İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Survivor'da Kim Elendi?

20 Şubat SMS'lerinde şok sonuç

  1. Survivor 20 Şubat 2018 elemesinde kim elendi sorusunun yanıtı SMS oylaması sonuçları ile geldi. Cumali Akgül, Yağmur Banda ve Marcus Survivor'da ilk elemeye çıkan isimlerdi. Dün akşam yapılan eleme konseyinde Marcus adaya veda etti.

    Survivor 20 Şubat 2018 elemesinde kim elendi sorusunun yanıtı SMS oylaması sonuçları ile geldi. Cumali Akgül, Yağmur Banda ve Marcus Survivor'da ilk elemeye çıkan isimlerdi. Dün akşam yapılan eleme konseyinde Marcus adaya veda etti.

  2. Survivor 2018'de bu hafta kim elendi sorusu yanıt buldu. Survivor 2018'nin 20 Şubat Salı akşamı yayınlanan son bölümünde nefesler tutuldu. Acun Ilıcalı bu hafta Survivor SMS oylaması sonuçlarına göre kimin elendiğini açıkladı. Gönüllüler takımından elemeye çıkan isimler Cumali Akgül, Yağmur Banda ve Marcus'du. SMS oylamasının sonuçlarına göre bu hafta Survivor adasına veda eden isim Marcus oldu.

    Survivor 2018'de bu hafta kim elendi sorusu yanıt buldu. Survivor 2018'nin 20 Şubat Salı akşamı yayınlanan son bölümünde nefesler tutuldu. Acun Ilıcalı bu hafta Survivor SMS oylaması sonuçlarına göre kimin elendiğini açıkladı. Gönüllüler takımından elemeye çıkan isimler Cumali Akgül, Yağmur Banda ve Marcus'du. SMS oylamasının sonuçlarına göre bu hafta Survivor adasına veda eden isim Marcus oldu.

  3. Dokunulmazlığı kaybeden Gönüllüler takımında yarışmacılar birer arkadaşlarının isimlerini yazmış ve yarışmacıların oyları sonucunda ilk eleme adayı Cumali Akgül, bireysel dokunulmazlık sahibi Funda Alkayış'ın kararıyla ikinci eleme adayı Yağmur Banda ve haftanın performans birincisi Ramazan Kalyoncu'nun kararıyla üçüncü eleme adayı da Marcus olmuştu. SMS oylaması sonuçlarına göre en düşük oyu alan Marcus, Survivor 2018'de bu hafta elenen isim oldu ve Survivor'a veda etti.

    Dokunulmazlığı kaybeden Gönüllüler takımında yarışmacılar birer arkadaşlarının isimlerini yazmış ve yarışmacıların oyları sonucunda ilk eleme adayı Cumali Akgül, bireysel dokunulmazlık sahibi Funda Alkayış'ın kararıyla ikinci eleme adayı Yağmur Banda ve haftanın performans birincisi Ramazan Kalyoncu'nun kararıyla üçüncü eleme adayı da Marcus olmuştu. SMS oylaması sonuçlarına göre en düşük oyu alan Marcus, Survivor 2018'de bu hafta elenen isim oldu ve Survivor'a veda etti.

  4. Survivor 2018'e veda eden Marcus kimdir? Tam adı Yiğit Marcus Aral olan Survivor Marcus, eğitimini University Of Miami'de tamamlamıştır. İstanbul'da yer alan model ajansında 3 yıl çalıştıktan sonra 2010 yılında California'ya yerleşen Marcus, burada da İstanbul'da yapmakta olduğu işini devam ettirmiştir. Şirketin yöneticiliğini üstlenmekte olan Yiğit Marcus Aral, yazılım mühendisidir.

    Survivor 2018'e veda eden Marcus kimdir? Tam adı Yiğit Marcus Aral olan Survivor Marcus, eğitimini University Of Miami'de tamamlamıştır. İstanbul'da yer alan model ajansında 3 yıl çalıştıktan sonra 2010 yılında California'ya yerleşen Marcus, burada da İstanbul'da yapmakta olduğu işini devam ettirmiştir. Şirketin yöneticiliğini üstlenmekte olan Yiğit Marcus Aral, yazılım mühendisidir.

  5. Survivor 2018 eleme adayı Cumali Akgül kimdir? Cumali Akgül, Iğdır doğumlu ve 32 yaşındadır. Evli ve dört çocuk babası olan Cumali Akgül, Survivor 2018 Gönüllüler takımının ilk yarışmacısıdır. Cumali, Iğdır’dan İstanbul’a 50 günlük yürüme serüveninden sonra Survivor kadrosuna dahil edildi.

    Survivor 2018 eleme adayı Cumali Akgül kimdir? Cumali Akgül, Iğdır doğumlu ve 32 yaşındadır. Evli ve dört çocuk babası olan Cumali Akgül, Survivor 2018 Gönüllüler takımının ilk yarışmacısıdır. Cumali, Iğdır’dan İstanbul’a 50 günlük yürüme serüveninden sonra Survivor kadrosuna dahil edildi.

  6. Survivor 2018 eleme adayı Yağmur Banda kimdir? 20 yaşında. Liseyi bitirmiş. 12 yıldır tekvando yapıyor. Türkiye ve Balkan şampiyonluğu var. 2014 yılında Avrupa şampiyonluğu var. Bu sene Türkiye ikincisi olmuş.

    Survivor 2018 eleme adayı Yağmur Banda kimdir? 20 yaşında. Liseyi bitirmiş. 12 yıldır tekvando yapıyor. Türkiye ve Balkan şampiyonluğu var. 2014 yılında Avrupa şampiyonluğu var. Bu sene Türkiye ikincisi olmuş.

  7. O İSMİN DE SURVİVOR MACERASI SONA ERDİ: Sakatlığı bulunan isimlerle ilgili açıklama yapan Acun Ilıcalı, Survivor'a devam edemeyeceği kesinleşen ismi açıkladı. Gamze bundan böyle Survivor'da olmayacak.

    O İSMİN DE SURVİVOR MACERASI SONA ERDİ: Sakatlığı bulunan isimlerle ilgili açıklama yapan Acun Ilıcalı, Survivor'a devam edemeyeceği kesinleşen ismi açıkladı. Gamze bundan böyle Survivor'da olmayacak.

  8. Survivor 2018'e veda eden Gamze Aksu kimdir? 28 yaşında. Mimar Sinan Üniversitesi modern dans bölümünde okumuş. Oyunculukla ilgileniyor. İki buçuk yaşında artistik jimnastiğe başlamış. Kule ve tramplen atlama ile sportif aerobik yapmış. Aktif olarak spor yapıyor ama profosyonel bir spor hayatı yok.

    Survivor 2018'e veda eden Gamze Aksu kimdir? 28 yaşında. Mimar Sinan Üniversitesi modern dans bölümünde okumuş. Oyunculukla ilgileniyor. İki buçuk yaşında artistik jimnastiğe başlamış. Kule ve tramplen atlama ile sportif aerobik yapmış. Aktif olarak spor yapıyor ama profosyonel bir spor hayatı yok.

  9. İKİSİ DE SAKATLANDI: Survivor 2018'in 20 Şubat Salı akşamı yayınlanan bölümü ödül oyununda karşı karşıya gelen Anıl ve Adem sakatlık pahasına mücadele etti.

    İKİSİ DE SAKATLANDI: Survivor 2018'in 20 Şubat Salı akşamı yayınlanan bölümü ödül oyununda karşı karşıya gelen Anıl ve Adem sakatlık pahasına mücadele etti.

  10. ÇILGIN YAĞMUR: Ödül oyununda zorlu parkur yağmurun da etkisiyle daha da zorlu bir hal aldı.

    ÇILGIN YAĞMUR: Ödül oyununda zorlu parkur yağmurun da etkisiyle daha da zorlu bir hal aldı.

  11. ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?: İki takım zorlu bir parkurda yoğun yağmur yağışı altında protein ödülünü kazanmak için mücadele ettiler. Kazanan takım Gönüllüler oldu.

    ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?: İki takım zorlu bir parkurda yoğun yağmur yağışı altında protein ödülünü kazanmak için mücadele ettiler. Kazanan takım Gönüllüler oldu.