İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

FOX TV O Diziyi Yayından Kaldırıyor

Bu kez kurban bakın kim

  1. FOX TV'nin bağlı olduğu yabancı kuruluşun satışının ardından kanalda bir türlü sular durulmuyor. Birçok dizi ve program ya ani final yaptı ya da direkt yayından kadırıldı bildiğiniz üzere. Yapımların ekrandan kaldırılmasının asıl nedeni satış mıdır bilinmez ama şimdilerde de çok izlenen bir Fox TV dizisinin bitirileceği konuşuluyor. Peki Fox Tv'nin bitireceği o dizi hangi dizi.

    FOX TV'nin bağlı olduğu yabancı kuruluşun satışının ardından kanalda bir türlü sular durulmuyor. Birçok dizi ve program ya ani final yaptı ya da direkt yayından kadırıldı bildiğiniz üzere. Yapımların ekrandan kaldırılmasının asıl nedeni satış mıdır bilinmez ama şimdilerde de çok izlenen bir Fox TV dizisinin bitirileceği konuşuluyor. Peki Fox Tv'nin bitireceği o dizi hangi dizi.

  2. Fox, Disney grubuna satıldı. 21st Century, Fox'u 52 milyar dolar ödeyerek satın aldı . Satış, son yıllardaki en önemli ve büyük medya satışı. BBC Türkçe'nin aktardığı habere göre satış anlaşması, 20th Century Fox film stüdyosu ve İngiltere, Avrupa, Asya'daki Sky ve Star uydu yayınlarını da kapsıyor. FX ve National Geographic kablo kanalları, ABD'deki 22 bölgesel spor kanalı ve Fox grubunun dijital yayın platformu Hulu'daki hisselerinin de anlaşmayla Disney'e geçeceği aktarılıyor.

    Fox, Disney grubuna satıldı. 21st Century, Fox'u 52 milyar dolar ödeyerek satın aldı . Satış, son yıllardaki en önemli ve büyük medya satışı. BBC Türkçe'nin aktardığı habere göre satış anlaşması, 20th Century Fox film stüdyosu ve İngiltere, Avrupa, Asya'daki Sky ve Star uydu yayınlarını da kapsıyor. FX ve National Geographic kablo kanalları, ABD'deki 22 bölgesel spor kanalı ve Fox grubunun dijital yayın platformu Hulu'daki hisselerinin de anlaşmayla Disney'e geçeceği aktarılıyor.

  3. Fox TV'nin satışı Türkiye'deki Fox TV'yi etkiliyor mu? Satışın üzerinden kısa bir süre geçti geçmesine ama Fox TV birçok programının fişini çekmişti. Şimdi de bu sezın yayınlanan bir dizinin gelecek sezonda yer almayacağı iddia edildi.

    Fox TV'nin satışı Türkiye'deki Fox TV'yi etkiliyor mu? Satışın üzerinden kısa bir süre geçti geçmesine ama Fox TV birçok programının fişini çekmişti. Şimdi de bu sezın yayınlanan bir dizinin gelecek sezonda yer almayacağı iddia edildi.

  4. ŞEVKAT YERİMDAR GELECEK SEZON YOK MU; Cuma günü Şevkat Yerimdar Fox TV ekranlarında yayınlanıyor. Ancak 2018 -2019 sezonu için gelen haberler dizi açısından pek hiç açıcı değil.

    ŞEVKAT YERİMDAR GELECEK SEZON YOK MU; Cuma günü Şevkat Yerimdar Fox TV ekranlarında yayınlanıyor. Ancak 2018 -2019 sezonu için gelen haberler dizi açısından pek hiç açıcı değil.

  5. Şevkat Yerimdar şimdi Fox Tv ekranlarında yayın hayatına devam ediyor. Yeni sezonda 2018-2019 da yayınlanmaya devam edecek mi kesin net değil.

    Şevkat Yerimdar şimdi Fox Tv ekranlarında yayın hayatına devam ediyor. Yeni sezonda 2018-2019 da yayınlanmaya devam edecek mi kesin net değil.

  6. Sebebi ise beklenilenin altında kalan reyting sonuçları olduğu iddia ediliyor.

    Sebebi ise beklenilenin altında kalan reyting sonuçları olduğu iddia ediliyor.