Star TV O Diziyi Başlamadan Bitirecek İddiası!

Şoke eden iddia!

  1. Gün geçmiyor ki bir diziden bir kanaldan final haberi almayalım. Türkiye dizileri o kadar çok çabuk tüketiyor ki dizi sektörünün hızına yetişilemiyor. Bu hızlı tüketim aynı zamanda dizi setlerini ve oyuncularını uzun süren ve katlanılması güç çalışma saatlerine de mecbur bırakıyor. Ancak bu kadar çaba, bu kadar uğraşın sonunda bazıları gün yüzü görmeden yayından kaldırılıyor, bazıları ise uzun süredir yayınlanmasına rağmen reytinglerde biraz geriye düşsün hemen final yaptırılıyor.

    Gün geçmiyor ki bir diziden bir kanaldan final haberi almayalım. Türkiye dizileri o kadar çok çabuk tüketiyor ki dizi sektörünün hızına yetişilemiyor. Bu hızlı tüketim aynı zamanda dizi setlerini ve oyuncularını uzun süren ve katlanılması güç çalışma saatlerine de mecbur bırakıyor. Ancak bu kadar çaba, bu kadar uğraşın sonunda bazıları gün yüzü görmeden yayından kaldırılıyor, bazıları ise uzun süredir yayınlanmasına rağmen reytinglerde biraz geriye düşsün hemen final yaptırılıyor.

  2. Dediğimiz gibi, Türk izleyicisine dizi dayanamıyor. Yine final haberleri kulaklara gelmeye devam ediyor. Ancak durum bu kez sandıklarınızdan çok daha farklı. Çünkü final yapacağı iddia edilen dizi henüz başlamadı...

    Dediğimiz gibi, Türk izleyicisine dizi dayanamıyor. Yine final haberleri kulaklara gelmeye devam ediyor. Ancak durum bu kez sandıklarınızdan çok daha farklı. Çünkü final yapacağı iddia edilen dizi henüz başlamadı...

  3. Evet yanlış duymadınız dizi henüz başlamadı. İddia sosyal medya. Şöyle ki yeni başlayacak bu dizi hakkında öyle yorumlar yapıldı ki daha şimdiden seyirci beğenmediğini belli etti. Peki bu dizi hangi dizi?

    Evet yanlış duymadınız dizi henüz başlamadı. İddia sosyal medya. Şöyle ki yeni başlayacak bu dizi hakkında öyle yorumlar yapıldı ki daha şimdiden seyirci beğenmediğini belli etti. Peki bu dizi hangi dizi?

  4. NEFES NEFESE BAŞLAMADAN BİTER; başrollerinde Uğur Yücel, Melisa Şenolsun ve Şükrü Özyıldız'ın yer alacağı Nefes Nefese dizisinin başlar başlamaz biteceğini söylüyor sosyal medya kullanıcıları.

    NEFES NEFESE BAŞLAMADAN BİTER; başrollerinde Uğur Yücel, Melisa Şenolsun ve Şükrü Özyıldız'ın yer alacağı Nefes Nefese dizisinin başlar başlamaz biteceğini söylüyor sosyal medya kullanıcıları.

  5. Öyle ki en net yorum 'Nefes Nefese başladıktan 3 bölüm sonra hemen biter. Kaderi Sinem Kobal'ın dizisi yüzyüze gibi olacatır' oldu.

    Öyle ki en net yorum 'Nefes Nefese başladıktan 3 bölüm sonra hemen biter. Kaderi Sinem Kobal'ın dizisi yüzyüze gibi olacatır' oldu.