Cep Telefonunuzu Asla Koymamanız Gereken Yerler

Cep telefonunuzu asla koymamanız gereken yerler

  1. Cep telefonları sağlığımızı büyük riske atıyor. Özellikle cep telefonlarını taşırken sağlığımızı büyük riske atıyoruz. Bu nedenlerden dolayı cep telefonu taşırken ve kullanırken çok dikkat edilmesi gerekiyor.

    Cep telefonları sağlığımızı büyük riske atıyor. Özellikle cep telefonlarını taşırken sağlığımızı büyük riske atıyoruz. Bu nedenlerden dolayı cep telefonu taşırken ve kullanırken çok dikkat edilmesi gerekiyor.

  2. Arka cepte telefon taşıyanlar, sürekli karın ağrısı şikâyetiyle karşı karşıya kalıyorsanız bu durumun tesadüf olmadığını bilmeniz gerektiğini düşündük.  Sürekli bacak ağrısı, karın ağrısı cep telefonlarınızı arka cebinizde taşımanızdan kaynaklanıyor olabilir.

    Arka cepte telefon taşıyanlar, sürekli karın ağrısı şikâyetiyle karşı karşıya kalıyorsanız bu durumun tesadüf olmadığını bilmeniz gerektiğini düşündük. Sürekli bacak ağrısı, karın ağrısı cep telefonlarınızı arka cebinizde taşımanızdan kaynaklanıyor olabilir.

  3. Çanta bulundurmayan kişiler genellikle cep telefonlarını ön veya arka ceplerinde taşımayı tercih ediyorlar. Ancak ön cepte taşınan telefonların yaydığı elektromanyetik radyasyon sperm miktarının ve veriminin olumsuz yönde etkilenmesine neden oluyor.

    Çanta bulundurmayan kişiler genellikle cep telefonlarını ön veya arka ceplerinde taşımayı tercih ediyorlar. Ancak ön cepte taşınan telefonların yaydığı elektromanyetik radyasyon sperm miktarının ve veriminin olumsuz yönde etkilenmesine neden oluyor.

  4. Yapılan en büyük hata cep telefonlarını bütün gece boyunca şarjda bekletmektir. Bu hata batarya ömrünü azaltmanın yanı sıra  yanınızda şarjda takııp uyumak ya da kullanmak elektromanyetik radyasyona maruz kalmanıza neden olur.

    Yapılan en büyük hata cep telefonlarını bütün gece boyunca şarjda bekletmektir. Bu hata batarya ömrünü azaltmanın yanı sıra yanınızda şarjda takııp uyumak ya da kullanmak elektromanyetik radyasyona maruz kalmanıza neden olur.