Ünlü İsimler Bakın Şimdi Ne Yapıyor

Ünlü isimlerin şimdiki halleri

  1. Bir dönemin en çok izlenen dizilerinden Avrupa Yakası'nın Yaprak'ı Hale Caneroğlu, aradığı aşkı ikinci evliliğinden bulduktan sonra eskisinden farklı bir hayata doğru yelken açtı.

    Bir dönemin en çok izlenen dizilerinden Avrupa Yakası'nın Yaprak'ı Hale Caneroğlu, aradığı aşkı ikinci evliliğinden bulduktan sonra eskisinden farklı bir hayata doğru yelken açtı.

  2. Avrupa Yakası dizisinin "havalı ve çılgın" dergi editörü Yaprak'ı canlandıran 43 yaşındaki Caneroğlu, ilk eşi Emre Taşkın'dan boşandıktan sonra bu kez Özgür Fidanoğlu ile nikah masasına oturdu.

    Avrupa Yakası dizisinin "havalı ve çılgın" dergi editörü Yaprak'ı canlandıran 43 yaşındaki Caneroğlu, ilk eşi Emre Taşkın'dan boşandıktan sonra bu kez Özgür Fidanoğlu ile nikah masasına oturdu.

  3. Evliliğinden bir kız çocuğu sahibi olan Caneroğlu bir süre eşinin işleri gereği yurt dışında yaşadı. Artık Türkiye'ye dönen Hale Caneroğlu, kişisel gelişim koçluğu yapıyor.

    Evliliğinden bir kız çocuğu sahibi olan Caneroğlu bir süre eşinin işleri gereği yurt dışında yaşadı. Artık Türkiye'ye dönen Hale Caneroğlu, kişisel gelişim koçluğu yapıyor.

  4. İşte Hale Caneroğlu'nun son hali...

    İşte Hale Caneroğlu'nun son hali...

  5. Çılgın Bediş dizisinde canlandırdığı 'Kapıcı Abdül' rolü ile tv izleyicisinin hafızasına kazınan Abdülhamit Danışır yıllar sonra ortaya çıktı.

    Çılgın Bediş dizisinde canlandırdığı 'Kapıcı Abdül' rolü ile tv izleyicisinin hafızasına kazınan Abdülhamit Danışır yıllar sonra ortaya çıktı.

  6. Geçtiğimiz günlerde Günaydın muhabiri tarafından İstanbul Beşiktaş'ta seyyar satıcılık yaparken görüntülenen Abdülhamit Danışır, "Uzun yıllardır teklif gelmiyor. Ben de ekmeğimin peşine düştüm" dedi.

    Geçtiğimiz günlerde Günaydın muhabiri tarafından İstanbul Beşiktaş'ta seyyar satıcılık yaparken görüntülenen Abdülhamit Danışır, "Uzun yıllardır teklif gelmiyor. Ben de ekmeğimin peşine düştüm" dedi.

  7. Abdülhamit Danışır 'Sarı Mercedes' ve 'Balkan Balkan'ın da aralarında bulunduğu bir çok sinema filminde rol almıştı.

    Abdülhamit Danışır 'Sarı Mercedes' ve 'Balkan Balkan'ın da aralarında bulunduğu bir çok sinema filminde rol almıştı.

  8. 'Süper Baba' dizisinin çocuk oyuncusu Payende Çizmeci Kılıç'ın son hali yılların ne kadar hızla ilerlediğini gösterir gibi... Payende Çizmeci Kılıç şuanda evli ve çantacılık yapıyor.

    'Süper Baba' dizisinin çocuk oyuncusu Payende Çizmeci Kılıç'ın son hali yılların ne kadar hızla ilerlediğini gösterir gibi... Payende Çizmeci Kılıç şuanda evli ve çantacılık yapıyor.

  9. Bir döneme damga vuran 'Süper Baba' dizisinde Fiko'nun en küçük kızını oynayan Payende Çizmeci Kılıç, bir daha ekranlarda görülmedi.

    Bir döneme damga vuran 'Süper Baba' dizisinde Fiko'nun en küçük kızını oynayan Payende Çizmeci Kılıç, bir daha ekranlarda görülmedi.

  10. Payende Çizmeci Kılıç şimdi özel tasarım çantalar yaparak geçimini sağlıyor.

    Payende Çizmeci Kılıç şimdi özel tasarım çantalar yaparak geçimini sağlıyor.

  11. Kılıç, verdiği röportajda, 'Süper Baba' dizisinden sonra pek çok oyunculuk teklif aldığını ancak yarım kalan eğitimini tamamlamak istediğini söyledi.

    Kılıç, verdiği röportajda, 'Süper Baba' dizisinden sonra pek çok oyunculuk teklif aldığını ancak yarım kalan eğitimini tamamlamak istediğini söyledi.

  12. Şu anda özel tasarım çantalar yapan Payende Çizmeci Kılıç'ın eşi de kimya mühendisi.

    Şu anda özel tasarım çantalar yapan Payende Çizmeci Kılıç'ın eşi de kimya mühendisi.

  13. Gölgen Bengü'yü herkes Kemal Sunal ile birlikte oynadığı 'Meraklı Köfteci' filmiyle tanıdı.

    Gölgen Bengü'yü herkes Kemal Sunal ile birlikte oynadığı 'Meraklı Köfteci' filmiyle tanıdı.

  14. Kariyeri boyunca sadece iki filmde rol alan Bengü, teklifleri kabul etmedi.    En son, 1977 yılında 'Aslan Bacanak' filminde rol alan Gölgen Bengü, sinemadan koparak akademik kariyerine ağırlık verdi.

    Kariyeri boyunca sadece iki filmde rol alan Bengü, teklifleri kabul etmedi. En son, 1977 yılında 'Aslan Bacanak' filminde rol alan Gölgen Bengü, sinemadan koparak akademik kariyerine ağırlık verdi.

  15. Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü'nden mezun olan Gölgen Bengü, ABD'deki North Carolina A&T State University'de yüksek lisans, Clemson University'de doktorasını tamamladı. Şu anda New Jersey Institute of Techology'de Makine ve Endüstri Mühendisliği Bölümü'nde "profesör" unvanıyla öğretim üyeliği yapıyor.

    Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü'nden mezun olan Gölgen Bengü, ABD'deki North Carolina A&T State University'de yüksek lisans, Clemson University'de doktorasını tamamladı. Şu anda New Jersey Institute of Techology'de Makine ve Endüstri Mühendisliği Bölümü'nde "profesör" unvanıyla öğretim üyeliği yapıyor.

  16. 90'lı yıllarda podyumların tozunu attıran Bilun Dohmen, Bodrum'a yerleşti.

    90'lı yıllarda podyumların tozunu attıran Bilun Dohmen, Bodrum'a yerleşti.

  17. Avrupa ve Türkiye'de sayısız defilede yer alan eski manken, Bodrum Gündoğan'da küçük bir çiftlik kurdu.

    Avrupa ve Türkiye'de sayısız defilede yer alan eski manken, Bodrum Gündoğan'da küçük bir çiftlik kurdu.

  18. Köy hayatı yaşamaya başlayan Dohmen'in geçmişinden eser kalmadı. Görkemli hayatı geride bırakan manken şimdilerde küçükbaş hayvan besleyip, organik tarım ürünleri yetiştiriyor.

    Köy hayatı yaşamaya başlayan Dohmen'in geçmişinden eser kalmadı. Görkemli hayatı geride bırakan manken şimdilerde küçükbaş hayvan besleyip, organik tarım ürünleri yetiştiriyor.

  19. Dohmen konuyla ilgili şunları söyledi:

    Dohmen konuyla ilgili şunları söyledi:

  20. "Amerika, Hollanda, Almanya, İtalya, Fransa'da ve dünyanın birçok yerinden mankenlik yaptıktan sonra artık Bodrum'a yerleşmeye karar verdim.

    "Amerika, Hollanda, Almanya, İtalya, Fransa'da ve dünyanın birçok yerinden mankenlik yaptıktan sonra artık Bodrum'a yerleşmeye karar verdim.

  21. En son defilemi ise Cemil İpekçi defilesinde gelinlik ile yapmıştım. Artık emeklilik zamanı geldi dedim ve hayalimi gerçekleştirdim.

    En son defilemi ise Cemil İpekçi defilesinde gelinlik ile yapmıştım. Artık emeklilik zamanı geldi dedim ve hayalimi gerçekleştirdim.

  22. Keçilerim, köpeklerim, tavuklarım ile kendime gizli bir dünya kursum. Burada çok mutluyum ve yaz, kış buradayım.

    Keçilerim, köpeklerim, tavuklarım ile kendime gizli bir dünya kursum. Burada çok mutluyum ve yaz, kış buradayım.

  23. Hiçbir yere de gitmeyi düşünmüyorum. Yılların yorgunluğunu burada atıyorum. Burada artık hayvanlarımla huzurlu mutlu sağlıklı bir hayat yaşamak istiyorum."

    Hiçbir yere de gitmeyi düşünmüyorum. Yılların yorgunluğunu burada atıyorum. Burada artık hayvanlarımla huzurlu mutlu sağlıklı bir hayat yaşamak istiyorum."