İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Ünlülerin Takıntı Ve Korkuları

İşte ünlülerin fobileri...

  1. Yüksekten, antikadan, kelebek ve yalnızlıktan... Tahammül edemedikleri, adını bile duyduklarında korktukları... Peki ünlülerin takıntı haline gelen korkuları neler? İşte ünlülerin fobileri...

    Yüksekten, antikadan, kelebek ve yalnızlıktan... Tahammül edemedikleri, adını bile duyduklarında korktukları... Peki ünlülerin takıntı haline gelen korkuları neler? İşte ünlülerin fobileri...

  2. InStyle dergisine röportaj veren Bizim Hikaye'nin başrolü Hazal Kaya trafik korkusundan bahsetti. Kaya, "Hayatım boyunca Galata, Beyoğlu, Balat ekseninde yaşadım. Çok sevdim. Ama araba kullanmayı Zekeriyaköy'de öğrendim. Hala TIR'lardan ve kamyonlardan korkuyorum" dedi.

    InStyle dergisine röportaj veren Bizim Hikaye'nin başrolü Hazal Kaya trafik korkusundan bahsetti. Kaya, "Hayatım boyunca Galata, Beyoğlu, Balat ekseninde yaşadım. Çok sevdim. Ama araba kullanmayı Zekeriyaköy'de öğrendim. Hala TIR'lardan ve kamyonlardan korkuyorum" dedi.

  3. Kadir Doğulu'nun ayak takıntısı olduğu biliniyor. Doğulu evlenmeden önce "Ayak takıntım var. O kişi sevgilim olacaksa, mutlaka öncesinde ayaklarını görmem lazım’’ diyordu.

    Kadir Doğulu'nun ayak takıntısı olduğu biliniyor. Doğulu evlenmeden önce "Ayak takıntım var. O kişi sevgilim olacaksa, mutlaka öncesinde ayaklarını görmem lazım’’ diyordu.

  4. Ünlü oyuncunun böcek veya yükseklik gibi bir korkusu yok. 32 yaşındaki Tatlıtuğ'un en korktuğu şey ise yalnız kalmak.

    Ünlü oyuncunun böcek veya yükseklik gibi bir korkusu yok. 32 yaşındaki Tatlıtuğ'un en korktuğu şey ise yalnız kalmak.

  5. 32 yaşındaki ünlü oyuncu, her kadın gibi en büyük korkusunun taciz edilmek olduğunu söylüyor.

    32 yaşındaki ünlü oyuncu, her kadın gibi en büyük korkusunun taciz edilmek olduğunu söylüyor.

  6. Ünlü şarkıcı yeşil elmaya dayanamıyor. Gördüğü her elmayı yeme isteği duyan Murat Boz yiyememesi durumunda gözlerinin yaşardığını söylüyor. Bu durumu öğrenen hayranlarının sahneye elma atması sonucunda ise zor durumda kaldığını ve takıntısının artık korkuya dönüştüğünü ifade ediyor.

    Ünlü şarkıcı yeşil elmaya dayanamıyor. Gördüğü her elmayı yeme isteği duyan Murat Boz yiyememesi durumunda gözlerinin yaşardığını söylüyor. Bu durumu öğrenen hayranlarının sahneye elma atması sonucunda ise zor durumda kaldığını ve takıntısının artık korkuya dönüştüğünü ifade ediyor.

  7. Yemek konusunda bazı komik takıntıları olduğunu söylüyor. '' Pütürlü hiçbir şey yiyemem mesela, pilava bayılırım. Sütlaç ağzıma koymam. Herkes bilir, ben yemeğe geleceksem, kimse dolmanın içine üzüm koymaz; çünkü tuzlunun içinde tatlı sevmem.''

    Yemek konusunda bazı komik takıntıları olduğunu söylüyor. '' Pütürlü hiçbir şey yiyemem mesela, pilava bayılırım. Sütlaç ağzıma koymam. Herkes bilir, ben yemeğe geleceksem, kimse dolmanın içine üzüm koymaz; çünkü tuzlunun içinde tatlı sevmem.''

  8. 46 yaşındaki şarkıcının en büyük korkusu trafik sırasında tüp kamyonetlerinin arkasında yer almak. Ünlü şarkıcı, seyir halindeyken bu durumla karşılatığında aracını kenara çekip, kamyonetin geçmesini beklediğini söylüyor.

    46 yaşındaki şarkıcının en büyük korkusu trafik sırasında tüp kamyonetlerinin arkasında yer almak. Ünlü şarkıcı, seyir halindeyken bu durumla karşılatığında aracını kenara çekip, kamyonetin geçmesini beklediğini söylüyor.

  9. 30 yaşındaki oyuncu evde açık kalan dolap kapaklarından korkuyor ve kapatmadan asla uyuyamadığını söylüyor.

    30 yaşındaki oyuncu evde açık kalan dolap kapaklarından korkuyor ve kapatmadan asla uyuyamadığını söylüyor.

  10. 28 yaşındaki İngiliz şarkıcı Adele henüz 9 yaşındayken bir martının, elindeki dondurmayı aldığını ve o günden beri martılardan korktuğunu söylüyor.

    28 yaşındaki İngiliz şarkıcı Adele henüz 9 yaşındayken bir martının, elindeki dondurmayı aldığını ve o günden beri martılardan korktuğunu söylüyor.

  11. Barbadoslu şarkıcının en büyük korkusu balıklar ve yosunlar. Denize girince, deniz canlılarıyla karşılaşma fikri dahi 28 yaşındaki yıldızı korkutmaya yetiyor.

    Barbadoslu şarkıcının en büyük korkusu balıklar ve yosunlar. Denize girince, deniz canlılarıyla karşılaşma fikri dahi 28 yaşındaki yıldızı korkutmaya yetiyor.

  12. 53 yaşındaki ABD'li yıldız çocukların çok sevdiği palyaçolardan hoşlanmıyor. Palyaçolar gibi yapay ve ani hareketlerde bulunan her şeyden korktuğunu ifade ediyor.

    53 yaşındaki ABD'li yıldız çocukların çok sevdiği palyaçolardan hoşlanmıyor. Palyaçolar gibi yapay ve ani hareketlerde bulunan her şeyden korktuğunu ifade ediyor.

  13. ABD'li şarkıcı gök gürültüsü ve yıldırımdan korkuyor. 57 yaşındaki yıldızın en ilginç korkusu ise DNA'sı. DNA'sının çalınmasından korkan Madonna, yanında bir sterilizasyon ekibiyle dolaşıyor.

    ABD'li şarkıcı gök gürültüsü ve yıldırımdan korkuyor. 57 yaşındaki yıldızın en ilginç korkusu ise DNA'sı. DNA'sının çalınmasından korkan Madonna, yanında bir sterilizasyon ekibiyle dolaşıyor.

  14. 35 yaşındaki ABD'li pop şarkıcısı örümcek ve köpek balığından korkuyor.

    35 yaşındaki ABD'li pop şarkıcısı örümcek ve köpek balığından korkuyor.

  15. Angelina Jolie'nin esli eşi Billy Bob Thornton, antik mobilyalardan nefret ediyor. 61 yaşındaki oyuncu ve müzisyen onların etrafında nefes alamadığını hatta yemek bile yiyemediğini söylüyor.

    Angelina Jolie'nin esli eşi Billy Bob Thornton, antik mobilyalardan nefret ediyor. 61 yaşındaki oyuncu ve müzisyen onların etrafında nefes alamadığını hatta yemek bile yiyemediğini söylüyor.

  16. 47 yaşındaki sinema ve dizi oyuncusu olan Jennifer Aniston yükseklikten korkuyor. Bu korkusu sebebiyle uçak yolculuklarının zorlu geçtiğini de dile getiriyor.

    47 yaşındaki sinema ve dizi oyuncusu olan Jennifer Aniston yükseklikten korkuyor. Bu korkusu sebebiyle uçak yolculuklarının zorlu geçtiğini de dile getiriyor.

  17. 35 yaşındaki ünlü modeli yılanın ismini duymak bile korkutmaya yetiyor. Yılan derisi veya yılan desenli bir şey gördüğü zaman bayılabilecek duruma geldiğini söylüyor.

    35 yaşındaki ünlü modeli yılanın ismini duymak bile korkutmaya yetiyor. Yılan derisi veya yılan desenli bir şey gördüğü zaman bayılabilecek duruma geldiğini söylüyor.

  18. 41 yaşındaki Hollywood oyuncusu duramadığı kapalı alanlardan korktuğunu söylüyor.

    41 yaşındaki Hollywood oyuncusu duramadığı kapalı alanlardan korktuğunu söylüyor.

  19. Avustralyalı oyuncu, söz konusu kelebekler olunca çok korkuyor. 49 yaşındaki yıldız, American Museum of Natural History'de kelebeklerle dolu odaya girerek korkusunu yenmeye çalışsada başarılı olamadığını söylüyor.

    Avustralyalı oyuncu, söz konusu kelebekler olunca çok korkuyor. 49 yaşındaki yıldız, American Museum of Natural History'de kelebeklerle dolu odaya girerek korkusunu yenmeye çalışsada başarılı olamadığını söylüyor.

  20. Ünlü şarkıcı, bazı şeylerin yerini uğursuzluk getirir diye değiştiremiyor. 41 yaşındaki şarkıcı kötü bir şey yaşadığında tarihini dile getirirse aynı şeyin tekrar yaşanmasından korkuyor.

    Ünlü şarkıcı, bazı şeylerin yerini uğursuzluk getirir diye değiştiremiyor. 41 yaşındaki şarkıcı kötü bir şey yaşadığında tarihini dile getirirse aynı şeyin tekrar yaşanmasından korkuyor.

  21. ABD'li model ve oyuncunun kapalı alan korkusu var. 46 yaşındaki ünlü yıldız, "Kill Bill" filminde tabut sahnesi çekimi sırasında çok zor anlar yaşadığını dile getiriyor.

    ABD'li model ve oyuncunun kapalı alan korkusu var. 46 yaşındaki ünlü yıldız, "Kill Bill" filminde tabut sahnesi çekimi sırasında çok zor anlar yaşadığını dile getiriyor.

  22. "Örümcek Adam" filminin serisiyle ünlenen 41 yaşındaki ABD'li oyuncu, yüksekten ve örümceklerden korkuyor.

    "Örümcek Adam" filminin serisiyle ünlenen 41 yaşındaki ABD'li oyuncu, yüksekten ve örümceklerden korkuyor.