Metabolizma Hızını Arttıran Besinler

ANANAS Kalori miktarı oldukça az olan ananasın, kilo verdirmedeki rolü oldukça büyüktür. Bromelain içerikli bir yapısı olduğu için sindirim sistemini düzenlemekte de etkilidir. Ananas suyu yağ yakımını arttırırken, vücuttaki ödemin de atılmasına yardımcı olur.

  1. YOĞURT     İçerdiği protein, aminoasit, vitamin ve mineraller sayesinde yoğurt, fazlaca yağ yakabilme özelliğine sahiptir. Yoğurt sayesinde bel bölgenizdeki yağlardan en kısa zamanda kurtulabilirsiniz.

    YOĞURT İçerdiği protein, aminoasit, vitamin ve mineraller sayesinde yoğurt, fazlaca yağ yakabilme özelliğine sahiptir. Yoğurt sayesinde bel bölgenizdeki yağlardan en kısa zamanda kurtulabilirsiniz.

  2. ACI BİBER     Vücuttaki yağ yakımını önemli ölçüde arttıran acı biber, verdiği tokluk hissi sayesinde de yeme isteğinizi dengeleyecektir. Acı biber, metabolizma hızınızı olduğundan 2 kat daha fazla hızlandıracak ve bu durum sizi 3 saat boyunca idare edebilecektir.

    ACI BİBER Vücuttaki yağ yakımını önemli ölçüde arttıran acı biber, verdiği tokluk hissi sayesinde de yeme isteğinizi dengeleyecektir. Acı biber, metabolizma hızınızı olduğundan 2 kat daha fazla hızlandıracak ve bu durum sizi 3 saat boyunca idare edebilecektir.

  3. YULAF     Lif bakımından oldukça zengin olan yulaf, iyi bir karbonhidrat kaynağıdır. Tok tutma özelliğinin yanında sindirimi de düzene sokan yulafı kahvaltı ve ara öğünlerinizde rahatlıkla kullanabilirsiniz.

    YULAF Lif bakımından oldukça zengin olan yulaf, iyi bir karbonhidrat kaynağıdır. Tok tutma özelliğinin yanında sindirimi de düzene sokan yulafı kahvaltı ve ara öğünlerinizde rahatlıkla kullanabilirsiniz.

  4. YUMURTA     Yağ yakımını arttırmakta etkili olan ve tokluk hissi sağlayan bir besin de yumurtadır. İçerdiği A, B, D, E vitaminleri ve aminoasitler sayesinde çok faydalı bir besindir. Günlük olarak tüketebilirsiniz.

    YUMURTA Yağ yakımını arttırmakta etkili olan ve tokluk hissi sağlayan bir besin de yumurtadır. İçerdiği A, B, D, E vitaminleri ve aminoasitler sayesinde çok faydalı bir besindir. Günlük olarak tüketebilirsiniz.

  5. ZENCEFİL     Özellikle sindirim sistemine olan faydalarıyla bilinen zencefil bitkisi, metabolizmayı hızlandırarak yağ yakımını arttırırken aynı zamanda şişlikleri de azaltır. Zencefil tüketmek isteyenlerin yemeklerde veya çay olarak tüketilmesi öneriliyor.

    ZENCEFİL Özellikle sindirim sistemine olan faydalarıyla bilinen zencefil bitkisi, metabolizmayı hızlandırarak yağ yakımını arttırırken aynı zamanda şişlikleri de azaltır. Zencefil tüketmek isteyenlerin yemeklerde veya çay olarak tüketilmesi öneriliyor.

  6. CEVİZ     Omega-3 bakımından oldukça zengin olan ceviz, kilo vermek isteyenler için iyi bir atıştırmalık olabilir. Tokluk hissi verir ve oldukça iyi bir yağ yakıcıdır.

    CEVİZ Omega-3 bakımından oldukça zengin olan ceviz, kilo vermek isteyenler için iyi bir atıştırmalık olabilir. Tokluk hissi verir ve oldukça iyi bir yağ yakıcıdır.

  7. BROKOLİ     Brokoli, diyet yapmak isteyenler için vazgeçilmez bir alternatif olup içerdiği A, C vitaminleri, folik asit, kalsiyum ve lif içerdiği için oldukça da faydalı bir besindir. Zayıflama üzerinde mucize gözlemler yapılan brokoliyi haftada 2-3 kez tüketmeye çalışın.

    BROKOLİ Brokoli, diyet yapmak isteyenler için vazgeçilmez bir alternatif olup içerdiği A, C vitaminleri, folik asit, kalsiyum ve lif içerdiği için oldukça da faydalı bir besindir. Zayıflama üzerinde mucize gözlemler yapılan brokoliyi haftada 2-3 kez tüketmeye çalışın.