İşte Çocuklar Duymasın'ın Yeni Havuç'u

Çocuklar Duymasın'ın yeni Havuç'u bakın kim

  1. Televizyon ekranlarının en uzun soluklu dizilerinden olan Çocuklar Duymasın'ın ana karakterlerinden Havuç, diziye geri dönüyor. Kanal D ekranlarında yeni versiyonu ile yayınlanan Çocuklar Duymasın'ın Havuç'u artık Furkan Kızılay değil. Peki, Çocuklar Duymasın'ın yeni Havuç'u Mehmet Baran Erdoğan kimdir ve kaç yaşındadır?

    Televizyon ekranlarının en uzun soluklu dizilerinden olan Çocuklar Duymasın'ın ana karakterlerinden Havuç, diziye geri dönüyor. Kanal D ekranlarında yeni versiyonu ile yayınlanan Çocuklar Duymasın'ın Havuç'u artık Furkan Kızılay değil. Peki, Çocuklar Duymasın'ın yeni Havuç'u Mehmet Baran Erdoğan kimdir ve kaç yaşındadır?

  2. MEHMET BARAN ERDOĞAN KİMDİR?    Mehmet Baran Erdoğan 1986 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. İlkokul eğitmini Çankaya İlköğretim Okulu’nda, Ortaokulu Yüce Koleji’nde, Liseyi de Özel Ankara Fen Lisesi’nde tamamlamış ve daha sonra Bilkent Üniversitesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü’nden mezun olmuştur.

    MEHMET BARAN ERDOĞAN KİMDİR? Mehmet Baran Erdoğan 1986 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. İlkokul eğitmini Çankaya İlköğretim Okulu’nda, Ortaokulu Yüce Koleji’nde, Liseyi de Özel Ankara Fen Lisesi’nde tamamlamış ve daha sonra Bilkent Üniversitesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü’nden mezun olmuştur.

  3. Bir Instagram sayfasının açtığı 'Benim Havuç Adayım' başlığı altına sosyal medya kullanıcıları kendi adaylarını paylaştılar. İşte birbirinden komik o paylaşımlar...

    Bir Instagram sayfasının açtığı 'Benim Havuç Adayım' başlığı altına sosyal medya kullanıcıları kendi adaylarını paylaştılar. İşte birbirinden komik o paylaşımlar...

  4. Ankara Müjdat Gezen Tiyatrosu&#8217;nda 3 çocuk oyununda ve 1 büyük oyununda rol almıştır.  <br>  2010-2011 eğitim yılı içinde Maltepe Üniversitesi&#8217;nde Radyo,Tv ve Sinema Bölümü&#8217;nde yüksek lisans eğitimine başlamıştır.<br>    2010-2012 yılları arasında Müjdat Gezen Tiyatrosu&#8217;nda oyuncu olarak görev almıştır.

    Ankara Müjdat Gezen Tiyatrosu’nda 3 çocuk oyununda ve 1 büyük oyununda rol almıştır.
    2010-2011 eğitim yılı içinde Maltepe Üniversitesi’nde Radyo,Tv ve Sinema Bölümü’nde yüksek lisans eğitimine başlamıştır.
    2010-2012 yılları arasında Müjdat Gezen Tiyatrosu’nda oyuncu olarak görev almıştır.

  5. BEN DEĞİLİM; Furkan Kızılay kendisinin Çocuklar Duymasın'a geri döneceğine dair haberi Instagram hesabından yaptığı açıklama ile yalanmıştı.

    BEN DEĞİLİM; Furkan Kızılay kendisinin Çocuklar Duymasın'a geri döneceğine dair haberi Instagram hesabından yaptığı açıklama ile yalanmıştı.