İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Telefonla Konuşurken Otomobiliyle Dereye Uçtu

bir anlık dalgınlık sonucu yoldan çıkarak dereye uçtu

  1. Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde telefonla konuşan sürücü bir anlık dalgınlık sonucu otomobiliyle dereye uçtu. Kaza öğle saatlerinde Kırmacı Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Ali Bozkır telefonuyla konuşurken 67 UG 921 plakalı otomobiliyle bir anlık dalgınlık sonucu yoldan çıkarak dereye uçtu. Gürültüyü duyan mahalle sakinleri itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi.

    Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde telefonla konuşan sürücü bir anlık dalgınlık sonucu otomobiliyle dereye uçtu. Kaza öğle saatlerinde Kırmacı Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Ali Bozkır telefonuyla konuşurken 67 UG 921 plakalı otomobiliyle bir anlık dalgınlık sonucu yoldan çıkarak dereye uçtu. Gürültüyü duyan mahalle sakinleri itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi.

  2. Otomobilin içerisinden burnu bile kanamadan çıkan sürücü, “Telefonla konuşuyordum. Bir anlık dalgınlığa geldi” dedi. Polis kazaya ilişkin rapor tutup sürücüye yaşanan kaza nedeniyle ceza keserken itfaiye ve sağlık ekipleri olay yerinden ayrıldı. Dereye uçan otomobil bir süre sonra çekici ile dereye yatağından alınarak otoparka çekildi.

    Otomobilin içerisinden burnu bile kanamadan çıkan sürücü, “Telefonla konuşuyordum. Bir anlık dalgınlığa geldi” dedi. Polis kazaya ilişkin rapor tutup sürücüye yaşanan kaza nedeniyle ceza keserken itfaiye ve sağlık ekipleri olay yerinden ayrıldı. Dereye uçan otomobil bir süre sonra çekici ile dereye yatağından alınarak otoparka çekildi.

  3. İşte o kareler...

    İşte o kareler...