Kanal D O Diziye Final Yaptırıyor!

Kanal D peşi sıra dizilerini bitirmeye devam ediyor

  1. Kanal D peşi sıra dizilerini bitirmeye devam ediyor. Bir süre önce Kızlarım İçin dizisine ani final kararı alan Kanal D'nin şimdi de yine yayın hayatına başlayalı çok olmayan Gülizar dizisine final yaptıracağı iddia edildi.

    Kanal D peşi sıra dizilerini bitirmeye devam ediyor. Bir süre önce Kızlarım İçin dizisine ani final kararı alan Kanal D'nin şimdi de yine yayın hayatına başlayalı çok olmayan Gülizar dizisine final yaptıracağı iddia edildi.

  2. Her dizi büyük umutlarla, büyük vaadlerle ve büyük bir iddia ile başlar. Ama sonra balon gibi söner. Yeni gelenler şansına küssün. Türkiye seyircisi sezon ortası gelen hiçbir dizi ve programa pek şans vermiyor. İstisnalar yok mu, tabi ki var. Ama bu durum bile makus talihi değiştiremiyor. Gün geçmiyor ki bir kanaldan bir final haberi veya iddiası duymayalım. Türkiye dizilere o kadar hızlı tüketiyor o kadar az şans veriyor ki 4-5 bölümü bile görmeyen diziler var külliyatta...

    Her dizi büyük umutlarla, büyük vaadlerle ve büyük bir iddia ile başlar. Ama sonra balon gibi söner. Yeni gelenler şansına küssün. Türkiye seyircisi sezon ortası gelen hiçbir dizi ve programa pek şans vermiyor. İstisnalar yok mu, tabi ki var. Ama bu durum bile makus talihi değiştiremiyor. Gün geçmiyor ki bir kanaldan bir final haberi veya iddiası duymayalım. Türkiye dizilere o kadar hızlı tüketiyor o kadar az şans veriyor ki 4-5 bölümü bile görmeyen diziler var külliyatta...

  3. Dediğimiz gibi, Türk izleyicisine dizi dayanamıyor. Yine final haberleri kulaklara gelmeye devam ediyor. Örneğin Kanal D, kısa bir süre önce yayın hayatına başlayan hakkında çıkan final haberlerinden sonra reytinglerini arttıran ama yine düşüş yaşayan Kızlarım için dizisinin final yapacağını duyurmuştu. Bu ekran kıyımına Kanal D de uydu anlayacağınız.

    Dediğimiz gibi, Türk izleyicisine dizi dayanamıyor. Yine final haberleri kulaklara gelmeye devam ediyor. Örneğin Kanal D, kısa bir süre önce yayın hayatına başlayan hakkında çıkan final haberlerinden sonra reytinglerini arttıran ama yine düşüş yaşayan Kızlarım için dizisinin final yapacağını duyurmuştu. Bu ekran kıyımına Kanal D de uydu anlayacağınız.

  4. Bu dizi kıyımını devam ettiren Kanal D bir dizinin daha biletini kesecek gibi görünüyor. Büyük umutlarla başlayan ancak fiyaskoya dönen o dizinin ömrü uzun sürmeyebilir. Yani çok bağlanmamakta fayda var.

    Bu dizi kıyımını devam ettiren Kanal D bir dizinin daha biletini kesecek gibi görünüyor. Büyük umutlarla başlayan ancak fiyaskoya dönen o dizinin ömrü uzun sürmeyebilir. Yani çok bağlanmamakta fayda var.

  5. GÜLİZAR YAYINDAN KALDIRALCAK YA DA ERKEN FİNAL YAPTIRILACAK MI? Başrollerine Zeynep Farah Abdullah ve Ebru Cündübeyoğlu'nun yer aldığı Gülizar dizisinin final yapacağı iddia edildi.

    GÜLİZAR YAYINDAN KALDIRALCAK YA DA ERKEN FİNAL YAPTIRILACAK MI? Başrollerine Zeynep Farah Abdullah ve Ebru Cündübeyoğlu'nun yer aldığı Gülizar dizisinin final yapacağı iddia edildi.

  6. Gülizar dizisi de erken final yapabilir reytingleri çok kötü geliyor, hatta yayından kaldırıldığı son gelen bilgilerde vardı. Ancak şuan yayın hayatına devam eden dizinin akıbetini bir süre sonra görebiliriz.

    Gülizar dizisi de erken final yapabilir reytingleri çok kötü geliyor, hatta yayından kaldırıldığı son gelen bilgilerde vardı. Ancak şuan yayın hayatına devam eden dizinin akıbetini bir süre sonra görebiliriz.

  7. GÜLİZAR DİZİSİNİN KONUSU; Gülizar (25) İzmir'in fakir bir mahallesinde, annesinin onu emanet ettiği Suzan'la (40) birlikte yaşamaktadır, müzik onun için çok önemlidir ve en büyük hayali bir gün iyi bir şarkıcı olmaktır. Suzan, Şerif'in işlettiği pavyonda çalışmaktadır ancak Şerif'in gözü Gülizar'dadır. Suzan'dan Gülizar'ı pavyona getirmesini ister. Gülizar'ın bir diğer derdi ise kendisiyle evlenmek isteyen yaşı geçkin Bahri Bey'dir. Gülizar, başındaki bu dertlerden kurtulmak isterken hayatı tahmin edemeyeceği şekilde değişir.

    GÜLİZAR DİZİSİNİN KONUSU; Gülizar (25) İzmir'in fakir bir mahallesinde, annesinin onu emanet ettiği Suzan'la (40) birlikte yaşamaktadır, müzik onun için çok önemlidir ve en büyük hayali bir gün iyi bir şarkıcı olmaktır. Suzan, Şerif'in işlettiği pavyonda çalışmaktadır ancak Şerif'in gözü Gülizar'dadır. Suzan'dan Gülizar'ı pavyona getirmesini ister. Gülizar'ın bir diğer derdi ise kendisiyle evlenmek isteyen yaşı geçkin Bahri Bey'dir. Gülizar, başındaki bu dertlerden kurtulmak isterken hayatı tahmin edemeyeceği şekilde değişir.

  8. Öz babası süt-peynir fabrikaları sahibi zengin iş adamı Mehmet Rıfat ölüm döşeğindedir, kendisini görmek istemekte ve artık onların çiftliğinde yaşamasını vasiyet etmektedir. Çiftliğin kâhyası ve Gülizar'ın varlığını yıllardır bilen kâhya Veysel'in oğlu Murat, Gülizar çiftliğe geldiği andan itibaren ona vurulur ancak ortada bir sorun vardır; kendisi Mehmet Rıfat'ın kızı Mine ile nişanlıdır.

    Öz babası süt-peynir fabrikaları sahibi zengin iş adamı Mehmet Rıfat ölüm döşeğindedir, kendisini görmek istemekte ve artık onların çiftliğinde yaşamasını vasiyet etmektedir. Çiftliğin kâhyası ve Gülizar'ın varlığını yıllardır bilen kâhya Veysel'in oğlu Murat, Gülizar çiftliğe geldiği andan itibaren ona vurulur ancak ortada bir sorun vardır; kendisi Mehmet Rıfat'ın kızı Mine ile nişanlıdır.

  9. Gülizar çiftlikte hayallerine ulaşmaya çabalarken hem geçmişteki hem yeni edindiği düşmanlarla mücadele edecek, bir yandan da Murat'a duyduğu aşkla sarsılacaktır.

    Gülizar çiftlikte hayallerine ulaşmaya çabalarken hem geçmişteki hem yeni edindiği düşmanlarla mücadele edecek, bir yandan da Murat'a duyduğu aşkla sarsılacaktır.