İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Hamdu Sena'nın Fotoğrafları Sosyal Medyada Olay Oldu

Günün olayı Hamdu Sena'nın yeni fotoğrafları

  1. Rize'nin İkizdere ilçesinde yeni doğum yapan keçiyi sırtına aldığı fotoğrafın sosyal medyada büyük ilgi görmesi ile gündem olan 12 yaşındaki Hamdu Sena Bilgin, paylaştığı yeni fotoğrafla yine ilgi odağı oldu.

    Rize'nin İkizdere ilçesinde yeni doğum yapan keçiyi sırtına aldığı fotoğrafın sosyal medyada büyük ilgi görmesi ile gündem olan 12 yaşındaki Hamdu Sena Bilgin, paylaştığı yeni fotoğrafla yine ilgi odağı oldu.

  2. Yağcılar Köyü´nde çobanlık yapan ailesiyle birlikte yaşayan Hamdu Sena, yeni doğum yapan keçiyi kendi sırtına, keçinin yavrusunu da çoban köpeği 'Tomi'nin sırtına okul çantasının içine koyarak bağlamış ve bu fotoğrafla gündeme gelmişti.

    Yağcılar Köyü´nde çobanlık yapan ailesiyle birlikte yaşayan Hamdu Sena, yeni doğum yapan keçiyi kendi sırtına, keçinin yavrusunu da çoban köpeği 'Tomi'nin sırtına okul çantasının içine koyarak bağlamış ve bu fotoğrafla gündeme gelmişti.

  3. Hamdu Sena, sosyal medya hesabından paylaştığı son fotoğraf da yine beğeni topladı. Hamdu Sena "Buzavım hasta. Bugün birlikte yatma kararı aldık. Hayırlı akşamlar' yazısı ile birlikte buzağısı ile birlikte uyuduğu fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı. Bu fotoğraf kısa sürede çok sayıda kişi tarafından paylaşıldı ve beğenildi.

    Hamdu Sena, sosyal medya hesabından paylaştığı son fotoğraf da yine beğeni topladı. Hamdu Sena "Buzavım hasta. Bugün birlikte yatma kararı aldık. Hayırlı akşamlar' yazısı ile birlikte buzağısı ile birlikte uyuduğu fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı. Bu fotoğraf kısa sürede çok sayıda kişi tarafından paylaşıldı ve beğenildi.

  4. Hamdu Sena Bilgin, buzağısının da sağlığına kavuşmaya başlaması nedeniyle mutluluğunu babası Atilla Bilgin'in çektiği video ile paylaştı. Hamdu Sena "Buzağımın hastaydı, ateşi vardı, üşüyordu, titriyordu. Ben de onu alıp eve getirdim. Sobanın yanında ısındık. Şuanda iyi, uyuyor. Yarım litre süt içti.

    Hamdu Sena Bilgin, buzağısının da sağlığına kavuşmaya başlaması nedeniyle mutluluğunu babası Atilla Bilgin'in çektiği video ile paylaştı. Hamdu Sena "Buzağımın hastaydı, ateşi vardı, üşüyordu, titriyordu. Ben de onu alıp eve getirdim. Sobanın yanında ısındık. Şuanda iyi, uyuyor. Yarım litre süt içti.

  5. Akşam bu yatakta yattık. O sağ tarafta ben sol tarafta. Şimdi iyi, birazcık ateşi var" diyerek sevincini paylaştı. Hamdu Sena, çiftçilere ve hayvancılıkla uğraşanlara da "Her yeni doğan buzağı bir anne adayıdır. Buzağılarımız ölmesin'' mesajını iletti.

    Akşam bu yatakta yattık. O sağ tarafta ben sol tarafta. Şimdi iyi, birazcık ateşi var" diyerek sevincini paylaştı. Hamdu Sena, çiftçilere ve hayvancılıkla uğraşanlara da "Her yeni doğan buzağı bir anne adayıdır. Buzağılarımız ölmesin'' mesajını iletti.