Ünlülerin Hayvanları

İşte ünlülerin sevimli dostları ve hayvan sevgisi...

  1. Ünlü isimler kediye, köpeğe ya da birden fazla sevimli dosta sahipler. Kimi evinde, kimi bahçesinde barındırıyor. Kimi ise sadece seviyor. İşte Bensu Soral'dan Murat Boz'a, Lady Gaga'dan Miranda Kerr'e, Elçin Sangu'dan Caner Erkin'e ünlülerin sevimli dostları ve hayvan sevgisi...

    Ünlü isimler kediye, köpeğe ya da birden fazla sevimli dosta sahipler. Kimi evinde, kimi bahçesinde barındırıyor. Kimi ise sadece seviyor. İşte Bensu Soral'dan Murat Boz'a, Lady Gaga'dan Miranda Kerr'e, Elçin Sangu'dan Caner Erkin'e ünlülerin sevimli dostları ve hayvan sevgisi...

  2. Azra Akın    "Seni çok özledim... Kalbimden ruhumdan kocaman bir parça kopmuş gibi... Yeri doldurulamaz... Seninle 6 sene nasıl geçmiş... Hayatıma bir melek gelmişti... Beni güldürdün, toparladın, arada bir haddimi bildirdin, umut verdin, hayatımdaki en gerçek şey sendin... Bir sürü macera yasadık... Umarım ben de senin için iyi bir yol arkadaş, aile olabildim... Biliyorum huzurlu bir yerdesin..."

    Azra Akın "Seni çok özledim... Kalbimden ruhumdan kocaman bir parça kopmuş gibi... Yeri doldurulamaz... Seninle 6 sene nasıl geçmiş... Hayatıma bir melek gelmişti... Beni güldürdün, toparladın, arada bir haddimi bildirdin, umut verdin, hayatımdaki en gerçek şey sendin... Bir sürü macera yasadık... Umarım ben de senin için iyi bir yol arkadaş, aile olabildim... Biliyorum huzurlu bir yerdesin..."

  3. SERENAY SARIKAYA  --  Hayvanlara karşı acımasız olan iyi bir insan olamaz.... dedeorfe ve hectorious sizi seviyorum

    SERENAY SARIKAYA -- Hayvanlara karşı acımasız olan iyi bir insan olamaz.... dedeorfe ve hectorious sizi seviyorum

  4. <p><b>TUVANA TURKAY</b></p>    <p>Oyuncu Tuvana Türkay, önceki akşam köpeği Mısır'la Kadıköy'deki Kirpi Kafe'ye gitti. Köpeği taşıma çantasında olan oyuncu, mekâna girdikten kısa bir süre sonra, köpeklerin içeri girmesinin yasak olduğu gerekçesiyle görevlilerce dışarı çıkarıldı.</p>    <p><b>'NEYE UĞRADIĞIMI ŞAŞIRDIM'</b></p>    <p>Köpeğiyle birlikte kovulmasına tepki gösteren Türkay, HT magazin'e konuştu: "Neye uğradığımı şaşırdım. Resmen kovulduk. Hayvanları konuşamadıkları için dışlamamalıyız. Yasalarda hayvanların mal olarak değil, can olarak kabul edilmesi lazım. Hayvan dostu mekânların çoğalması gerekiyor."</p>    <p>İşte Tuvana Turkay gibi hayvansever ünlüler:</p>

    TUVANA TURKAY

    Oyuncu Tuvana Türkay, önceki akşam köpeği Mısır'la Kadıköy'deki Kirpi Kafe'ye gitti. Köpeği taşıma çantasında olan oyuncu, mekâna girdikten kısa bir süre sonra, köpeklerin içeri girmesinin yasak olduğu gerekçesiyle görevlilerce dışarı çıkarıldı.

    'NEYE UĞRADIĞIMI ŞAŞIRDIM'

    Köpeğiyle birlikte kovulmasına tepki gösteren Türkay, HT magazin'e konuştu: "Neye uğradığımı şaşırdım. Resmen kovulduk. Hayvanları konuşamadıkları için dışlamamalıyız. Yasalarda hayvanların mal olarak değil, can olarak kabul edilmesi lazım. Hayvan dostu mekânların çoğalması gerekiyor."

    İşte Tuvana Turkay gibi hayvansever ünlüler:

  5. <p><b>GUPSE ÖZAY</b></p>    <p>Deliha 2 filminin çekimlerine devam eden Gupse Özay, Instagram'dan köpeğiyle paylaştığı fotoğrafa, "Keşke kafama çıkmadan izlesen televizyonu be kızım..." notunu yazdı.</p>

    GUPSE ÖZAY

    Deliha 2 filminin çekimlerine devam eden Gupse Özay, Instagram'dan köpeğiyle paylaştığı fotoğrafa, "Keşke kafama çıkmadan izlesen televizyonu be kızım..." notunu yazdı.

  6. &#8216;Satın alma sahiplen&#8217; kampanyasına eşi Şükran Ovalı'yla birlikte destek olan Caner Erkin, Instagram'dan son yaptığı paylaşımla köpeklerinin eğitmenine teşekkür etti. Erkin, "Kardeşim benim çok emek verdin Mila (sarı) için çok teşekkür ederiz ve artık Çilli (beyaz sarı) ile birlikte ailemize katıldılar daha nice yardıma ihtiyacı olan hayvanları eğitmen dileğiyle" ifadelerini kullandı.

    ‘Satın alma sahiplen’ kampanyasına eşi Şükran Ovalı'yla birlikte destek olan Caner Erkin, Instagram'dan son yaptığı paylaşımla köpeklerinin eğitmenine teşekkür etti. Erkin, "Kardeşim benim çok emek verdin Mila (sarı) için çok teşekkür ederiz ve artık Çilli (beyaz sarı) ile birlikte ailemize katıldılar daha nice yardıma ihtiyacı olan hayvanları eğitmen dileğiyle" ifadelerini kullandı.

  7. <p>Geçtiğimiz günlerde 'Bana Göz Kulak Ol' diyen hayvanseverler &#8216;Satın alma sahiplen&#8217; sloganıyla farkındalık kampanyası başlatmıştı.</p>  <p>  Habertürk'ün haberine göre hayvanseverlerin yeni yıla sayılı günler kala pet-shop&#8217;lara koşanlara &#8220;Özel günlerde hediye olarak hayvan satın almayın&#8221; çağrısına ünlülerden de destek gelmişti.</p>  <p>  Caner Erkin de sosyal medyadan kampayaya destek vererek köpekleriyle paylaştığı kareye, "Benim canım kızlarım" mesajını yazdı. </p>    <p>İşte kampanyaya destek olan diğer ünlülerin mesajları...</p>

    Geçtiğimiz günlerde 'Bana Göz Kulak Ol' diyen hayvanseverler ‘Satın alma sahiplen’ sloganıyla farkındalık kampanyası başlatmıştı.

    Habertürk'ün haberine göre hayvanseverlerin yeni yıla sayılı günler kala pet-shop’lara koşanlara “Özel günlerde hediye olarak hayvan satın almayın” çağrısına ünlülerden de destek gelmişti.

    Caner Erkin de sosyal medyadan kampayaya destek vererek köpekleriyle paylaştığı kareye, "Benim canım kızlarım" mesajını yazdı. 

    İşte kampanyaya destek olan diğer ünlülerin mesajları...

  8. <p><b>İREM DERİCİ</b></p>  <p>  Bağırsak enfeksiyonu nedeniyle hastaneye yatırılan ve yaklaşık 20 gün yoğun bakımda kalan İrem Derici, kedisiyle yatağında çekildiği fotoğrafı Instagram'dan yayınladı. Derici, kareye "Beni bi&#8217; daha üzmek yok tamam mı kıllı tüylü bebeğim?" mesajını yazdı.</p>

    İREM DERİCİ

    Bağırsak enfeksiyonu nedeniyle hastaneye yatırılan ve yaklaşık 20 gün yoğun bakımda kalan İrem Derici, kedisiyle yatağında çekildiği fotoğrafı Instagram'dan yayınladı. Derici, kareye "Beni bi’ daha üzmek yok tamam mı kıllı tüylü bebeğim?" mesajını yazdı.

  9. <p><b>BENSU SORAL</b></p>    <p>İçerde dizisinde hayat verdiği Melek karakteriyle yıldızı parlayan Bensu Soral, He-Man ismini verdiği köpeğiyle yaptığını yeni paylaşıma, "En yakın arkadaşımız, dostumuz, çocuğumuz seni çok çok çok seviyoruz" notunu düştü. Son olarak 70. Cannes Film festivali ile gündeme gelen 26 yaşındaki oyuncu, özellikle Instagram hesabında dikket çeken köpeği hakkında daha önce bazı bilgiler vermişti.</p>

    BENSU SORAL

    İçerde dizisinde hayat verdiği Melek karakteriyle yıldızı parlayan Bensu Soral, He-Man ismini verdiği köpeğiyle yaptığını yeni paylaşıma, "En yakın arkadaşımız, dostumuz, çocuğumuz seni çok çok çok seviyoruz" notunu düştü. Son olarak 70. Cannes Film festivali ile gündeme gelen 26 yaşındaki oyuncu, özellikle Instagram hesabında dikket çeken köpeği hakkında daha önce bazı bilgiler vermişti.

  10. Soral, 3 yaşındaki köpeğine çok küçük olduğu ve bu duruma tezat olsun diye He-Man adını verdiğini söylemişti. He-Man dışında iki kedisi olduğunu belirtten Soral, hayvanlarıyla fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından paylaşıyor. Ayrıca köpeğine ait bir Instagram hesabı bulunuyor.

    Soral, 3 yaşındaki köpeğine çok küçük olduğu ve bu duruma tezat olsun diye He-Man adını verdiğini söylemişti. He-Man dışında iki kedisi olduğunu belirtten Soral, hayvanlarıyla fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından paylaşıyor. Ayrıca köpeğine ait bir Instagram hesabı bulunuyor.

  11. <p><b>BAŞAK DİZER</b></p>    <p>Ünlü modacı ve oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un eşi Başak Dizer, kedisinin fotoğrafını "Bu sene pamuk prenseslerde yüksek ve dik yakalar moda" notuyla yayınladı.</p>

    BAŞAK DİZER

    Ünlü modacı ve oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un eşi Başak Dizer, kedisinin fotoğrafını "Bu sene pamuk prenseslerde yüksek ve dik yakalar moda" notuyla yayınladı.

  12. <p><li>    <p><b>NESLİHAN ATAGÜL</b></p>    <p>Kara Sevda'nın 'Nihan'ı Neslihan Atagül hayvanları çok seviyor. Atagül; at,köpek,kedi ve kaz gibi birçok hayvanla çekilmiş fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşıyor.</p>    </li>    <li>    <p>  13  </p></li></p>

  13. NESLİHAN ATAGÜL

    Kara Sevda'nın 'Nihan'ı Neslihan Atagül hayvanları çok seviyor. Atagül; at,köpek,kedi ve kaz gibi birçok hayvanla çekilmiş fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşıyor.

  14. 13

  • ELÇİN SANGU    Kiralık Aşk'ın Defne'si Elçin Sangu, Çivava cinsi köpeğiyle sosyal medyadan yaptığı paylaşımın altına şu notu düştü: "Kemik vermediğim için mi bu trip?"

    ELÇİN SANGU Kiralık Aşk'ın Defne'si Elçin Sangu, Çivava cinsi köpeğiyle sosyal medyadan yaptığı paylaşımın altına şu notu düştü: "Kemik vermediğim için mi bu trip?"

  • 31 yaşındaki Sangu'nun köpeği, Chihuahua ya da Çivava, dünyanın en küçük türlerinden biri olan köpek ırkı. Adını Aztek eyaleti Chihuahua'dan alır. Ağırlığı 0,5 - 2,7 kg, omuzdan yere yüksekliği en fazla 13 cm'dir. Kulakları iridir.

    31 yaşındaki Sangu'nun köpeği, Chihuahua ya da Çivava, dünyanın en küçük türlerinden biri olan köpek ırkı. Adını Aztek eyaleti Chihuahua'dan alır. Ağırlığı 0,5 - 2,7 kg, omuzdan yere yüksekliği en fazla 13 cm'dir. Kulakları iridir.

  • Yasmin Erbil    Sosyal medyadan paylaştığı cesur fotoğraflarla gündem olan Mehmet Ali Erbil ile Nergis Kumbasar'ın kızları Yasmin Erbil bu kez Instagram'dan köpeğiyle fotoğrafını paylaştı. Erbil, altına ise "Tofita" yazdı.

    Yasmin Erbil Sosyal medyadan paylaştığı cesur fotoğraflarla gündem olan Mehmet Ali Erbil ile Nergis Kumbasar'ın kızları Yasmin Erbil bu kez Instagram'dan köpeğiyle fotoğrafını paylaştı. Erbil, altına ise "Tofita" yazdı.

  • SERENAY SARIKAYA

    SERENAY SARIKAYA

  • İrem Derici    "Armut Ailesi"

    İrem Derici "Armut Ailesi"

  • Soner Sarıkabadayı    Soner Sarıkabadayı, Scootish Fold cinsi kedisini Bodrum&#8217;da kaybetti. Bambi isimli kedisi için kayıp ilanı veren şarkıcı, çok üzgün olduğunu söyleyerek &#8220;Kedimi bulana ödül vereceğim&#8221; dedi.

    Soner Sarıkabadayı Soner Sarıkabadayı, Scootish Fold cinsi kedisini Bodrum’da kaybetti. Bambi isimli kedisi için kayıp ilanı veren şarkıcı, çok üzgün olduğunu söyleyerek “Kedimi bulana ödül vereceğim” dedi.

  • Türküt Bingöl    Yavuz Bingöl&#8217;ün kızı Türkü, köpeği Zoey için Instagram hesabı açtı. Yorkshire Terrier cinsi Zoey, Yavuz Bingöl'den 'Dede', Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın oyuncusu Olgun Şimşek'ten ise 'Dedemin kankası. Benim fanım olur' diye bahsediyor. Bu arada Zoey, 8 yaşında.

    Türküt Bingöl Yavuz Bingöl’ün kızı Türkü, köpeği Zoey için Instagram hesabı açtı. Yorkshire Terrier cinsi Zoey, Yavuz Bingöl'den 'Dede', Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın oyuncusu Olgun Şimşek'ten ise 'Dedemin kankası. Benim fanım olur' diye bahsediyor. Bu arada Zoey, 8 yaşında.

  • KEREM FIRTINA

    KEREM FIRTINA

  • SAADET IŞIL AKSOY

    SAADET IŞIL AKSOY

  • <p><b>BELEN GÖRGÜZEL</b></p>    <p>Yönetmen Hamdi Alkan&#8217;ın oyuncu eşi Selen Görgüzel, uzun zamandır almak için çok uğraş verdiği Pomeranian boo cinsi köpeğine kavuştu. Selen Görgüzel, önceki gün ilk defa köpeğiyle Nişantaşı'nda objektiflere takıldı.</p>    <p><b>KAÇ PARA VERDİĞİMİ SÖYLEYEMEM</b></p>  <p>  Pablo isimi verdiği köpeğine ile Nişantaşı&#8217;nda alışverişe çıkan Görgüzel, "Kaç paraya satın aldınız&#8221; sorusuna, "Kaç para verdiğimi söylemem doğru olmaz. İyi bir şekilde çalışarak satın aldım diyebilirim&#8221; dedi.</p>    <p><b>TÜRK MALI İLE GÜNDEME GELDİ</b></p>    <p>Fiyatları 2 bin ile 15 bin dolar arasında değişen Pomeranian Boo cinsi köpekler, Mehmet Ali Erbil, Şafak Sezer ve Nergis Kumbasar gibi isimleri bir araya getiren Türk Malı dizisiyle gündemde. Dizide Şaduman karakterine hayat veren Nergis Kumbasar&#8217;a da Pomeranian cinsi bir köpek eşlik ediyor. </p>

    BELEN GÖRGÜZEL

    Yönetmen Hamdi Alkan’ın oyuncu eşi Selen Görgüzel, uzun zamandır almak için çok uğraş verdiği Pomeranian boo cinsi köpeğine kavuştu. Selen Görgüzel, önceki gün ilk defa köpeğiyle Nişantaşı'nda objektiflere takıldı.

    KAÇ PARA VERDİĞİMİ SÖYLEYEMEM

    Pablo isimi verdiği köpeğine ile Nişantaşı’nda alışverişe çıkan Görgüzel, "Kaç paraya satın aldınız” sorusuna, "Kaç para verdiğimi söylemem doğru olmaz. İyi bir şekilde çalışarak satın aldım diyebilirim” dedi.

    TÜRK MALI İLE GÜNDEME GELDİ

    Fiyatları 2 bin ile 15 bin dolar arasında değişen Pomeranian Boo cinsi köpekler, Mehmet Ali Erbil, Şafak Sezer ve Nergis Kumbasar gibi isimleri bir araya getiren Türk Malı dizisiyle gündemde. Dizide Şaduman karakterine hayat veren Nergis Kumbasar’a da Pomeranian cinsi bir köpek eşlik ediyor. 

  • <p>KIRAÇ: Bir hayvanın yaşamı boyunca onunla her konuda ilgilenecek insanın, bunun için yeterli bilgi ve donanıma sahip olması gerekir.</p>    <p>SİMGE SAĞIN: Barınaktan alınıp yuvaya ihtiyacı olan hayvanlar sahiplendirilebilir ama küçük dostlarımızın pet-shop&#8217;lardan satın alınıp hediye olarak verilmesini doğru bulmuyorum.</p>  <p>  BURCU GÜNEŞ: Hayvanların özel günlerde hediye olarak verilmesi tamamen içeriğine bağlı olarak değişir. Yoksa hayvana mal olarak bakılması, hevesi geçince onun derinliğindeki bağını ve sorumluluğunu üstlenmeyen insanların hediye olarak alması kabul edilemez.</p>  <p>  EMRE AYDIN: Hayvanlar mal değil, can olarak görülmeli. Bir süredir Meclis Komisyonu&#8217;nda bekleyen bu yasanın artık çıkması gerekiyor.</p>  <p>  FERHAT GÖÇER: Hayvanlar da bir aile bireyi gibidir. Karşılıklı anlaşma ile sahiplenilmelidir. Sürpriz olarak verilmesine karşıyım.</p>    <p>İşte ünlülerin sevimli dostları...</p>

    KIRAÇ: Bir hayvanın yaşamı boyunca onunla her konuda ilgilenecek insanın, bunun için yeterli bilgi ve donanıma sahip olması gerekir.

    SİMGE SAĞIN: Barınaktan alınıp yuvaya ihtiyacı olan hayvanlar sahiplendirilebilir ama küçük dostlarımızın pet-shop’lardan satın alınıp hediye olarak verilmesini doğru bulmuyorum.

    BURCU GÜNEŞ: Hayvanların özel günlerde hediye olarak verilmesi tamamen içeriğine bağlı olarak değişir. Yoksa hayvana mal olarak bakılması, hevesi geçince onun derinliğindeki bağını ve sorumluluğunu üstlenmeyen insanların hediye olarak alması kabul edilemez.

    EMRE AYDIN: Hayvanlar mal değil, can olarak görülmeli. Bir süredir Meclis Komisyonu’nda bekleyen bu yasanın artık çıkması gerekiyor.

    FERHAT GÖÇER: Hayvanlar da bir aile bireyi gibidir. Karşılıklı anlaşma ile sahiplenilmelidir. Sürpriz olarak verilmesine karşıyım.

    İşte ünlülerin sevimli dostları...

  • GONCA VUSLATERİ     Son olarak Anne dizisinde rol alan Gonca Vuslateri ve eşi Edip Burak Ertoğan, önceki akşam Cihangir&#8217;de köpeklerini dolaştırırken görüntülendi.    30 yaşındaki Vuslateri, &#8220;Yavrularımızı gezmeye çıkardık, şimdi de evimize dönüyoruz&#8221; ifadelerini kullandı.

    GONCA VUSLATERİ Son olarak Anne dizisinde rol alan Gonca Vuslateri ve eşi Edip Burak Ertoğan, önceki akşam Cihangir’de köpeklerini dolaştırırken görüntülendi. 30 yaşındaki Vuslateri, “Yavrularımızı gezmeye çıkardık, şimdi de evimize dönüyoruz” ifadelerini kullandı.

  • ELİZ SAKUÇOĞLU    Beren Benan ile geçtiğimiz ay ayrılan Eliz Sakuçoğlu, her yere birlikte gittiği Goldendodle cinsi köpeğiyle çekilmiş kareleri sosyal medya hesabından paylaşmaya başladı. Sakuçoğlu, köpeğiyle verdiği son pozda, ona öpücük verirken görülüyor. Ünlü isim, bu fotoğrafa "Köpek öpücükleri" (Doggy kisses) notunu düştü

    ELİZ SAKUÇOĞLU Beren Benan ile geçtiğimiz ay ayrılan Eliz Sakuçoğlu, her yere birlikte gittiği Goldendodle cinsi köpeğiyle çekilmiş kareleri sosyal medya hesabından paylaşmaya başladı. Sakuçoğlu, köpeğiyle verdiği son pozda, ona öpücük verirken görülüyor. Ünlü isim, bu fotoğrafa "Köpek öpücükleri" (Doggy kisses) notunu düştü

  • MERYEM UZERLİ    Son olarak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde rol alan Meryem Uzerli kedileriyle çekilen bir karesini Instagram hesabından paylaştı. 33 yaşındaki Uzerli paylaşımın altına, "Bebekler" notunu düştü.

    MERYEM UZERLİ Son olarak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde rol alan Meryem Uzerli kedileriyle çekilen bir karesini Instagram hesabından paylaştı. 33 yaşındaki Uzerli paylaşımın altına, "Bebekler" notunu düştü.

  • ASLI ENVER    İstanbullu Gelin'in Süreyya'sı Aslı Enver de hayvansever ünlülerden. Enver, kedisi Matiz'in fotoğraflarını sık sık Instagram hesabından paylaşıyor.

    ASLI ENVER İstanbullu Gelin'in Süreyya'sı Aslı Enver de hayvansever ünlülerden. Enver, kedisi Matiz'in fotoğraflarını sık sık Instagram hesabından paylaşıyor.

  • Son olarak Düşeş adını verdiği bir kedi daha sahiplenen Enver'in Instagram hesabında ördek, köpek ve at gibi farklı hayvanlarla çekilmiş fotoğrafları da bulunuyor.

    Son olarak Düşeş adını verdiği bir kedi daha sahiplenen Enver'in Instagram hesabında ördek, köpek ve at gibi farklı hayvanlarla çekilmiş fotoğrafları da bulunuyor.

  • ŞÜKRAN OVALI

    ŞÜKRAN OVALI

  • ÖZGE ÖZPİRİNÇÇİ

    ÖZGE ÖZPİRİNÇÇİ

  • EZGİ MOLA

    EZGİ MOLA

  • GUPSE ÖZAY

    GUPSE ÖZAY

  • ÇAĞLA ŞIKEL

    ÇAĞLA ŞIKEL

  • İREM DERİCİ

    İREM DERİCİ

  • ALİŞAN

    ALİŞAN

  • SİNEM KOBAL

    SİNEM KOBAL

  • HANDE ERÇEL

    HANDE ERÇEL

  • AJDA PEKKAN

    AJDA PEKKAN

  • KIVANÇ TATLITUĞ

    KIVANÇ TATLITUĞ

  • MURAT BOZ

    MURAT BOZ

  • BURAK DENİZ

    BURAK DENİZ

  • TÜRKÜ TURAN--    Dolunay'ın Aleyna'sı Türkü Turan kedi seven ünlülerden. Instagram'daki paylaşımına Bobişli tbt notunu düşen 32 yaşındaki oyuncu daha önceki bir paylaşımında ise kedisi Bob ile ilgili şu bilgili verdi: "Sabahları kulağıma 'mıyır' şeklinde sesler çıkarıp ıslak burnunu yanağımda gezdirerek beni tatlı tatlı uyandıran ve sadece 5 saniye sevdiren bu arkadaş sonra yavaşça yataktan uzaklaşarak bu tip hareketlerle ponçiklik yaparak beni yataktan kaldırmayı başarıyor. Tam yanına gidiyorum kaçıyor, öyle öyle kendimizi mama kabının yanında buluyoruz. Hepimizden zeki olduklarından şüpheleniyorum."

    TÜRKÜ TURAN-- Dolunay'ın Aleyna'sı Türkü Turan kedi seven ünlülerden. Instagram'daki paylaşımına Bobişli tbt notunu düşen 32 yaşındaki oyuncu daha önceki bir paylaşımında ise kedisi Bob ile ilgili şu bilgili verdi: "Sabahları kulağıma 'mıyır' şeklinde sesler çıkarıp ıslak burnunu yanağımda gezdirerek beni tatlı tatlı uyandıran ve sadece 5 saniye sevdiren bu arkadaş sonra yavaşça yataktan uzaklaşarak bu tip hareketlerle ponçiklik yaparak beni yataktan kaldırmayı başarıyor. Tam yanına gidiyorum kaçıyor, öyle öyle kendimizi mama kabının yanında buluyoruz. Hepimizden zeki olduklarından şüpheleniyorum."

  • DOĞA RUTKAY

    DOĞA RUTKAY

  • İBRAHİM ÇELİKKOL

    İBRAHİM ÇELİKKOL

  • TUBA ÜNSAL

    TUBA ÜNSAL

  • AYŞE ÖZYILMAZEL

    AYŞE ÖZYILMAZEL

  • BUSE TERİM

    BUSE TERİM

  • EROL EVGİN

    EROL EVGİN

  • ÖZGE ÖZPİRİNÇCİ

    ÖZGE ÖZPİRİNÇCİ

  • SEREN SERENGİL

    SEREN SERENGİL