İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Nuray Hafiftaş Hayatını Kaybetti

Acı haberi alan dostları hastaneye akın etti.

  1. Uzun zamadır kanser tedavisi gören Türk halk müziği sanatçısı Nuray Hafiftaş hayatını kaybetti. Acı haberi alan dostları hastaneye akın etti.

    Uzun zamadır kanser tedavisi gören Türk halk müziği sanatçısı Nuray Hafiftaş hayatını kaybetti. Acı haberi alan dostları hastaneye akın etti.

  2. Sanatçı Nuray Hafiftaş, geçtiğimiz yıl Temmuz ayında geçirdiği kalın bağırsak ameliyatından sonra karaciğerine de sıçrayan kanser nedeniyle özel bir hastanede tedavi altına alınmıştı. Uzun süre tedavi gören ünlü sanatçı Nuray Hafitaş bugün hayatını kaybetti.

    Sanatçı Nuray Hafiftaş, geçtiğimiz yıl Temmuz ayında geçirdiği kalın bağırsak ameliyatından sonra karaciğerine de sıçrayan kanser nedeniyle özel bir hastanede tedavi altına alınmıştı. Uzun süre tedavi gören ünlü sanatçı Nuray Hafitaş bugün hayatını kaybetti.

  3. Nuray Hafiftaş’ın doktoru Göksel Bahadır’ın ‘dün gece ağırlaştı ve yeniden müdahale ettik ama kendisine uyguladığımız tedavilere rağmen giderek kötüye gidiyor. O yüzden de yakınlarına haber verildi. Tedavi süresince tabi ki biz elimizden geleni yapıyoruz. Her an her şey olabilir mi? Evet, durumu çok hızlı bir şekilde kötüye gidiyor’ açıklamasının ardından 20 dakika sonra Hafiftaş'ın vefat haberi geldi.

    Nuray Hafiftaş’ın doktoru Göksel Bahadır’ın ‘dün gece ağırlaştı ve yeniden müdahale ettik ama kendisine uyguladığımız tedavilere rağmen giderek kötüye gidiyor. O yüzden de yakınlarına haber verildi. Tedavi süresince tabi ki biz elimizden geleni yapıyoruz. Her an her şey olabilir mi? Evet, durumu çok hızlı bir şekilde kötüye gidiyor’ açıklamasının ardından 20 dakika sonra Hafiftaş'ın vefat haberi geldi.

  4. Dr. Göksel Bahadır, ünlü sanatçının vefat haberini şu sözlerle duyurdu; "Biliyorsunuz az önce de son durumunun ağır olduğunu söylemiştik. Maalesef kendisini kaybettik. Yapılan tüm müdahalelere rağmen cevap alamadık. Genel durumumu bozuldu, tansiyonu düştü. Tansiyonu toparlamaya çalıştık ama verilen tüm tedavilere rağmen tansiyonu yükselmedi. Kalp yetmezliği, solunum yetmezliği geliştiği için hastamızı kaybettik saat 12.56’da son nefesini verdi"

    Dr. Göksel Bahadır, ünlü sanatçının vefat haberini şu sözlerle duyurdu; "Biliyorsunuz az önce de son durumunun ağır olduğunu söylemiştik. Maalesef kendisini kaybettik. Yapılan tüm müdahalelere rağmen cevap alamadık. Genel durumumu bozuldu, tansiyonu düştü. Tansiyonu toparlamaya çalıştık ama verilen tüm tedavilere rağmen tansiyonu yükselmedi. Kalp yetmezliği, solunum yetmezliği geliştiği için hastamızı kaybettik saat 12.56’da son nefesini verdi"

  5. Uzun zamadır kanser tedavisi gören Nuray Hafiftaş hayatını kaybetti. Acı haberi alan dostları üzüntülerini sosyal medyada dile getirdi. İşte ünlü isimlerin Nuray Hafiftaş'ın ardından kaleme aldığı duygusal mesajlar...

    Uzun zamadır kanser tedavisi gören Nuray Hafiftaş hayatını kaybetti. Acı haberi alan dostları üzüntülerini sosyal medyada dile getirdi. İşte ünlü isimlerin Nuray Hafiftaş'ın ardından kaleme aldığı duygusal mesajlar...

  6. İZZET YILDIZHAN  <br>  Ahh be güzel gözlü arkadaşım demekki beni bu kadar çok çağırmanın sebebi son arzunmuş mekanın cennet olsun

    İZZET YILDIZHAN
    Ahh be güzel gözlü arkadaşım demekki beni bu kadar çok çağırmanın sebebi son arzunmuş mekanın cennet olsun

  7. İBRAHİM TATLISES  <br>  Nuray&#8217;ımızı kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyim... Güzel sesiyle, sanatıyla, insanlığıyla, her zaman gülen mavi gözleriyle hayatımızda oldu... Şuan kahroluyorum, Nuray&#8217;ım türkülerinle, bağlamanla hatırlayacağım seni... ALLAH mekanını cennet eylesin... Sen halk müziğinin en iyilerindendin, işi bilen, sen Hafiftaş taş değil en ağır Taşlardandın... Seni çok özleyeceğim... Nuray.!

    İBRAHİM TATLISES
    Nuray’ımızı kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyim... Güzel sesiyle, sanatıyla, insanlığıyla, her zaman gülen mavi gözleriyle hayatımızda oldu... Şuan kahroluyorum, Nuray’ım türkülerinle, bağlamanla hatırlayacağım seni... ALLAH mekanını cennet eylesin... Sen halk müziğinin en iyilerindendin, işi bilen, sen Hafiftaş taş değil en ağır Taşlardandın... Seni çok özleyeceğim... Nuray.!

  8. EMRAH  <br>  Arkadaşımı kaybettim.. Yüreği güzel kadife sesli arkadaşımı,perişanım şu anda ...Ahh be Nurayım ya....İçim yandı,gözyaşlarım aktı yüreğim ağladı bu hayata ebediyen gözlerini yumduğunu öğrendiğim an..Mekanın cennet olsun Nuray.... Emin ol bu hayatta arkadaş olarak en çok özleyeceklerimdensin...Ruhun şad olsun...

    EMRAH
    Arkadaşımı kaybettim.. Yüreği güzel kadife sesli arkadaşımı,perişanım şu anda ...Ahh be Nurayım ya....İçim yandı,gözyaşlarım aktı yüreğim ağladı bu hayata ebediyen gözlerini yumduğunu öğrendiğim an..Mekanın cennet olsun Nuray.... Emin ol bu hayatta arkadaş olarak en çok özleyeceklerimdensin...Ruhun şad olsun...

  9. YUDUM<br>    Mekânın cennet olsun ablam

    YUDUM
    Mekânın cennet olsun ablam

  10. ZARA<br>    Hep bundan korktuk canım benim... Ruhun şad olsun...

    ZARA
    Hep bundan korktuk canım benim... Ruhun şad olsun...

  11. ARAMAĞAN ÇAĞLAYAN    Çok çok üzgünüm... Yattığı yer nur olsun... Daha çok gençti...

    ARAMAĞAN ÇAĞLAYAN Çok çok üzgünüm... Yattığı yer nur olsun... Daha çok gençti...

  12. HAKAN PEKER    Sevgili dostum arkadaşım Nuray Hafiftaş&#8217;a Allah&#8217;tan rahmet diliyorum. Çok erken kaybettik daha çok söyleyecek türküsü vardı.

    HAKAN PEKER Sevgili dostum arkadaşım Nuray Hafiftaş’a Allah’tan rahmet diliyorum. Çok erken kaybettik daha çok söyleyecek türküsü vardı.

  13. ÇILGIN SEDAT    Ah güzel ablam kalbin beynin her şeyin hep iyiliğe çalışırdı, kimseyi incitmedin sen RABBİM mekanını güzel eyler inşallah seni unutmayacağız güzel ablam NURAY HAFİFTAŞ

    ÇILGIN SEDAT Ah güzel ablam kalbin beynin her şeyin hep iyiliğe çalışırdı, kimseyi incitmedin sen RABBİM mekanını güzel eyler inşallah seni unutmayacağız güzel ablam NURAY HAFİFTAŞ

  14. BEHZAT UYGUR    Tuna Huş klas adamın karşılığı bir duayen, Nuray Hafiftaş programlarımıza tüm içtenliği ile katılan değerli bir sanatçıydı. Çok üzüldüm mekânları cennet olsun.

    BEHZAT UYGUR Tuna Huş klas adamın karşılığı bir duayen, Nuray Hafiftaş programlarımıza tüm içtenliği ile katılan değerli bir sanatçıydı. Çok üzüldüm mekânları cennet olsun.

  15. HATİCE    Ahh ahh sanat camiasından bir arkadaşımızı, ablamızı daha kaybettik. Rabbim mekanını cennet eylesin sevgili Nuray Hafiftaş

    HATİCE Ahh ahh sanat camiasından bir arkadaşımızı, ablamızı daha kaybettik. Rabbim mekanını cennet eylesin sevgili Nuray Hafiftaş

  16. NİRAN ÜNSAL    Çok üzgünüm çok. Mekanın cennet olsun deniz gözlüm, bülbül seslim.. Rabbim efendimize komşu eylesin inşâALLAH

    NİRAN ÜNSAL Çok üzgünüm çok. Mekanın cennet olsun deniz gözlüm, bülbül seslim.. Rabbim efendimize komşu eylesin inşâALLAH

  17. SEVCAN ORHAN    Mekanın cennet olsun güzel gözlü ablam, içimizi yaktın da gittin.....

    SEVCAN ORHAN Mekanın cennet olsun güzel gözlü ablam, içimizi yaktın da gittin.....

  18. YILDIZ TİLBE    Nuray Hafiftaş, güzel Nuray, Allah yerini cennet eylesin. Ailesine ve sevenlerine sabır dilerim.

    YILDIZ TİLBE Nuray Hafiftaş, güzel Nuray, Allah yerini cennet eylesin. Ailesine ve sevenlerine sabır dilerim.

  19. NURAY HAFİFTAŞ KİMDİR?  <br>  Nuray Hafiftaş, 8 Ağustos 1964 tarihinde Ardahan ilinin bir ilçesi olan Çıldır'da doğdu. İlkokul eğitimini Taksim&#8217;de tamamladıktan sonra İTÜ ( İstanbul Teknik Üniversitei) Devlet Konservatuarı'nı bitirdikten sonra İstanbul Belediye Konservatuarı İcra Heyetinde 4 yıl kadrolu devlet sanatçısı olarak yer aldı, aynı yıl İstanbul Radyosu'nda da sözleşmeli sanatçı olarak 4 yıl çalıştı.

    NURAY HAFİFTAŞ KİMDİR?
    Nuray Hafiftaş, 8 Ağustos 1964 tarihinde Ardahan ilinin bir ilçesi olan Çıldır'da doğdu. İlkokul eğitimini Taksim’de tamamladıktan sonra İTÜ ( İstanbul Teknik Üniversitei) Devlet Konservatuarı'nı bitirdikten sonra İstanbul Belediye Konservatuarı İcra Heyetinde 4 yıl kadrolu devlet sanatçısı olarak yer aldı, aynı yıl İstanbul Radyosu'nda da sözleşmeli sanatçı olarak 4 yıl çalıştı.

  20. Şimdiye kadar birçok albüm çıkaran Türk halk müziğinin usta ismi, 100'ü aşkın söz ve bestesi kendisine ait olan eserleri var.

    Şimdiye kadar birçok albüm çıkaran Türk halk müziğinin usta ismi, 100'ü aşkın söz ve bestesi kendisine ait olan eserleri var.

  21. Müzik kariyerinin yanı sıra naif kişiliğiyle milyonlarca insanın kalbini fethetmeyi başaran Nuray Hafiftaş&#8217;ın Bilal Ercan'la beraber "Çifte Yürek" adlı halk müziği programı sunuculuğu da çalışmaları arasında bulunmaktadır.

    Müzik kariyerinin yanı sıra naif kişiliğiyle milyonlarca insanın kalbini fethetmeyi başaran Nuray Hafiftaş’ın Bilal Ercan'la beraber "Çifte Yürek" adlı halk müziği programı sunuculuğu da çalışmaları arasında bulunmaktadır.

  22. Nuray Hafiftaş'ın Türk Halk Müziği klasik sanatçıları literatürüne girmesine neden olan özellikleri kuşkusuz sadece bunlar değil. "Eyvah Gönül" de ürettikleri eserlerden biri.

    Nuray Hafiftaş'ın Türk Halk Müziği klasik sanatçıları literatürüne girmesine neden olan özellikleri kuşkusuz sadece bunlar değil. "Eyvah Gönül" de ürettikleri eserlerden biri.

  23. 2017 yılından bu yana sağlık sorunlarıyla mücadele eden Nuray Hafiftaş'a kolon ve karaciğer kanseri teşhisi konulduğu duyurulmuştu.

    2017 yılından bu yana sağlık sorunlarıyla mücadele eden Nuray Hafiftaş'a kolon ve karaciğer kanseri teşhisi konulduğu duyurulmuştu.