Alişan İle Buse Varol Nikah Masasına Oturuyor

Ve tarih belli oldu

  1. Alişan, Eda Erol!la ilişkisinin bitmesinin ardından Dostlar Mahallesi dizisinin setinde tanıştığı Buse Varol'la aşk yaşamaya başlamıştı. Çift, geçtiğimiz günlerde evlilik için ilk adımı atmış ve Alişan, Buse Varol'u ailesiyle tanıştırmıştı. Alişan'ın yakın dostu Ece Erken, bir programda tanışma haberini şu sözlerle duyurmuştu: "Dün Buse, Alişan'ın evine gitti ve Suzan abla gelinini çok sevdi. İlk adımlar atıldı, haberiniz olsun!"

    Alişan, Eda Erol!la ilişkisinin bitmesinin ardından Dostlar Mahallesi dizisinin setinde tanıştığı Buse Varol'la aşk yaşamaya başlamıştı. Çift, geçtiğimiz günlerde evlilik için ilk adımı atmış ve Alişan, Buse Varol'u ailesiyle tanıştırmıştı. Alişan'ın yakın dostu Ece Erken, bir programda tanışma haberini şu sözlerle duyurmuştu: "Dün Buse, Alişan'ın evine gitti ve Suzan abla gelinini çok sevdi. İlk adımlar atıldı, haberiniz olsun!"

  2. Yine Ece Erken, çift arasında yaşanan yeni bir gelişmeden daha bahsetmiş, sunuculuğunu yaptığı yayında "Alişan ve Buse nişan, düğün, söz yapmadan direkt nikâh kıyacaklar" diyerek çiftin evlenmeye karar verdiklerini duyurmuştu. Fakat çiftin nikah tarihi bir türlü belli olmamıştı.

    Yine Ece Erken, çift arasında yaşanan yeni bir gelişmeden daha bahsetmiş, sunuculuğunu yaptığı yayında "Alişan ve Buse nişan, düğün, söz yapmadan direkt nikâh kıyacaklar" diyerek çiftin evlenmeye karar verdiklerini duyurmuştu. Fakat çiftin nikah tarihi bir türlü belli olmamıştı.

  3. Üç buçuk aydır birliktelik yaşayan ikilinin nikah tarihi ve yeri belli oldu. Çift, 6 Mayıs Pazar, Maçka’daki Swissotel’de 350 kişilik düğünle evlenecek.

    Üç buçuk aydır birliktelik yaşayan ikilinin nikah tarihi ve yeri belli oldu. Çift, 6 Mayıs Pazar, Maçka’daki Swissotel’de 350 kişilik düğünle evlenecek.

  4. BUSE VAROL KİMDİR : Asıl mesleği öğretmenlik olan Buse Varol güzellik yarışmasına katıldıktan sonra ün kazandı. Buse Varol, 1990 yılında Manisa'da doğdu. Üniversiteyi Eğitim Fakültesi Öğretmenlik Bölümünden mezun oldu.

    BUSE VAROL KİMDİR : Asıl mesleği öğretmenlik olan Buse Varol güzellik yarışmasına katıldıktan sonra ün kazandı. Buse Varol, 1990 yılında Manisa'da doğdu. Üniversiteyi Eğitim Fakültesi Öğretmenlik Bölümünden mezun oldu.

  5. 2 yıl kadar özel bir eğitim kurumu olan Dershanede stajyer öğretmenlik yapmıştır. 2012 yılında düzenlenen Miss Turkey güzellik yarışmasına katılan Buse Varol oyunculuk yapıyor.

    2 yıl kadar özel bir eğitim kurumu olan Dershanede stajyer öğretmenlik yapmıştır. 2012 yılında düzenlenen Miss Turkey güzellik yarışmasına katılan Buse Varol oyunculuk yapıyor.