İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Sıla-Ahmet Kural İlişkisi Bu Fotoğrafla Mı Bitti?

Sıla-Ahmet Kural ilişkisini ihanet mi bitirdi ?

  1. Yaklaşık bir yıldır aşk yaşayan ve evlenecekleri konuşulan Sıla-Ahmet Kural çiftinden kötü haber geldi. İki ünlü isim evliliğe giden ilişkide yollarını ayırdı. Ayrılık Sıla’nın Ahmet Kural’ı takipten çıkararak fotoğraflarını silmesiyle ortaya çıktı

    Yaklaşık bir yıldır aşk yaşayan ve evlenecekleri konuşulan Sıla-Ahmet Kural çiftinden kötü haber geldi. İki ünlü isim evliliğe giden ilişkide yollarını ayırdı. Ayrılık Sıla’nın Ahmet Kural’ı takipten çıkararak fotoğraflarını silmesiyle ortaya çıktı

  2. Gündeme bomba gibi düşen ayrılık haberinin ardından çeşitli iddialar ortaya atıldı. Sıla'nın Can Yantır ile baş başa yemek yediğini öğrenen ve kıskançlık krizine giren Ahmet Kural'ın ilişkiyi bitirdiği de iddialar arasında. Bu arada Ahmet Kural, ünlü popçuyu takipten çıkarmadı. Birlikte olan fotoğrafları da hala sayfasında. yer alıyor.

    Gündeme bomba gibi düşen ayrılık haberinin ardından çeşitli iddialar ortaya atıldı. Sıla'nın Can Yantır ile baş başa yemek yediğini öğrenen ve kıskançlık krizine giren Ahmet Kural'ın ilişkiyi bitirdiği de iddialar arasında. Bu arada Ahmet Kural, ünlü popçuyu takipten çıkarmadı. Birlikte olan fotoğrafları da hala sayfasında. yer alıyor.

  3. 37 yaşındaki şarkıcı ilişkileriyle ilgili şöyle konuşmuştu: Bizim el ele görünme problemimiz yok. Birbirimize alışmaya çalışıyoruz. Ahmet'i tanıdığımda sadece ilk filmine vakıftım. Evliliğe gelince böyle büyük konuşmalara girmeyelim. Yeter ki sonu iyi bitsin.

    37 yaşındaki şarkıcı ilişkileriyle ilgili şöyle konuşmuştu: Bizim el ele görünme problemimiz yok. Birbirimize alışmaya çalışıyoruz. Ahmet'i tanıdığımda sadece ilk filmine vakıftım. Evliliğe gelince böyle büyük konuşmalara girmeyelim. Yeter ki sonu iyi bitsin.

  4. Sıla ve Ahmet Kural'ın ayrılığı magazin manşetlerini süslerken ikiliden konuyla alakalı henüz bir açıklama gelmedi.

    Sıla ve Ahmet Kural'ın ayrılığı magazin manşetlerini süslerken ikiliden konuyla alakalı henüz bir açıklama gelmedi.

  5. SIla ve Ahmet Kural hayranları ise bu ayrılık karşısında oldukça üzgün ve tekrar barışmaları için sosyal medyada ikili mesaj yağmuruna tuttukları öğrenildi.

    SIla ve Ahmet Kural hayranları ise bu ayrılık karşısında oldukça üzgün ve tekrar barışmaları için sosyal medyada ikili mesaj yağmuruna tuttukları öğrenildi.

  6. Sosyal medyada Ahmet Kural, Sıla'yı takip etmeye devam ediyor.

    Sosyal medyada Ahmet Kural, Sıla'yı takip etmeye devam ediyor.

  7. İşte ilişkinin bitmesine neden olduğu iddia edilen fotoğraf...

    İşte ilişkinin bitmesine neden olduğu iddia edilen fotoğraf...

  8. Sanatçı Sıla ve Dilan Deniz Çiçek'in eski sevgilisi Can Yantır ile baş baş yemek yediği o kare...

    Sanatçı Sıla ve Dilan Deniz Çiçek'in eski sevgilisi Can Yantır ile baş baş yemek yediği o kare...

  9. Ahmet Kural'ın doğum gününü kutlayan ünlü popçu, paylaşımının altına şu notu düşmüştü: "Gönülden gönüle yol gizli gizli... İyi ki doğdun canımmm. ♥️ Nice sağlıklı, mutlu, çoklu yaşlara... En sevdiğim fotoğraflarından biri, Rahşan'cım çekmişti..."

    Ahmet Kural'ın doğum gününü kutlayan ünlü popçu, paylaşımının altına şu notu düşmüştü: "Gönülden gönüle yol gizli gizli... İyi ki doğdun canımmm. ♥️ Nice sağlıklı, mutlu, çoklu yaşlara... En sevdiğim fotoğraflarından biri, Rahşan'cım çekmişti..."