Star TV Biletini Kesti Bir Dizi Daha Final

Türk izleyicisine dizi dayanmıyor

  1. Gelen tutunamıyor. Dizileri çarçabuk tüketen ancak bir o kadar bağlı olan Türk izleyicisine dizi dayanmıyor. Şu sıralar kanallardan sık sık final kararları duyuyoruz. En büyük kıyımı geçtiğimiz günlerde Fox TV yapmış ve 3 programını birden yayından kaldırmıştı. Ayrıca geçtiğimiz akşam Star TV'de yayınlanan Hayat Sırları adlı dizi final yapmıştı. Dediğimiz gibi, Türk izleyicisine dizi dayanamıyor. Yine final haberi yine Star TV...

    Gelen tutunamıyor. Dizileri çarçabuk tüketen ancak bir o kadar bağlı olan Türk izleyicisine dizi dayanmıyor. Şu sıralar kanallardan sık sık final kararları duyuyoruz. En büyük kıyımı geçtiğimiz günlerde Fox TV yapmış ve 3 programını birden yayından kaldırmıştı. Ayrıca geçtiğimiz akşam Star TV'de yayınlanan Hayat Sırları adlı dizi final yapmıştı. Dediğimiz gibi, Türk izleyicisine dizi dayanamıyor. Yine final haberi yine Star TV...

  2. Dizilerin bir finaline bir yeniden başlamasına, senarist değişikliklerine alışan Türk izleyicisi acaba bu dizilerden sonra ne yapacak. Ayrıca yeni dizilerinde başlaması da gündemde.

    Dizilerin bir finaline bir yeniden başlamasına, senarist değişikliklerine alışan Türk izleyicisi acaba bu dizilerden sonra ne yapacak. Ayrıca yeni dizilerinde başlaması da gündemde.

  3. Bu dizinin finali hakkında daha önce başarılı gazeteci Mesut Yar bir iddia ortaya atmış ve final yapacağını söylemişti. Mesut Yar'ın iddiası doğru çıktı.

    Bu dizinin finali hakkında daha önce başarılı gazeteci Mesut Yar bir iddia ortaya atmış ve final yapacağını söylemişti. Mesut Yar'ın iddiası doğru çıktı.

  4. TOLGAHAN SAYIŞMA VE HANDE ERÇEL SEVİLMEDİ; Başrollerini Tolgahan Sayışman ve Hande Erçel'in paylaştığı Siyah İnci dizisi, 15 Şubat akşamı ekrana gelecek olan 20. bölümüyle final yapacak ve ekranlara veda edecek.

    TOLGAHAN SAYIŞMA VE HANDE ERÇEL SEVİLMEDİ; Başrollerini Tolgahan Sayışman ve Hande Erçel'in paylaştığı Siyah İnci dizisi, 15 Şubat akşamı ekrana gelecek olan 20. bölümüyle final yapacak ve ekranlara veda edecek.

  5. Dizinin final yapacağı haberini yapımcı Faruk Turgut duyurdu. Yapımcı Faruk Turgut, Twitter hesabı üzerinden paylaştığı mesajda "Siyah İnci 20. bölümde final yapacaktır..." ifadelerini kullandı.

    Dizinin final yapacağı haberini yapımcı Faruk Turgut duyurdu. Yapımcı Faruk Turgut, Twitter hesabı üzerinden paylaştığı mesajda "Siyah İnci 20. bölümde final yapacaktır..." ifadelerini kullandı.

  6. DİZİNİN KONUSU; Ege’nin sahil kasabasında yaşayan Kenan ile Hazal, birbirlerinden hiç ayrılmayacaklarına söz vermişlerdir. Fakat kasabaya gelen Vural’ın Hazal’ı elde etmek için her şeyi göze alması Kenan ile Hazal’ın aşkını tepetaklak edecektir.

    DİZİNİN KONUSU; Ege’nin sahil kasabasında yaşayan Kenan ile Hazal, birbirlerinden hiç ayrılmayacaklarına söz vermişlerdir. Fakat kasabaya gelen Vural’ın Hazal’ı elde etmek için her şeyi göze alması Kenan ile Hazal’ın aşkını tepetaklak edecektir.