10 Saniyede Tükenen Telefon Yok Satıyor!

Bakın hangi marka telefon şu an yok satıyor?

  1. Bir telefon düşünün ki satışa çıkar çıkmaz sadece 10 saniye içinde tamamen tükensin! Bakın hangi marka telefon şu an yok satıyor?

    Bir telefon düşünün ki satışa çıkar çıkmaz sadece 10 saniye içinde tamamen tükensin! Bakın hangi marka telefon şu an yok satıyor?

  2. Çin'de doğan ve dünyayı kasıp kavuran Xiaomi'nin yeni telefonu Redmi Note 5 Pro tamamen tükendi, Hindistan'da satışa çıkar çıkmaz 10 saniyede yok satmayı başardı! Peki 10 saniyede tükenen telefon hangi özelliklere sahip?

    Çin'de doğan ve dünyayı kasıp kavuran Xiaomi'nin yeni telefonu Redmi Note 5 Pro tamamen tükendi, Hindistan'da satışa çıkar çıkmaz 10 saniyede yok satmayı başardı! Peki 10 saniyede tükenen telefon hangi özelliklere sahip?

  3. Redmi Note 5 Pro özel bir cihaz çünkü, Snapdragon 636 işlemcisinden güç alan ilk akıllı telefon olma özelliğine sahip.

    Redmi Note 5 Pro özel bir cihaz çünkü, Snapdragon 636 işlemcisinden güç alan ilk akıllı telefon olma özelliğine sahip.

  4. Xiaomi işlemcinin geliştirme aşamasında Qualcomm ile yakın olarak çalıştı ve Snapdragon 625‘in performansını üst seviyeye çekecek bu işlemci için önemli geri bildirimler sağlandı.

    Xiaomi işlemcinin geliştirme aşamasında Qualcomm ile yakın olarak çalıştı ve Snapdragon 625‘in performansını üst seviyeye çekecek bu işlemci için önemli geri bildirimler sağlandı.

  5. Octa Core bu işlemci 1.8 GHz Kryo 260 çekirdeğinden güç alırken, grafik arabirimi noktasında Adreno 509 ona eşlik ediyor.

    Octa Core bu işlemci 1.8 GHz Kryo 260 çekirdeğinden güç alırken, grafik arabirimi noktasında Adreno 509 ona eşlik ediyor.

  6. Cihaz aynı zamanda çift arka kamera dizaynı ile dikkat çekiyor. Hatta bu kameraların konumlandırılması iPhone X ile neredeyse aynı. LED flaş modülünden destek alan ana kamera 12 MP f/2.2 ve 5 MP f/2.0 değerlerine sahip.

    Cihaz aynı zamanda çift arka kamera dizaynı ile dikkat çekiyor. Hatta bu kameraların konumlandırılması iPhone X ile neredeyse aynı. LED flaş modülünden destek alan ana kamera 12 MP f/2.2 ve 5 MP f/2.0 değerlerine sahip.

  7. Video tarafındaysa 1080p’de 30fps’lik bir performans söz konusu. Ön kamera ise oldukça dikkat çekici. Yine LED flaş modülüne sahip ön kamera 20 MP f/2.0 değerlerine sahip. Ön kameranın 1080p video çekebildiğini de belirtelim.

    Video tarafındaysa 1080p’de 30fps’lik bir performans söz konusu. Ön kamera ise oldukça dikkat çekici. Yine LED flaş modülüne sahip ön kamera 20 MP f/2.0 değerlerine sahip. Ön kameranın 1080p video çekebildiğini de belirtelim.

  8. Gelelim Xiaomi Redmi Note 5 Pro ekran özelliklerine; Burada bizleri 5.99 inçlik, yüzde 77.4 ekran kasa oranına sahip bir LCD IPS ekran karşılıyor. 403 ppi piksek sıklığı ile dikkat çeken ekranın çözünürlük değeri ise 1080 x 2160.

    Gelelim Xiaomi Redmi Note 5 Pro ekran özelliklerine; Burada bizleri 5.99 inçlik, yüzde 77.4 ekran kasa oranına sahip bir LCD IPS ekran karşılıyor. 403 ppi piksek sıklığı ile dikkat çeken ekranın çözünürlük değeri ise 1080 x 2160.

  9. Bellek noktasında cihazın birbirinden farklı seçenekler ile geldiğini belirtelim. Redmi Note 5 Pro’ya 64 GB depolama alanı 4/6 GB RAM ve 32 GB depolama alanı 3 GB RAM seçeneklerinden birini seçerek sahip olabiliyorsunuz.

    Bellek noktasında cihazın birbirinden farklı seçenekler ile geldiğini belirtelim. Redmi Note 5 Pro’ya 64 GB depolama alanı 4/6 GB RAM ve 32 GB depolama alanı 3 GB RAM seçeneklerinden birini seçerek sahip olabiliyorsunuz.

  10. Redmi Note 5 Pro batarya noktasında 4000 mAh ile karşımıza çıkarken, bu bataryayı microUSB ile 5V/2A güç kaynağından yararlanarak hızlı şarj edebiliyorsunuz. Bağlantı tarafındaysa bizleri Wi-Fi 802.11, Bluetooth 4.2 karşlıyor.

    Redmi Note 5 Pro batarya noktasında 4000 mAh ile karşımıza çıkarken, bu bataryayı microUSB ile 5V/2A güç kaynağından yararlanarak hızlı şarj edebiliyorsunuz. Bağlantı tarafındaysa bizleri Wi-Fi 802.11, Bluetooth 4.2 karşlıyor.

  11. Xiaomi Redmi Note 5 Pro fiyatı ise seçeceğiniz modele göre değişiyor. 4 GB 64 GB RAM’li versiyon 220 dolar civarıyken, 6 GB’lik versiyon 265 dolara satılıyor.

    Xiaomi Redmi Note 5 Pro fiyatı ise seçeceğiniz modele göre değişiyor. 4 GB 64 GB RAM’li versiyon 220 dolar civarıyken, 6 GB’lik versiyon 265 dolara satılıyor.

  12. Çin işi telefon saniyeler içinde satışa çıkıp tükenirken, bazı telefon var ki hiçbir zaman hayat bulamayacak! Şimdi isterseniz görünümüyle şaşkına çeviren sıra dışı telefon tasarımlarına göz atın, gözünüzü alamayacaksınız!

    Çin işi telefon saniyeler içinde satışa çıkıp tükenirken, bazı telefon var ki hiçbir zaman hayat bulamayacak! Şimdi isterseniz görünümüyle şaşkına çeviren sıra dışı telefon tasarımlarına göz atın, gözünüzü alamayacaksınız!

  13. İlginç tasarımlar<br>  Nokia E-CU<br>    Nokia'nın geliştirdiği bu konsept telefonun hiç tahmin edemeyeceğiniz bir özelliği var. Bakın cebinize girdiği anda neler yapıyor neler?

    İlginç tasarımlar
    Nokia E-CU
    Nokia'nın geliştirdiği bu konsept telefonun hiç tahmin edemeyeceğiniz bir özelliği var. Bakın cebinize girdiği anda neler yapıyor neler?

  14. Nokia E-CU<br>    Nokia, şarj olmak için sadece vücut ısınızı kullanan bir telefon konsepti geliştirmiş ve büyük ses getirmişti. Ancak bu telefon hiçbir zaman imal edilmedi.

    Nokia E-CU
    Nokia, şarj olmak için sadece vücut ısınızı kullanan bir telefon konsepti geliştirmiş ve büyük ses getirmişti. Ancak bu telefon hiçbir zaman imal edilmedi.

  15. Nokia E-CU<br>    Bu konsept telefonun bakır dış yüzeyi ve içerisinde bulunan termo-jeneratör, ısıyı elektriğe çevirerek yanınızda sürekli olarak bir şarj cihazı taşıma ihtiyacınızı ortadan kaldırıyor.

    Nokia E-CU
    Bu konsept telefonun bakır dış yüzeyi ve içerisinde bulunan termo-jeneratör, ısıyı elektriğe çevirerek yanınızda sürekli olarak bir şarj cihazı taşıma ihtiyacınızı ortadan kaldırıyor.

  16. Nokia'nın ilerleyen dönemlerde bu tip bir telefonu satışa sunmasıyla şarj kabusu tamamen sona erebilir!

    Nokia'nın ilerleyen dönemlerde bu tip bir telefonu satışa sunmasıyla şarj kabusu tamamen sona erebilir!

  17. PhoneBloks<br>    Bu telefonda, modüler parçalar LEGO parçaları gibi birleşiyorlar.

    PhoneBloks
    Bu telefonda, modüler parçalar LEGO parçaları gibi birleşiyorlar.

  18. Ve bu da telefonun bozulan bir parçasını değiştirmeyi veya telefonu yenilemeyi daha kolay bir hale getiriyor.

    Ve bu da telefonun bozulan bir parçasını değiştirmeyi veya telefonu yenilemeyi daha kolay bir hale getiriyor.

  19. Digno Rafre<br>    Kyocera ve Japon telekom firmasının geliştirdiği Digno Rafre isimli su ve sabuna dayanıklı!

    Digno Rafre
    Kyocera ve Japon telekom firmasının geliştirdiği Digno Rafre isimli su ve sabuna dayanıklı!

  20. Eğer yıkanabilir cep telefonu teknolojisi normal hale gelirse, banyodayken Twitter gündeminizi takip etmek çok daha kolay hale gelebilir.

    Eğer yıkanabilir cep telefonu teknolojisi normal hale gelirse, banyodayken Twitter gündeminizi takip etmek çok daha kolay hale gelebilir.

  21. Samsung'tan kıvrılabilen telefon  <br>  Samsung, gelecek yıl esnekliğiyle dikkat çekecek bu telefonlarla geliyor. Sıra dışı görüntüsüyle dikkat çeken bu telefon bileğinizin çevresini saracak!

    Samsung'tan kıvrılabilen telefon
    Samsung, gelecek yıl esnekliğiyle dikkat çekecek bu telefonlarla geliyor. Sıra dışı görüntüsüyle dikkat çeken bu telefon bileğinizin çevresini saracak!

  22. Nokia'dan geri dönüştürülmüş telefon  <br>  Nokia, yıllar önce alüminyum kavanozlar, plastik şişeler ve eski araba lastiklerinden üretilen bir konsept telefonu tanıtmıştı ve aynen böyle görünüyordu!

    Nokia'dan geri dönüştürülmüş telefon
    Nokia, yıllar önce alüminyum kavanozlar, plastik şişeler ve eski araba lastiklerinden üretilen bir konsept telefonu tanıtmıştı ve aynen böyle görünüyordu!

  23. Taze kesilmiş çimden üretilen O2 Recycle telefon...  <br>  Çim parçaları, stadyumdan toplandıktan sonra iki saat içerisinde dondurularak kurutulup, ezilerek kasa şeklini kazandı ve doğa dostu reçine ile kaplanarak korundu. Sonuç olarak da yeşillik alanda rahatlıkla kaybolabilen ve plastik türevlerine göre çok daha küçük bir çevresel ize sahip olan bu telefon ortaya çıktı.

    Taze kesilmiş çimden üretilen O2 Recycle telefon...
    Çim parçaları, stadyumdan toplandıktan sonra iki saat içerisinde dondurularak kurutulup, ezilerek kasa şeklini kazandı ve doğa dostu reçine ile kaplanarak korundu. Sonuç olarak da yeşillik alanda rahatlıkla kaybolabilen ve plastik türevlerine göre çok daha küçük bir çevresel ize sahip olan bu telefon ortaya çıktı.

  24. İlginç tasarımlar<br>  Jung Dae Hoon tarafından geliştirilen bu telefonun dikkat çeken özelliği bileğe takılıyor olması.

    İlginç tasarımlar
    Jung Dae Hoon tarafından geliştirilen bu telefonun dikkat çeken özelliği bileğe takılıyor olması.

  25. Scroll<br>    Bu telefonun diğer bir dikkat çeken özelliği ise 6 watt hoparlörü.

    Scroll
    Bu telefonun diğer bir dikkat çeken özelliği ise 6 watt hoparlörü.

  26. Gerçekten sıradışı bir telefon olan Scroll, muhteşem multi medya özelliği ile öne çıkıyor ve ekranı kenarlarından çekildikçe genişliyor.

    Gerçekten sıradışı bir telefon olan Scroll, muhteşem multi medya özelliği ile öne çıkıyor ve ekranı kenarlarından çekildikçe genişliyor.

  27. Wild Fold<br>    Her ne kadar Wild Fold mükemmel görünüyor olsa da, yakın gelecekte bu telefonun üretilebilmesi pek mümkün görünmüyor.

    Wild Fold
    Her ne kadar Wild Fold mükemmel görünüyor olsa da, yakın gelecekte bu telefonun üretilebilmesi pek mümkün görünmüyor.

  28. Mac Funamizu tasarımı olan Wild Fold'un en büyük özelliği gerçekten katlanabilir bir telefon olması.

    Mac Funamizu tasarımı olan Wild Fold'un en büyük özelliği gerçekten katlanabilir bir telefon olması.

  29. On Time Headset System<br>    Pedro Gomes imzalı bu tasarım, estetik açıdan gerçekten de mükemmel.

    On Time Headset System
    Pedro Gomes imzalı bu tasarım, estetik açıdan gerçekten de mükemmel.

  30. Nokia<br>    Uzun zamandır internette boy gösteren ama bir türlü gerçek olamayan bir konsept... Her telefon ince olacak diye bir kural yok. Heikki Juvonen, bu Nokia telefonun ince olmak yerine ergonomik olmasının daha önemli olduğuna karar vermiş.

    Nokia
    Uzun zamandır internette boy gösteren ama bir türlü gerçek olamayan bir konsept... Her telefon ince olacak diye bir kural yok. Heikki Juvonen, bu Nokia telefonun ince olmak yerine ergonomik olmasının daha önemli olduğuna karar vermiş.

  31. Samsung Clover  <br>  Clover, Milan'daki Samsung tasarımcılarının eseri. Konsept; telefonu oluşturan her bir parçanın ayrı ayrı ortaya konulabilmesi üzerine kurulmuş.

    Samsung Clover
    Clover, Milan'daki Samsung tasarımcılarının eseri. Konsept; telefonu oluşturan her bir parçanın ayrı ayrı ortaya konulabilmesi üzerine kurulmuş.

  32. E-ink Phone  <br>  E-ink Phone'un tasarımcısı Anthony Reed, telefonda sadece gri tonları kullanmış.

    E-ink Phone
    E-ink Phone'un tasarımcısı Anthony Reed, telefonda sadece gri tonları kullanmış.

  33. Ama aslında bu kayan kapaklı, MP3 çalarlı, dijtail fotoğraf makinesi olan modern bir telefon...

    Ama aslında bu kayan kapaklı, MP3 çalarlı, dijtail fotoğraf makinesi olan modern bir telefon...

  34. Asus Aura  <br>  Sadece 6 mm kalınlığındaki Asus Aura, 3,9 inçlik ekrana sahip. Asus'un en iddialı tasarımlarından biri.

    Asus Aura
    Sadece 6 mm kalınlığındaki Asus Aura, 3,9 inçlik ekrana sahip. Asus'un en iddialı tasarımlarından biri.

  35. Ply Konsept  <br>  Japon KDDI tasarım stüdyosunun bir konsept çalışması.

    Ply Konsept
    Japon KDDI tasarım stüdyosunun bir konsept çalışması.

  36. Maple Phone  <br>  Görnüşte sadece 4.5 x 10.4 x 9.8 cm ebatlarında ahşap bir parça...

    Maple Phone
    Görnüşte sadece 4.5 x 10.4 x 9.8 cm ebatlarında ahşap bir parça...

  37. Ütü Telefon    <br>İşte bu telefon gerçekten kafası kolay kolay karışmayanlar için tasarlanmış. Yanlış ütüye cevap vermek hayatınızın en tatsız telefon görüşmesine yol açabilir...

    Ütü Telefon
    İşte bu telefon gerçekten kafası kolay kolay karışmayanlar için tasarlanmış. Yanlış ütüye cevap vermek hayatınızın en tatsız telefon görüşmesine yol açabilir...

  38. Whisky Cyon Phone<br>    Tek renk telefondan sıkıldınız mı? Whisky Cyon Phone adlı bu telefon gelen aramaya göre rengini değiştirebiliyor.

    Whisky Cyon Phone
    Tek renk telefondan sıkıldınız mı? Whisky Cyon Phone adlı bu telefon gelen aramaya göre rengini değiştirebiliyor.

  39. Mimique  <br>  Avrupalı tasarımcılar tarafından anten bölgesi dahil ön yüzdeki her alanı dokunmatik olan Google'ın Android işletim sistemi için tasarlanmış bir telefon.

    Mimique
    Avrupalı tasarımcılar tarafından anten bölgesi dahil ön yüzdeki her alanı dokunmatik olan Google'ın Android işletim sistemi için tasarlanmış bir telefon.

  40. Nokia 888<br>    Son derece esnek olan ve kola takılabilen bu telefon bir öğrencinin tasarımı...

    Nokia 888
    Son derece esnek olan ve kola takılabilen bu telefon bir öğrencinin tasarımı...

  41. KRE8  <br>  Cep telefonu ve müziği gerçekten birleştirmek istiyorsanız, Jose Tomas DeLuna'nın tasarımı olan KRE8 size öre olabilir.

    KRE8
    Cep telefonu ve müziği gerçekten birleştirmek istiyorsanız, Jose Tomas DeLuna'nın tasarımı olan KRE8 size öre olabilir.

  42. Görme Engelliler için Telefon<br>    Üç boyutlu, büyük tuşlu bu telefon görme engellelir için özel olarak tasarlanmış. Tuş yapısının kolay tanınabilir yapısı, konuşmanın ötesinde kısa mesaj yazabilmeyi de mümkün kılıyor.

    Görme Engelliler için Telefon
    Üç boyutlu, büyük tuşlu bu telefon görme engellelir için özel olarak tasarlanmış. Tuş yapısının kolay tanınabilir yapısı, konuşmanın ötesinde kısa mesaj yazabilmeyi de mümkün kılıyor.

  43. Bu telefon sizin parmak hareketlerinizi takip ederek, bu hareketleri bir MIDI dosyasına dönüştürebiliyor. Yani KRE8 ile gerçek anlamda müzik parmaklarınızın ucunda...

    Bu telefon sizin parmak hareketlerinizi takip ederek, bu hareketleri bir MIDI dosyasına dönüştürebiliyor. Yani KRE8 ile gerçek anlamda müzik parmaklarınızın ucunda...