İşte Ünlülerin Ek İşleri!

Kazançları dudak uçuklatıyor

  1. Bizlerin sinemadan, tiyatrodan, televizyondan tanıdığımız, şarkılarını dinlediğimiz pek çok sanatçı, Türkiye’de de yurtdışında olduğu gibi ticaret hayatına atılıyor. İşte o ünlüler ve işleri...

    Bizlerin sinemadan, tiyatrodan, televizyondan tanıdığımız, şarkılarını dinlediğimiz pek çok sanatçı, Türkiye’de de yurtdışında olduğu gibi ticaret hayatına atılıyor. İşte o ünlüler ve işleri...

  2. İbrahim Tatlıses, kebap zincirinden otobüs ve otel işletmeciliğine kadar çok sayıda şirketin sahibi oldu.

    İbrahim Tatlıses, kebap zincirinden otobüs ve otel işletmeciliğine kadar çok sayıda şirketin sahibi oldu.

  3. İşe girenler gibi kepenk kapatanlar da mevcut...

    İşe girenler gibi kepenk kapatanlar da mevcut...

  4. İbrahim Tatlıses--    1980’li yıllardan sonra girdiği ticaret hayatında turizmden yayıncılığa, kebapçılıktan otel zincirine kadar birçok ek iş yaptı.

    İbrahim Tatlıses-- 1980’li yıllardan sonra girdiği ticaret hayatında turizmden yayıncılığa, kebapçılıktan otel zincirine kadar birçok ek iş yaptı.

  5. Tatlıses, Tatlıses Turizm'i 10 yıl işlettikten sonra devretmişti.

    Tatlıses, Tatlıses Turizm'i 10 yıl işlettikten sonra devretmişti.

  6. Bodrum’daki Tatlıses Paradise Apart Hotel, Kuşadası’ndaki Tatlıses Hotel’le 183 odalı 2 otele sahip. Ayrıca Kuşadası’nda Tatlıses Konakları’nı inşa etti.

    Bodrum’daki Tatlıses Paradise Apart Hotel, Kuşadası’ndaki Tatlıses Hotel’le 183 odalı 2 otele sahip. Ayrıca Kuşadası’nda Tatlıses Konakları’nı inşa etti.

  7. Tatlıses Kabap’ın 5’i İstanbul’da 1’i Bodrum’da olmak üzere 6 şubesi, Tatlıses Çiğ Köfte’nin ise 54 ilde bayilik verilen yaklaşık 400 şubesi bulunuyor.

    Tatlıses Kabap’ın 5’i İstanbul’da 1’i Bodrum’da olmak üzere 6 şubesi, Tatlıses Çiğ Köfte’nin ise 54 ilde bayilik verilen yaklaşık 400 şubesi bulunuyor.

  8. TATLISES GROUP’TA YER ALAN ŞİRKETLER:    Tatlıses İnşaat, Tatlıses Turizm, Ses Ajans, Tatlıses Prodüksiyon, By Tatlıses Giyim, Tatlıses Kebap, Tatlıses Çiğ Köfte, Tempo Tatlıses TV

    TATLISES GROUP’TA YER ALAN ŞİRKETLER: Tatlıses İnşaat, Tatlıses Turizm, Ses Ajans, Tatlıses Prodüksiyon, By Tatlıses Giyim, Tatlıses Kebap, Tatlıses Çiğ Köfte, Tempo Tatlıses TV

  9. Hülya Avşar:    Hülya Avşar, istediği tarzda tişört bulamadığını söyleyerek ticari hayatına “by H” markasıyla beyaz tişört tasarlayarak atıldı.

    Hülya Avşar: Hülya Avşar, istediği tarzda tişört bulamadığını söyleyerek ticari hayatına “by H” markasıyla beyaz tişört tasarlayarak atıldı.

  10. Avşar, by H’yi daha sonra tenis kıyafeti, ardından da parfüm ve bakım ürünleri olarak geliştirdi.

    Avşar, by H’yi daha sonra tenis kıyafeti, ardından da parfüm ve bakım ürünleri olarak geliştirdi.

  11. Avşar Kızı, ayrıca çocuk giyimi üzerine kızı Zehra Çilingiroğlu’nun göbek adını kullanarak Çakıl Company by-Hülya ve Çakıl Company by-H markalarını da oluşturdu.

    Avşar Kızı, ayrıca çocuk giyimi üzerine kızı Zehra Çilingiroğlu’nun göbek adını kullanarak Çakıl Company by-Hülya ve Çakıl Company by-H markalarını da oluşturdu.

  12. Avşar inşaat sektörüne de el attı ancak başarılı olamadı.

    Avşar inşaat sektörüne de el attı ancak başarılı olamadı.

  13. Maslak Sheraton Hotel’in içinde 3 milyon TL harcayarak Club Peb isimli bir spor salonu açtı.

    Maslak Sheraton Hotel’in içinde 3 milyon TL harcayarak Club Peb isimli bir spor salonu açtı.

  14. Ancak yeterince ilgilenmeyince spor salonunu açılışından 1 yıl sonra devretti.

    Ancak yeterince ilgilenmeyince spor salonunu açılışından 1 yıl sonra devretti.

  15. Bülent Ersoy:    Türkiye’deki inşaat sektörünün büyüklüğünü gören Ersoy, ticarete tekine 250 bin dolar ödediği, 7 kule vinci alarak başladı.

    Bülent Ersoy: Türkiye’deki inşaat sektörünün büyüklüğünü gören Ersoy, ticarete tekine 250 bin dolar ödediği, 7 kule vinci alarak başladı.

  16. Yatırdığı parayı 4 yılda amorti eden kule vinçlerin sayısını 8 yılda 22’ye çıkaran Ersoy, vinçlerini belediyelere, müteahhitlere aylık 10 bin TL’den kiraya veriyor.

    Yatırdığı parayı 4 yılda amorti eden kule vinçlerin sayısını 8 yılda 22’ye çıkaran Ersoy, vinçlerini belediyelere, müteahhitlere aylık 10 bin TL’den kiraya veriyor.

  17. Bülent Ersoy, kullanım ömrü 12 yıl olan kule vinçlerin kendini amorti etmesinden sonra ayda yaklaşık 250 bin TL gelir elde edecek. Böylelikle Ersoy’un ticari girişiminden kârı 20 milyon TL civarında olacak.

    Bülent Ersoy, kullanım ömrü 12 yıl olan kule vinçlerin kendini amorti etmesinden sonra ayda yaklaşık 250 bin TL gelir elde edecek. Böylelikle Ersoy’un ticari girişiminden kârı 20 milyon TL civarında olacak.

  18. Bergüzar Korel:    Korel, 2015’te İstanbsul Cihangir’de açtığı Not Just Coffee adlı kafeyle hayalini gerçeğe dönüştürdü.

    Bergüzar Korel: Korel, 2015’te İstanbsul Cihangir’de açtığı Not Just Coffee adlı kafeyle hayalini gerçeğe dönüştürdü.

  19. Hatta öyle ki hayranları tarafından kafe çok seviliyor ve ziyaret ediliyor.

    Hatta öyle ki hayranları tarafından kafe çok seviliyor ve ziyaret ediliyor.

  20. Özellikle Arap hayranları, Bergüzar Korel’i görmek için akın ettiği kafenin küçük olmasından dolayı çoğu zaman ayakta kalıyor.

    Özellikle Arap hayranları, Bergüzar Korel’i görmek için akın ettiği kafenin küçük olmasından dolayı çoğu zaman ayakta kalıyor.

  21. Kenan Doğulu:    Doğulu’nun 2008’den bu yana ABD Los Angeles’ta ‘Ken kendine âşık’ anlamındaki ‘Ken Love Yourself’ adlı bir giyim mağazası bulunuyor.

    Kenan Doğulu: Doğulu’nun 2008’den bu yana ABD Los Angeles’ta ‘Ken kendine âşık’ anlamındaki ‘Ken Love Yourself’ adlı bir giyim mağazası bulunuyor.

  22. 2015’te Ankara’da eşi Beren Saat, Abdullah Burnaz ve Mehmet Mutlu ile birlikte Bis dine&Live adlı gece kulübünü açarak ticari girişimini eğlence sektörüne de taşıdı.

    2015’te Ankara’da eşi Beren Saat, Abdullah Burnaz ve Mehmet Mutlu ile birlikte Bis dine&Live adlı gece kulübünü açarak ticari girişimini eğlence sektörüne de taşıdı.

  23. Pınar Altuğ:    Yıllarca birçok tasarımı en iyi şekilde sergilemeye uğraşan Pınar Altuğ, modellikten emekli olduktan sonra “by Pınar Altuğ” marka adıyla ticarete atıldı.

    Pınar Altuğ: Yıllarca birçok tasarımı en iyi şekilde sergilemeye uğraşan Pınar Altuğ, modellikten emekli olduktan sonra “by Pınar Altuğ” marka adıyla ticarete atıldı.

  24. Altuğ, tekne kıyafetleri tasarımıyla başladığı işinin yelpazesini genişleterek annesinin adıyla kendi adının birleşiminden oluşan “Selma by Pınar Altuğ” ile ikinci markasını oluşturdu.

    Altuğ, tekne kıyafetleri tasarımıyla başladığı işinin yelpazesini genişleterek annesinin adıyla kendi adının birleşiminden oluşan “Selma by Pınar Altuğ” ile ikinci markasını oluşturdu.