Samsung Galaxy S9'ın Detaylı Görselleri Sızdı!

İşte karşınızda Galaxy S9 ve S9+

  1. Güney Koreli üretici Samsung, 25 Şubat tarihinde yani bu pazar Galaxy S9 ve Galaxy S9+'ı resmen tanıtıcak. Tabii ki sızıntı kaynakları bu arada boş durmuyor ve tanıtım tarihi yaklaştıkça daha fazla bilgiyi, görseli sızdırmaya devam ediyor. Alman sitesi winfuture.de tarafından Galaxy S9 ve S9+'ın basın görselleri yayınlandı. Her iki cihaz detaylı bir şekilde görülüyor.

    Güney Koreli üretici Samsung, 25 Şubat tarihinde yani bu pazar Galaxy S9 ve Galaxy S9+'ı resmen tanıtıcak. Tabii ki sızıntı kaynakları bu arada boş durmuyor ve tanıtım tarihi yaklaştıkça daha fazla bilgiyi, görseli sızdırmaya devam ediyor. Alman sitesi winfuture.de tarafından Galaxy S9 ve S9+'ın basın görselleri yayınlandı. Her iki cihaz detaylı bir şekilde görülüyor.

  2. Sektörde sağlam bağlantıları bulunan winfuture.de sitesi yine yapacağını yaptı ve S9 ile büyük kardeşi S9+'ın detaylı şekilde göründüğü basın görsellerini takipçileriyle paylaştı. Şu anda gördüğünüz görseller winfuture.de'nin yayınladığı sızıntı görseller.

    Sektörde sağlam bağlantıları bulunan winfuture.de sitesi yine yapacağını yaptı ve S9 ile büyük kardeşi S9+'ın detaylı şekilde göründüğü basın görsellerini takipçileriyle paylaştı. Şu anda gördüğünüz görseller winfuture.de'nin yayınladığı sızıntı görseller.

  3. Telefonlar daha önce Reddit'te bir kullanıcının iddia ettiği gibi tasarım yönünden S8'e oldukça benziyor. Cihazların mevcut S8 ve S8+'la aralarındaki tasarımsal en büyük fark kamera ve parmak izi tarayıcısının yeri.

    Telefonlar daha önce Reddit'te bir kullanıcının iddia ettiği gibi tasarım yönünden S8'e oldukça benziyor. Cihazların mevcut S8 ve S8+'la aralarındaki tasarımsal en büyük fark kamera ve parmak izi tarayıcısının yeri.

  4. Galaxy S9'da tek kamera bulunurken, kameranın altında ise parmak izi tarayıcısı var. S9+'ta ise çift kamera bulunuyor.

    Galaxy S9'da tek kamera bulunurken, kameranın altında ise parmak izi tarayıcısı var. S9+'ta ise çift kamera bulunuyor.

  5. Sitenin belirttiklerine göre her iki modeldeki kameralar değişken diyafram açıklığına sahip. Diyafram açıklığı f/2.4 ve f/1.5 olarak verilmiş. Ayrıca her iki telefonda biri üstte diğeri altta olmak üzere çift hoparlör bulunuyor.

    Sitenin belirttiklerine göre her iki modeldeki kameralar değişken diyafram açıklığına sahip. Diyafram açıklığı f/2.4 ve f/1.5 olarak verilmiş. Ayrıca her iki telefonda biri üstte diğeri altta olmak üzere çift hoparlör bulunuyor.

  6. GALAXY S9 VE GALAXY S9+'IN ÖZELLİKLERİ NEDİR?    Özellikler de ise değişen bir şey yok, yani kaynağın paylaştığı özellikler daha önce raporlananlarla aynı.    Bu görselde siyah renkli Samsung Galaxy S9 yer alıyor.

    GALAXY S9 VE GALAXY S9+'IN ÖZELLİKLERİ NEDİR? Özellikler de ise değişen bir şey yok, yani kaynağın paylaştığı özellikler daha önce raporlananlarla aynı. Bu görselde siyah renkli Samsung Galaxy S9 yer alıyor.

  7. Galaxy S9'da 5.8 inç'lik Super AMOLED ekran (2960 x 1440 çözünürlük), Exynos 9810 sistem çipi (Avrupa için), Snapdragon 845 sistem çipi (Amerika için), 4 GB RAM, 64 GB dahili depolama alanı, 12 arka tek arka kamera, 8 MP ön kamera, Bluetooth 5.0 desteği, USB-C portu, 3000 mAh pil ve Android 8.0 Oreo işletim sistemi bulunuyor.

    Galaxy S9'da 5.8 inç'lik Super AMOLED ekran (2960 x 1440 çözünürlük), Exynos 9810 sistem çipi (Avrupa için), Snapdragon 845 sistem çipi (Amerika için), 4 GB RAM, 64 GB dahili depolama alanı, 12 arka tek arka kamera, 8 MP ön kamera, Bluetooth 5.0 desteği, USB-C portu, 3000 mAh pil ve Android 8.0 Oreo işletim sistemi bulunuyor.

  8. Galaxy S9+'ta ise 6.2 inç'lik Super AMOLED ekran (2960 x 1440 çözünürlük), Exynos 9810 sistem çipi (Avrupa için), Snapdragon 845 sistem çipi (Amerika için), 6 GB RAM, 64 GB dahili depolama alanı, 12+12 MP arka kamera, 8 MP ön kamera, Bluetooth 5.0 desteği, USB-C portu, 3500 mAh pil ve Android 8.0 Oreo işletim sistemi var.

    Galaxy S9+'ta ise 6.2 inç'lik Super AMOLED ekran (2960 x 1440 çözünürlük), Exynos 9810 sistem çipi (Avrupa için), Snapdragon 845 sistem çipi (Amerika için), 6 GB RAM, 64 GB dahili depolama alanı, 12+12 MP arka kamera, 8 MP ön kamera, Bluetooth 5.0 desteği, USB-C portu, 3500 mAh pil ve Android 8.0 Oreo işletim sistemi var.

  9. Her iki telefon arasında RAM, pil, kamera ve ekran boyutu farkları bulunuyor. Bu arada S9 ve S9+'ın çift kartlı varyantları da çıkacak.

    Her iki telefon arasında RAM, pil, kamera ve ekran boyutu farkları bulunuyor. Bu arada S9 ve S9+'ın çift kartlı varyantları da çıkacak.

  10. GALAXY S9 VE GALAXY S9+'IN ÇIKIŞ TARİHİ NEDİR? FİYATLARI BELLİ Mİ?    Fiyatlandırma hakkında herhangi bir bilgi yok. Ancak Samsung'un gönderimlere 8 Mart'ta başlayacağı belirtiliyor.

    GALAXY S9 VE GALAXY S9+'IN ÇIKIŞ TARİHİ NEDİR? FİYATLARI BELLİ Mİ? Fiyatlandırma hakkında herhangi bir bilgi yok. Ancak Samsung'un gönderimlere 8 Mart'ta başlayacağı belirtiliyor.