'En Çirkin Halimle Çektiler'

Ünlü isimlerdi bir de makyajsız görün...

  1. Elçin Sangu, sevgilisi Yunus Özdiken ile önceki gün Etiler Akmerkez'deydi.Yüzünde hiç makyaj olmayan Sangu, gazetecileri karşısında görünce sinirlendi.

    Elçin Sangu, sevgilisi Yunus Özdiken ile önceki gün Etiler Akmerkez'deydi.Yüzünde hiç makyaj olmayan Sangu, gazetecileri karşısında görünce sinirlendi.

  2. Sevgilisine "En çirkin halimle çektiler" diye sitem eden Sangu, Özdiken ile birlikte sinemaya girdi.

    Sevgilisine "En çirkin halimle çektiler" diye sitem eden Sangu, Özdiken ile birlikte sinemaya girdi.

  3. Onları düzgünce yapılmış saçları, usta işi makyajlarıyla görmeye öylesine alışmışız ki belki de doğal halleriyle sokakta yanımızdan geçip gitseler bazılarını tanıyamayız bile.

    Onları düzgünce yapılmış saçları, usta işi makyajlarıyla görmeye öylesine alışmışız ki belki de doğal halleriyle sokakta yanımızdan geçip gitseler bazılarını tanıyamayız bile.

  4. Genç şarkıcılar Derya Uluğ ve Ece Seçkin sevgilileri Asil Gök ve Çağrı Terlemez’le Arnavutköy’deki Whisper’de eğlendi.    İki ünlü popçu, mekan çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtladı. Ece Seçkin'in sıfır makyaj hali dikkat çekti.

    Genç şarkıcılar Derya Uluğ ve Ece Seçkin sevgilileri Asil Gök ve Çağrı Terlemez’le Arnavutköy’deki Whisper’de eğlendi. İki ünlü popçu, mekan çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtladı. Ece Seçkin'in sıfır makyaj hali dikkat çekti.

  5. Uluğ ve Seçkin, “Birçok şarkıcı birbirleriyle didişiyor. Siz neler düşünüyorsunuz” sorusuna “Diğerleri bizi ilgilendirmiyor. Biz böyle süperiz” yanıtını verdi.

    Uluğ ve Seçkin, “Birçok şarkıcı birbirleriyle didişiyor. Siz neler düşünüyorsunuz” sorusuna “Diğerleri bizi ilgilendirmiyor. Biz böyle süperiz” yanıtını verdi.

  6. Zuhal Olcay önceki gün Akmerkez’de görüntülendi.    Bir mağazada alışveriş yapan oyuncu, görüntülendiğini fark edince yüzünü gizlemeye çalıştı.

    Zuhal Olcay önceki gün Akmerkez’de görüntülendi. Bir mağazada alışveriş yapan oyuncu, görüntülendiğini fark edince yüzünü gizlemeye çalıştı.

  7. Oldukça yorgun gözüken Olcay, muhabirlere “Hastayım, çekmeyin” dedi.    Deniz BOY

    Oldukça yorgun gözüken Olcay, muhabirlere “Hastayım, çekmeyin” dedi. Deniz BOY

  8. Oyunculuk kariyerini bir kenara bırakarak sevgilisi Buğra Toplusoy ile Amerika'ya yerleşen Ceyda Ateş, makyajsız fotoğrafını Instagram'da takipçileri ile paylaştı.

    Oyunculuk kariyerini bir kenara bırakarak sevgilisi Buğra Toplusoy ile Amerika'ya yerleşen Ceyda Ateş, makyajsız fotoğrafını Instagram'da takipçileri ile paylaştı.

  9. Ceyda Ateş'in paylaşımı 7 saatte yaklaşık 10 bin beğeni aldı.

    Ceyda Ateş'in paylaşımı 7 saatte yaklaşık 10 bin beğeni aldı.

  10. Siyah İnci dizisiyle ekranlarda olan Hande Erçel, makyajsız fotoğrafını Instagram'da takipçileri ile paylaştı.

    Siyah İnci dizisiyle ekranlarda olan Hande Erçel, makyajsız fotoğrafını Instagram'da takipçileri ile paylaştı.

  11. Erçel'in doğal hali takipçilerinden tam not aldı!

    Erçel'in doğal hali takipçilerinden tam not aldı!

  12. Şarkıcı Gökhan Türkmen'in 2014 yılında nikah masasına oturduğu eşi Sinem Aksoy, makyajsız fotoğrafını Instagram'da takipçileri ile paylaştı.

    Şarkıcı Gökhan Türkmen'in 2014 yılında nikah masasına oturduğu eşi Sinem Aksoy, makyajsız fotoğrafını Instagram'da takipçileri ile paylaştı.

  13. 2 çocuk annesi Aksoy, fotoğrafın altına şu notu düştü:    "Makyajsız halim... Aşırı güzelim :)"

    2 çocuk annesi Aksoy, fotoğrafın altına şu notu düştü: "Makyajsız halim... Aşırı güzelim :)"

  14. Meryem dizisinde canlandırdığı 'Komiser Burcu' karakteri ile izleyici karşısına çıkan Serenay Aktaş, makyajsız fotoğrafını Instagram'da takipçileri ile paylaştı.    Aktaş'ın yorum yağmuruna tutulan fotoğrafı 45 dakikada 5 bin beğeni aldı.

    Meryem dizisinde canlandırdığı 'Komiser Burcu' karakteri ile izleyici karşısına çıkan Serenay Aktaş, makyajsız fotoğrafını Instagram'da takipçileri ile paylaştı. Aktaş'ın yorum yağmuruna tutulan fotoğrafı 45 dakikada 5 bin beğeni aldı.

  15. Yaptığı açıklamalarla sık sık gündem olan Tuğçe Kazaz makyajsız fotoğrafını Instagram'da paylaştı.    Bir dönem podyumlarda fırtınalar estiren Kazaz'ın fotoğrafı yorum yağmuruna tutuldu.

    Yaptığı açıklamalarla sık sık gündem olan Tuğçe Kazaz makyajsız fotoğrafını Instagram'da paylaştı. Bir dönem podyumlarda fırtınalar estiren Kazaz'ın fotoğrafı yorum yağmuruna tutuldu.

  16. Sosyal medyayı en sık kullanan isimlerin başında gelen ünlü şarkıcı Demet Akalın yine çok konuşulacak bir paylaşıma imza attı.

    Sosyal medyayı en sık kullanan isimlerin başında gelen ünlü şarkıcı Demet Akalın yine çok konuşulacak bir paylaşıma imza attı.

  17. Yaptıklarıyla sık sık gündeme gelen ünlü şarkıcı Demet Akalın bu kez banyo sonrası fotoğrafını sosyal medyada paylaşıp rakiplerine meydan okudu.    Makyajsız bu fotoğrafını paylaşan Akalın, altına ‘Saçlarımı kestim, banyo sonrası cesareti olan çeksin bakayım fotoğraf. Bebeğim, kızım kıskanıyorsun…’ mesajını paylaştı. Kısa sürede binlerce beğeni alan fotoğrafın altına ‘makyajsız daha güzelsin Demet’ mesajları yazıldı.

    Yaptıklarıyla sık sık gündeme gelen ünlü şarkıcı Demet Akalın bu kez banyo sonrası fotoğrafını sosyal medyada paylaşıp rakiplerine meydan okudu. Makyajsız bu fotoğrafını paylaşan Akalın, altına ‘Saçlarımı kestim, banyo sonrası cesareti olan çeksin bakayım fotoğraf. Bebeğim, kızım kıskanıyorsun…’ mesajını paylaştı. Kısa sürede binlerce beğeni alan fotoğrafın altına ‘makyajsız daha güzelsin Demet’ mesajları yazıldı.

  18. Makyajsız Fahriye'ye tam not!    Sevilen oyuncu Fahriye Evcen, yoğun iş temposundan fırsat bulup yürüyüşe çıktı.

    Makyajsız Fahriye'ye tam not! Sevilen oyuncu Fahriye Evcen, yoğun iş temposundan fırsat bulup yürüyüşe çıktı.

  19. Makyajsız fotoğraflarını sosyal medyada paylaşan Evecen, takipçilerinden tam not aldı. Çok sayıda yorum yapılan fotoğraf kısa sürede 500 bin beğeniye ulaştı.

    Makyajsız fotoğraflarını sosyal medyada paylaşan Evecen, takipçilerinden tam not aldı. Çok sayıda yorum yapılan fotoğraf kısa sürede 500 bin beğeniye ulaştı.

  20. Fi dizisinde canlandırdığı Duru karakteriyle dikkatleri üzerine çeken Serenay Sarıkaya, Instagram sayfasında makyajsız fotoğrafını paylaştı.

    Fi dizisinde canlandırdığı Duru karakteriyle dikkatleri üzerine çeken Serenay Sarıkaya, Instagram sayfasında makyajsız fotoğrafını paylaştı.

  21. 26 yaşındaki Serenay Sarıkaya'nın "Makyaj yok" notuyla paylaştığı fotoğraf 13 saatte yaklaşık 300 bin beğeni aldı!

    26 yaşındaki Serenay Sarıkaya'nın "Makyaj yok" notuyla paylaştığı fotoğraf 13 saatte yaklaşık 300 bin beğeni aldı!

  22. Makyajsız Fotoğrafıyla Büyüledi    'Vatanım Sensin' dizisine dahil olan oyuncu Saadet Işıl Aksoy sezonu Bodrum'da açtı.

    Makyajsız Fotoğrafıyla Büyüledi 'Vatanım Sensin' dizisine dahil olan oyuncu Saadet Işıl Aksoy sezonu Bodrum'da açtı.

  23. İri mavi gözleriyle her zaman beğenilen Saadet Işıl Aksoy, makyajsız haliyle de çok beğenildi. Aksoy'un fotoğrafı dakikalar içinde binlerce beğeni aldı.

    İri mavi gözleriyle her zaman beğenilen Saadet Işıl Aksoy, makyajsız haliyle de çok beğenildi. Aksoy'un fotoğrafı dakikalar içinde binlerce beğeni aldı.

  24. Ünlü şarkıcı Göksel, geçtiğimiz aylarda makyajsız halde görüntülenmiş ve fotoğraflarını “Görenler tanıyamadı” başlığıyla haber olan fotoğraflarının altına yapılan yorumlara içerlemişti.    Arkadaşlarına dert yanan Göksel, bu duruma çok canının sıkıldığını ve artık sokağa makyajsız çıkmayacağını söylediği de basına yansımıştı.

    Ünlü şarkıcı Göksel, geçtiğimiz aylarda makyajsız halde görüntülenmiş ve fotoğraflarını “Görenler tanıyamadı” başlığıyla haber olan fotoğraflarının altına yapılan yorumlara içerlemişti. Arkadaşlarına dert yanan Göksel, bu duruma çok canının sıkıldığını ve artık sokağa makyajsız çıkmayacağını söylediği de basına yansımıştı.

  25. Sosyetik güzel Alara Koçibey, Cİty's çıkışı obkejtife takıldı.

    Sosyetik güzel Alara Koçibey, Cİty's çıkışı obkejtife takıldı.

  26. Sabah erken saatlerde alışveriş için makyajsız bir halde AVM'ye giden Koçibey'i görenler tanımakta zorlandı.

    Sabah erken saatlerde alışveriş için makyajsız bir halde AVM'ye giden Koçibey'i görenler tanımakta zorlandı.

  27. Ünlü oyuncu saçını taramadan tepesinde topladı. Kot gömleğini ve taytını giydi ve marketin yolunu tuttu.

    Ünlü oyuncu saçını taramadan tepesinde topladı. Kot gömleğini ve taytını giydi ve marketin yolunu tuttu.

  28. Son dönemde aktör Jamie Foxx ile yaşadığı aşkla gündemde olan Katie Holmes önceki gün alışverişte görüntülendi.

    Son dönemde aktör Jamie Foxx ile yaşadığı aşkla gündemde olan Katie Holmes önceki gün alışverişte görüntülendi.

  29. Los Angeles'ta bir markete giden 38 yaşındaki Holmes, alışveriş yaptıktan sonra market arabasını kullanarak aracının yanına gitti. Aldıklarını otomobilinin bagajına koyan Katie Holmes, evine doğru yola çıktı.

    Los Angeles'ta bir markete giden 38 yaşındaki Holmes, alışveriş yaptıktan sonra market arabasını kullanarak aracının yanına gitti. Aldıklarını otomobilinin bagajına koyan Katie Holmes, evine doğru yola çıktı.

  30. Saçlarını basit bir topuz yapan, üzerine de kot gömlek ve siyah tayt giyen Holmes'u gören hiç kimse ilk anda kim olduğunu çıkaramadı.

    Saçlarını basit bir topuz yapan, üzerine de kot gömlek ve siyah tayt giyen Holmes'u gören hiç kimse ilk anda kim olduğunu çıkaramadı.

  31. Ancak güzel oyuncuyu adım adım takip eden paparazziler onun bu halini de kaçırmadı ve poz poz fotoğraflarını çekti.

    Ancak güzel oyuncuyu adım adım takip eden paparazziler onun bu halini de kaçırmadı ve poz poz fotoğraflarını çekti.

  32. Onun bu sade hali ise hayranlarından büyük beğeni aldı.

    Onun bu sade hali ise hayranlarından büyük beğeni aldı.

  33. Birçok kişi sosyal medyada "Katie makyajsız haliyle görüntülenmekten bile hiç korkmuyor, biz onu böyle seviyoruz" yorumunu yaptı.

    Birçok kişi sosyal medyada "Katie makyajsız haliyle görüntülenmekten bile hiç korkmuyor, biz onu böyle seviyoruz" yorumunu yaptı.

  34. Siyahlara bürünmüş bu genç kadın yanınızdan geçip gitse muhtemelen başınızı çevirip bakmazsınız.. Ama o aslında güzel görüntüsüyle herkesin dikkatini çeken bir ünlü. Peki kim mi bu ünlü..

    Siyahlara bürünmüş bu genç kadın yanınızdan geçip gitse muhtemelen başınızı çevirip bakmazsınız.. Ama o aslında güzel görüntüsüyle herkesin dikkatini çeken bir ünlü. Peki kim mi bu ünlü..

  35. Ünlü model ve oyuncu Kelly Brook, önceki gün alışverişte görüntülendi. Siyah bir eşofmanın üzerine yine aynı renkte bir askılı bluz giyen Brook, kıyafetini de siyah spor ayakkabılarla tamamladı.

    Ünlü model ve oyuncu Kelly Brook, önceki gün alışverişte görüntülendi. Siyah bir eşofmanın üzerine yine aynı renkte bir askılı bluz giyen Brook, kıyafetini de siyah spor ayakkabılarla tamamladı.

  36. Saçlarını toplayan güzel yıldızın makyajsız yüzü dikkat çekti. Zaten kıvrımlı hatlara sahip olan 37 yaşındaki Brook'un yaz boyunca biraz daha kilo aldığı da gözden kaçmadı.

    Saçlarını toplayan güzel yıldızın makyajsız yüzü dikkat çekti. Zaten kıvrımlı hatlara sahip olan 37 yaşındaki Brook'un yaz boyunca biraz daha kilo aldığı da gözden kaçmadı.

  37. İşte Benim Stilim'in jüri üyesi Nur Yerlitaş, önceki gün Akmerkez'deydi.    Makyajsız hali ve dağınık saçlarıyla dikkat çeken Yerlitaş'ı görenler tanımakta zorlandı.    Nur Yeritaş "Kompleks yapmam, rahatım" dedi.

    İşte Benim Stilim'in jüri üyesi Nur Yerlitaş, önceki gün Akmerkez'deydi. Makyajsız hali ve dağınık saçlarıyla dikkat çeken Yerlitaş'ı görenler tanımakta zorlandı. Nur Yeritaş "Kompleks yapmam, rahatım" dedi.

  38. ADRIANA LIMA

    ADRIANA LIMA

  39. AYÇA AYŞİN TURAN

    AYÇA AYŞİN TURAN

  40. BEREN SAAT

    BEREN SAAT

  41. BERGÜZAR KOREL

    BERGÜZAR KOREL

  42. BURCU ESMERSOY

    BURCU ESMERSOY

  43. BÜŞRA PEKİN

    BÜŞRA PEKİN

  44. CEMRE KEMER

    CEMRE KEMER

  45. Çağla Şıkel bu fotoğrafını "Buyrun bu makyajsız, hiçbir şeysiz gerçek ben" mesajıyla Instagram'da paylaşmıştı. Şıkel'in "Fotoyu görüp "makyajsız çirkinmiş zaten" diyerek rahatlayan lütfen takipi bıraksın. Ya da lütfen insanları güzellikleriyle yargılamayın" cümlelerini de yazdığı paylaşımı olay yaratmıştı.

    Çağla Şıkel bu fotoğrafını "Buyrun bu makyajsız, hiçbir şeysiz gerçek ben" mesajıyla Instagram'da paylaşmıştı. Şıkel'in "Fotoyu görüp "makyajsız çirkinmiş zaten" diyerek rahatlayan lütfen takipi bıraksın. Ya da lütfen insanları güzellikleriyle yargılamayın" cümlelerini de yazdığı paylaşımı olay yaratmıştı.

  46. EBRU POLAT

    EBRU POLAT

  47. EBRU GÜNDEŞ

    EBRU GÜNDEŞ

  48. ECE USLU

    ECE USLU

  49. FAHRİYE EVCEN

    FAHRİYE EVCEN

  50. HADİSE

    HADİSE

  51. HATİCE ŞENDİL

    HATİCE ŞENDİL

  52. HAZAL KAYA

    HAZAL KAYA

  53. HÜLYA AVŞAR

    HÜLYA AVŞAR

  54. IVANA SERT

    IVANA SERT

  55. MERVE BOLUĞUR

    MERVE BOLUĞUR

  56. NUR YERLİTAŞ

    NUR YERLİTAŞ

  57. NURGÜL YEŞİLÇAY

    NURGÜL YEŞİLÇAY

  58. SİBEL CAN

    SİBEL CAN

  59. SILA

    SILA

  60. TUBA BÜYÜKÜSTÜN

    TUBA BÜYÜKÜSTÜN

  61. YILDIZ TİLBE

    YILDIZ TİLBE