İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Hangi Şirket Bu Yıl Kaç Personel Alacak

Milyonlarca kişi yanıtını merak ediyor

  1. İnsan kaynakları danışmanları, şirketlerin 2018 yılında işe alımlarda temkinli bir yaklaşım sergilemesini bekliyor.    Ancak gelen bilgiler özelikle perakende, sağlık, eğitim, e-ticaret ve hızlı tüketim sektörlerindeki şirketlerin ciddi bir istihdam artışı planladığını gösteriyor.

    İnsan kaynakları danışmanları, şirketlerin 2018 yılında işe alımlarda temkinli bir yaklaşım sergilemesini bekliyor. Ancak gelen bilgiler özelikle perakende, sağlık, eğitim, e-ticaret ve hızlı tüketim sektörlerindeki şirketlerin ciddi bir istihdam artışı planladığını gösteriyor.

  2. Ekonomist Dergisi’nden Özlem Bay Yılmaz ve Fatoş Bozkuş’un araştırmasına göre önümüzdeki yıl 50 şirket toplam 80 bin 494 kişiyi işe almaya hazırlanıyor. İşte, hangi şirketin kaç personeli hangi departmanlara alacağına ilişkin o çarpıcı araştırma:

    Ekonomist Dergisi’nden Özlem Bay Yılmaz ve Fatoş Bozkuş’un araştırmasına göre önümüzdeki yıl 50 şirket toplam 80 bin 494 kişiyi işe almaya hazırlanıyor. İşte, hangi şirketin kaç personeli hangi departmanlara alacağına ilişkin o çarpıcı araştırma:

  3. 8.000  -  Sağlık, enerji ve inşaat sektörlerine yönelik farklı pozisyonlarda alım yapılacak.

    8.000 - Sağlık, enerji ve inşaat sektörlerine yönelik farklı pozisyonlarda alım yapılacak.

  4. ISS  -  10.000  -  Saha, yönetim ve destek pozisyonları için alım yapılacak.

    ISS - 10.000 - Saha, yönetim ve destek pozisyonları için alım yapılacak.

  5. LC Waikiki,  -  8.000  -  Ağırlıklı olarak mağazacılık pozisyonları için alım yapılacak.

    LC Waikiki, - 8.000 - Ağırlıklı olarak mağazacılık pozisyonları için alım yapılacak.

  6. Migros  -  6.500  -  En yoğun alım mağaza kadroları için mağaza yöneticisi ve mağaza personeli kadrolarına yapılacak.

    Migros - 6.500 - En yoğun alım mağaza kadroları için mağaza yöneticisi ve mağaza personeli kadrolarına yapılacak.

  7. Acıbadem  -  3.500  -  Ağırlık olarak hasta hizmetleri ve hemşirelik hizmetleri kadrolarına alım yapılacak. Ayrıca biyomedikal, lojistik ve bilgi sistemleri kadroları için de işe alım olacak.

    Acıbadem - 3.500 - Ağırlık olarak hasta hizmetleri ve hemşirelik hizmetleri kadrolarına alım yapılacak. Ayrıca biyomedikal, lojistik ve bilgi sistemleri kadroları için de işe alım olacak.

  8. THY  -  3.500  -  Ağırlıklı olarak host ve hostes kabin memur alımları yapılacak.

    THY - 3.500 - Ağırlıklı olarak host ve hostes kabin memur alımları yapılacak.

  9. Comdata Türkiye  -  3.000  -  Müşteri temsilcisi, takım lideri ve operasyon yöneticisi rolleri kapsamında alım gerçekleştirilecek.

    Comdata Türkiye - 3.000 - Müşteri temsilcisi, takım lideri ve operasyon yöneticisi rolleri kapsamında alım gerçekleştirilecek.

  10. Simit Sarayı  -  2.750  -  Saha ve üretim kadrolarına alım yapılacak.

    Simit Sarayı - 2.750 - Saha ve üretim kadrolarına alım yapılacak.

  11. MLPCare Grubu  -  2.500  -  Hekim, hemşire, sağlık personeli, misafir hizmetleri danışman/yetkilileri, raportör; destek fonksiyonlar kapsamında ise satınalma, finans, faturalama, İK, teknik hizmetler, bilgi sistemleri ve otelcilik departmanlarında yönetici/uzman pozisyonları pozisyonlarında işe alım yapılacak.

    MLPCare Grubu - 2.500 - Hekim, hemşire, sağlık personeli, misafir hizmetleri danışman/yetkilileri, raportör; destek fonksiyonlar kapsamında ise satınalma, finans, faturalama, İK, teknik hizmetler, bilgi sistemleri ve otelcilik departmanlarında yönetici/uzman pozisyonları pozisyonlarında işe alım yapılacak.

  12. Erdemoğlu Holding - 2.500 - Üretim ve saha pozisyonlarına ağırlıklı alım yapacak.

    Erdemoğlu Holding - 2.500 - Üretim ve saha pozisyonlarına ağırlıklı alım yapacak.

  13. Securitas  -  2.000  -  Saha ve idari kadrolar için işe alım yapılacak.

    Securitas - 2.000 - Saha ve idari kadrolar için işe alım yapılacak.

  14. Penti  -  2.000  -  Ağırlıklı olarak mağaza yöneticisi ve satış danışmanı alımları olacak.Genel müdürlükteki özellikle dijitalleşme ve yurtdışında büyüme stratejisine bağlı olarak oluşan pozisyonlarda da alım yapılacak.

    Penti - 2.000 - Ağırlıklı olarak mağaza yöneticisi ve satış danışmanı alımları olacak.Genel müdürlükteki özellikle dijitalleşme ve yurtdışında büyüme stratejisine bağlı olarak oluşan pozisyonlarda da alım yapılacak.

  15. Metro Toptancı Market  -  1.580  -  Mağazalara reyon ve kasa görevlilerinden departman yöneticilerine, mağaza yönetim ekiplerinden merkez kadrolarına kadar pekçok pozisyon için alım yapılacak.

    Metro Toptancı Market - 1.580 - Mağazalara reyon ve kasa görevlilerinden departman yöneticilerine, mağaza yönetim ekiplerinden merkez kadrolarına kadar pekçok pozisyon için alım yapılacak.

  16. Doğa Koleji  -  1.500  -  Her branştan öğretmenler işe alınacak.

    Doğa Koleji - 1.500 - Her branştan öğretmenler işe alınacak.

  17. Pegasus Hava Yolları  -  1.400  -  Pilot, kabin memuru ve yer işletme operasyonları için işe alım yapılacak.

    Pegasus Hava Yolları - 1.400 - Pilot, kabin memuru ve yer işletme operasyonları için işe alım yapılacak.

  18. Vakıfbank  -  1.000  -  Memur ve uzman yardımcısı unvanlarının yanı sıra denetim, bilgi işlem ve diğer birimlerinin ihtiyaçlarına göre işe alım yapılacak.

    Vakıfbank - 1.000 - Memur ve uzman yardımcısı unvanlarının yanı sıra denetim, bilgi işlem ve diğer birimlerinin ihtiyaçlarına göre işe alım yapılacak.

  19. IKEA  -  1.000  -  Mağazalarda satış, lojistik, müşteri hizmetleri, yiyecek ve içecek, finans ve operasyon, insan kaynakları ile iç mekan ve görsel tasarım departmanlarında görev alacak yönetici, uzman ve ekip üyesi pozisyonlarına işe alım yapılacak.

    IKEA - 1.000 - Mağazalarda satış, lojistik, müşteri hizmetleri, yiyecek ve içecek, finans ve operasyon, insan kaynakları ile iç mekan ve görsel tasarım departmanlarında görev alacak yönetici, uzman ve ekip üyesi pozisyonlarına işe alım yapılacak.

  20. Garanti Bankası  -  1.000  -  Ağırlıklı olarak gişe asistanı, telefon bankacılığı müşteri temsilcisi, operasyon merkezi asistanı ve müşteri işlemleri yetkilisi alımları yapılacak.

    Garanti Bankası - 1.000 - Ağırlıklı olarak gişe asistanı, telefon bankacılığı müşteri temsilcisi, operasyon merkezi asistanı ve müşteri işlemleri yetkilisi alımları yapılacak.

  21. Medica Sağlık Grubu  -  1.000  -  Sağlık kadrolarına alım yapılacak.

    Medica Sağlık Grubu - 1.000 - Sağlık kadrolarına alım yapılacak.

  22. Netlog Lojistik  -  1.000  -  Hem mavi yaka  hem de beyaz yaka pozisyonlarında istihdam gerçekleştirecek.

    Netlog Lojistik - 1.000 - Hem mavi yaka hem de beyaz yaka pozisyonlarında istihdam gerçekleştirecek.

  23. Auto King  -  870  -  Ağırlıklı olarak uygulama teknisyenleri, müşteri temsilcisi, servis danışmanı, hasar uzmanı pozisyonları başta olmak üzere tüm pozisyonlarda alım yapılacak.

    Auto King - 870 - Ağırlıklı olarak uygulama teknisyenleri, müşteri temsilcisi, servis danışmanı, hasar uzmanı pozisyonları başta olmak üzere tüm pozisyonlarda alım yapılacak.

  24. Koton  -  800  -  Ağırlıklı olarak lojistik ekiplerine ve mağazacılık pozisyonlarına alım yapacak. Ayrıca finanstan pazarlamaya, planlamadan tedariğe, insan kaynaklarından bilgi teknolojilerine, marka yönetiminden ihracata, farklı departmanlarda da alım olacak.

    Koton - 800 - Ağırlıklı olarak lojistik ekiplerine ve mağazacılık pozisyonlarına alım yapacak. Ayrıca finanstan pazarlamaya, planlamadan tedariğe, insan kaynaklarından bilgi teknolojilerine, marka yönetiminden ihracata, farklı departmanlarda da alım olacak.

  25. Gratis  -  800  -  Mağaza müdürü, mağaza müdür yardımcısı, satış danışmanı, depo elemanı, sevkiyat elemanı pozisyonlarının yanı sıra genel müdürlükteki çeşitli bölümler için de uzman ve yönetici seviyelerinde işe alımlar yapılacak.

    Gratis - 800 - Mağaza müdürü, mağaza müdür yardımcısı, satış danışmanı, depo elemanı, sevkiyat elemanı pozisyonlarının yanı sıra genel müdürlükteki çeşitli bölümler için de uzman ve yönetici seviyelerinde işe alımlar yapılacak.

  26. Mado  -  750  -  Ağırlıklı olarak mağazacılık pozisyonları için alım yapılacak.

    Mado - 750 - Ağırlıklı olarak mağazacılık pozisyonları için alım yapılacak.

  27. Vodafone  -  500  -  Teknoloji, müşteri operasyonları, satış, kurumsal ve bireysel iş birimlerine ağırlıklı olarak alım yapılacak.

    Vodafone - 500 - Teknoloji, müşteri operasyonları, satış, kurumsal ve bireysel iş birimlerine ağırlıklı olarak alım yapılacak.

  28. Orka Holding  -  500  -  Perakende satış ve pazarlama pozisyonları için alım yapılacak.

    Orka Holding - 500 - Perakende satış ve pazarlama pozisyonları için alım yapılacak.

  29. Kasap Döner  -  500  -  Yeni restoranlar için şube müdürü, kasiyer, lavaş ustası, ızgara ustası, döner ustası, mutfak personeli, garson ve komi pozisyonlarında eleman alımı yapılacak.

    Kasap Döner - 500 - Yeni restoranlar için şube müdürü, kasiyer, lavaş ustası, ızgara ustası, döner ustası, mutfak personeli, garson ve komi pozisyonlarında eleman alımı yapılacak.

  30. DHL  -  500  -  Farklı pozisyonlar için alım olacak.

    DHL - 500 - Farklı pozisyonlar için alım olacak.

  31. Teknosa  -  500  -  Ağırlıklı olarak, mağazacılık pozisyonları için işe alım gerçekleştirilecek. Merkez ofis içinse bilgi teknolojileri ve İklimsa İş Birimi ekiplerine alım yapılacak.

    Teknosa - 500 - Ağırlıklı olarak, mağazacılık pozisyonları için işe alım gerçekleştirilecek. Merkez ofis içinse bilgi teknolojileri ve İklimsa İş Birimi ekiplerine alım yapılacak.

  32. Kahve Dünyası  -  500  -  Ağırlıklı olarak mağazacılık pozisyonlarına personel alımı olacak.

    Kahve Dünyası - 500 - Ağırlıklı olarak mağazacılık pozisyonlarına personel alımı olacak.

  33. EY Türkiye  -  400  -  Ağırlıklı olarak İstanbul ofisi için genç yetenek ve deneyimli personel alımı yapacak.

    EY Türkiye - 400 - Ağırlıklı olarak İstanbul ofisi için genç yetenek ve deneyimli personel alımı yapacak.

  34. Paşafırını  -  400  -  Ağırlıklı olarak yeni şubeler için alım yapılacak.

    Paşafırını - 400 - Ağırlıklı olarak yeni şubeler için alım yapılacak.

  35. Yıldızlar Yatırım Holding  -  400  -  Operatör, teknisyen, formen, mühendis, birim yöneticisi, ofisler için uzman, bölüm müdürleri  alınacak

    Yıldızlar Yatırım Holding - 400 - Operatör, teknisyen, formen, mühendis, birim yöneticisi, ofisler için uzman, bölüm müdürleri alınacak

  36. Mercedes-Benz Türk  -  350  -  AR-GE ve IT pozisyonları başta olmak üzere SAP danışmanları, proje yöneticileri, süreç danışmanları ve tecrübeli AR-GE mühendis pozisyonları için işe alım yapılacak.

    Mercedes-Benz Türk - 350 - AR-GE ve IT pozisyonları başta olmak üzere SAP danışmanları, proje yöneticileri, süreç danışmanları ve tecrübeli AR-GE mühendis pozisyonları için işe alım yapılacak.

  37. Vakıf Katılım  -  350  -  Gişe, operasyon ve pazarlama bölümleri başta olmak üzere genel müdürlük kadrolarına işe alım yapılacak.

    Vakıf Katılım - 350 - Gişe, operasyon ve pazarlama bölümleri başta olmak üzere genel müdürlük kadrolarına işe alım yapılacak.

  38. Coca Cola İçecek  -  350  -  Satış departmanı ve giriş seviyesi pozisyonları için alım yapılacak.

    Coca Cola İçecek - 350 - Satış departmanı ve giriş seviyesi pozisyonları için alım yapılacak.

  39. Yataş Grup  -  300  -  Mühendis, IT uzmanı, kategori yöneticisi ve uzmanları, bayi satış geliştirme yöneticisi, mimar, uluslararası satışlar yöneticisi ve uzmanı, ülke müdürü, tasarımcı gibi pozisyonlar için alım yapılacak.

    Yataş Grup - 300 - Mühendis, IT uzmanı, kategori yöneticisi ve uzmanları, bayi satış geliştirme yöneticisi, mimar, uluslararası satışlar yöneticisi ve uzmanı, ülke müdürü, tasarımcı gibi pozisyonlar için alım yapılacak.

  40. Kuveyt Türk  -  200  -  Satış, pazarlama, ürün geliştirme, iş analitiği ve veri analizi başta olmak üzere farklı uzmanlık alanlarında işe alım yapılacak.

    Kuveyt Türk - 200 - Satış, pazarlama, ürün geliştirme, iş analitiği ve veri analizi başta olmak üzere farklı uzmanlık alanlarında işe alım yapılacak.

  41. Deloitte Türkiye  -  200  -  Denetim, vergi, danışmanlık, risk danışmanlığı ve finansal danışmanlık alanlarında yeni mezun ve ihtiyaca göre deneyimli personel için işe alım yapılacak.

    Deloitte Türkiye - 200 - Denetim, vergi, danışmanlık, risk danışmanlığı ve finansal danışmanlık alanlarında yeni mezun ve ihtiyaca göre deneyimli personel için işe alım yapılacak.

  42. Kilim Mobilya  -  200  -  Saha ve üretim kadrolarına alım yapılacak.

    Kilim Mobilya - 200 - Saha ve üretim kadrolarına alım yapılacak.

  43. Ekol Lojistik  -  200  -  Planlama, AR-GE, müşteri hizmetleri ve depo operasyon birimleri için alım yapılacak.

    Ekol Lojistik - 200 - Planlama, AR-GE, müşteri hizmetleri ve depo operasyon birimleri için alım yapılacak.

  44. Fuzul Grup  -  179  -  Tekniker, mimar, mühendis ve satış uzmanı pozisyonlarına alım yapılacak.

    Fuzul Grup - 179 - Tekniker, mimar, mühendis ve satış uzmanı pozisyonlarına alım yapılacak.

  45. Caffe Nero  -  150  -  Ağırlıklı olarak barista pozisyonda istihdam planlanıyor.

    Caffe Nero - 150 - Ağırlıklı olarak barista pozisyonda istihdam planlanıyor.

  46. Kale Endüstri Holding  -  150  -  Satış, pazarlama, bilgi teknolojileri, tedarik yönetimi ve üretim alanlarında alım yapılacak.

    Kale Endüstri Holding - 150 - Satış, pazarlama, bilgi teknolojileri, tedarik yönetimi ve üretim alanlarında alım yapılacak.

  47. Doğtaş Kelebek  -  120  -  Mavi yaka kadrolarına 100 kişi alınacak. Biga, Düzce, genel merkez beyaz yaka pozisyonları için ise 20 kişilik işe alım planlanıyor.

    Doğtaş Kelebek - 120 - Mavi yaka kadrolarına 100 kişi alınacak. Biga, Düzce, genel merkez beyaz yaka pozisyonları için ise 20 kişilik işe alım planlanıyor.

  48. Aytemiz  -  120  -  Özellikle satış, yatırım, pazarlama ve mali işler departmanlarına alım yapılacak.

    Aytemiz - 120 - Özellikle satış, yatırım, pazarlama ve mali işler departmanlarına alım yapılacak.

  49. Tur Assist  -  120  -  Çağrı merkezi personeli alımı yapacak.

    Tur Assist - 120 - Çağrı merkezi personeli alımı yapacak.

  50. Albaraka Türk  -  100  -  Ağırlıklı olarak bankacılık pozisyonları için alım yapılacak.

    Albaraka Türk - 100 - Ağırlıklı olarak bankacılık pozisyonları için alım yapılacak.

  51. Danone Türkiye  -  100  -  Saha ve merkez ofis satış pozisyonlarının yanı sıra finans, pazarlama gibi farklı departmanlar için de alım yapılacak.

    Danone Türkiye - 100 - Saha ve merkez ofis satış pozisyonlarının yanı sıra finans, pazarlama gibi farklı departmanlar için de alım yapılacak.