademi'de müzik eğitimi aldı. Türkiye'ye döndükten sonra da ilk albümü olan Çetin Ceviz'i piyasaya çıkartan Ebru Polat gerek albümü gerekse de güzel fiziği ile dikkatleri üzerine çekti.

    Londra'ya giden Ebru Polat, sanat akademisi Royal Akademi'de müzik eğitimi aldı. Türkiye'ye döndükten sonra da ilk albümü olan Çetin Ceviz'i piyasaya çıkartan Ebru Polat gerek albümü gerekse de güzel fiziği ile dikkatleri üzerine çekti.