Galaxy Note 9'Dan Kötü Haber Geldi

Galaxy Note 9'dan kötü haber geldi

  1. Samsung şu sıralar yeni üst seviye tleefonları Galaxy S9 ve Galaxy Note 9 üzerinde çalışmalara başladı. Ancak Note 9 bekleyenlere kötü bir haber geldi.Teknoloji dünyası gözünü Samsung Galaxy S9 modeline çevirmişken bugün yaz aylarında piyasaya çıkacak olan Galaxy Note 9 modeliyle ilgili taze bilgiler geldi. Bugün gelen bilgiler ise Galaxy Note 9'u satın almayı planlayan tüketicileri biraz üzeceğe benziyor.

    Samsung şu sıralar yeni üst seviye tleefonları Galaxy S9 ve Galaxy Note 9 üzerinde çalışmalara başladı. Ancak Note 9 bekleyenlere kötü bir haber geldi.Teknoloji dünyası gözünü Samsung Galaxy S9 modeline çevirmişken bugün yaz aylarında piyasaya çıkacak olan Galaxy Note 9 modeliyle ilgili taze bilgiler geldi. Bugün gelen bilgiler ise Galaxy Note 9'u satın almayı planlayan tüketicileri biraz üzeceğe benziyor.

  2. Bir süredir konuşulan ekrana yerleşik parmak izi okuyucu özelliği Galaxy Note 9 modelinde de yer almayacak. Samsung bu özelliğin şu anda Note 9 için hazır olmadığını söylüyor. Kore medyası, bu biyometrik özelliğin eski usul bir şekilde cihazın arka tarafına ve kameranın altına yerleştirileceğini ifade etmiş durumda. Bu arada Çinli Vivo markası bu teknolojiyi kullanmaya başladı ancak son kullanıcı için hala sunabilmiş değil.

    Bir süredir konuşulan ekrana yerleşik parmak izi okuyucu özelliği Galaxy Note 9 modelinde de yer almayacak. Samsung bu özelliğin şu anda Note 9 için hazır olmadığını söylüyor. Kore medyası, bu biyometrik özelliğin eski usul bir şekilde cihazın arka tarafına ve kameranın altına yerleştirileceğini ifade etmiş durumda. Bu arada Çinli Vivo markası bu teknolojiyi kullanmaya başladı ancak son kullanıcı için hala sunabilmiş değil.

  3. Samsung ise bu özelliği Note 9'da da yetiştiremediğine göre muhtemelen gelecek seneki Galaxy S10 modelinde kullanacak. Sıradaki Galaxy S10 modeli ise gelecek yılın başlarında piyasada olacak. Diğer taraftan Samsung'un uzun yılların ardından amiral gemisi ailesinin adında değişikliğe gideceğine inanmak zor ancak kısa bire süre önce bu konuyla ilgili çok ciddi bilgiler elimize ulaştı.

    Samsung ise bu özelliği Note 9'da da yetiştiremediğine göre muhtemelen gelecek seneki Galaxy S10 modelinde kullanacak. Sıradaki Galaxy S10 modeli ise gelecek yılın başlarında piyasada olacak. Diğer taraftan Samsung'un uzun yılların ardından amiral gemisi ailesinin adında değişikliğe gideceğine inanmak zor ancak kısa bire süre önce bu konuyla ilgili çok ciddi bilgiler elimize ulaştı.

  4. Güney Kore'den gelen bilgilere göre Samsung, bu yıl piyasaya çıkacak olan Galaxy S9 amiral gemilerinden sonra Galaxy S adını kullanmayı bırakacak. Samsung'un önümüzdeki yılın ilk yarısı piyasaya sunacağı amiral gemisine ise "Galaxy X" adı verilecek. Bu bilgilerin gün yüzüne çıkmasıyla birlikte birçok kişi Samsung'un, Apple'dan etkilendiğini iddia edebilir. Zira son olarak Apple da 10. yıla özel çıkardığı iPhone'una iPhone X adını vermişti.

    Güney Kore'den gelen bilgilere göre Samsung, bu yıl piyasaya çıkacak olan Galaxy S9 amiral gemilerinden sonra Galaxy S adını kullanmayı bırakacak. Samsung'un önümüzdeki yılın ilk yarısı piyasaya sunacağı amiral gemisine ise "Galaxy X" adı verilecek. Bu bilgilerin gün yüzüne çıkmasıyla birlikte birçok kişi Samsung'un, Apple'dan etkilendiğini iddia edebilir. Zira son olarak Apple da 10. yıla özel çıkardığı iPhone'una iPhone X adını vermişti.

  5. Ancak Samsung'un henüz neden böyle bir hamle yapmayı planladığını bilemiyoruz. Bu konudaki yanıtlar, tahminden öteye gidemiyor. Ancak Galaxy S11, Galaxy S12 gibi adların kullanımının zorluğu böyle bir hamleye sebebiyet vermiş olabilir. Samsung Galaxy S9 modelinin fiyat etiketiyle ilgili yeni bilgiler geldi. Görünüşe göre cihaz Galaxy S8'den daha pahalı olacak.

    Ancak Samsung'un henüz neden böyle bir hamle yapmayı planladığını bilemiyoruz. Bu konudaki yanıtlar, tahminden öteye gidemiyor. Ancak Galaxy S11, Galaxy S12 gibi adların kullanımının zorluğu böyle bir hamleye sebebiyet vermiş olabilir. Samsung Galaxy S9 modelinin fiyat etiketiyle ilgili yeni bilgiler geldi. Görünüşe göre cihaz Galaxy S8'den daha pahalı olacak.

  6. Samsung'un yeni amiral gemisi akıllı telefonu Galaxy S9, bu ayın sonunda Barselona'daki Mobile World Congress'de gerçekleşecek olan bir etkinlikle tanıtılacak. Temel olarak her yeni Samsung cihazına pil, ekran ve tasarım açısından neler eklendiğini biliyoruz. Geçen ayın sonlarında VentureBeat'ten Evan Blass tarafından ele geçirilen yeni görseller ise telefonun neye benzeyeceğini bizlere göstermişti.

    Samsung'un yeni amiral gemisi akıllı telefonu Galaxy S9, bu ayın sonunda Barselona'daki Mobile World Congress'de gerçekleşecek olan bir etkinlikle tanıtılacak. Temel olarak her yeni Samsung cihazına pil, ekran ve tasarım açısından neler eklendiğini biliyoruz. Geçen ayın sonlarında VentureBeat'ten Evan Blass tarafından ele geçirilen yeni görseller ise telefonun neye benzeyeceğini bizlere göstermişti.

  7. Yeni paylaşılan yeni bilgilere göre, Galaxy S9'un fiyatı Galaxy S8'den biraz daha fazla olacak. Bu cihazı satın almayı planlayan tüketiciler için kötü bir haber olabilir. Belirtilene göre Galaxy S9'un fiyatı 925.000 ila 1 milyon won yani (875 $ ve 925 $) arasında olacak. Galaxy S8'in başlangıç fiyatı ise geçen yıl 720 $'dı. Yani burada ciddi bir fiyat artışı söz konusu.

    Yeni paylaşılan yeni bilgilere göre, Galaxy S9'un fiyatı Galaxy S8'den biraz daha fazla olacak. Bu cihazı satın almayı planlayan tüketiciler için kötü bir haber olabilir. Belirtilene göre Galaxy S9'un fiyatı 925.000 ila 1 milyon won yani (875 $ ve 925 $) arasında olacak. Galaxy S8'in başlangıç fiyatı ise geçen yıl 720 $'dı. Yani burada ciddi bir fiyat artışı söz konusu.

  8. Bu fiyat artışı tabii ki ülkemizdeki fiyatına da yansıyacaktır. Ayrıca tabii ki bu oranda bir artış Galaxy S9+ ile halefi arasında da olacaktır.

    Bu fiyat artışı tabii ki ülkemizdeki fiyatına da yansıyacaktır. Ayrıca tabii ki bu oranda bir artış Galaxy S9+ ile halefi arasında da olacaktır.