İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Caner Erkin Eşi İçin Tam 9 Milyon TL Harcayacak !

Caner Erkin eşi Şükran Ovalı için kesenin ağzını açtı.

  1. Ünlü futbolcu Caner Erkin eşi Şükran Ovalı için kesenin ağzını açtı. Erkin, İzmirli olan eşinin isteği üzerine Çeşme Paşalimanı'ndan yaklaşık 9 milyon TL'lik villa almak için kolları sıvadı. Beşiktaşlı Caner Erkin , oyuncu eşi Şükran Ovalı için cömerliğini konuşturmayı sürdürüyor. Geçtiğimiz yıl eşi için Miami'deki Porsche Design Tower'dan 7 milyon dolara (yaklaşık 26 milyon 500 bin TL) lüks bir rezidans satın alan Erkin, Ovali için yine kesenin ağzını açtı.

    Ünlü futbolcu Caner Erkin eşi Şükran Ovalı için kesenin ağzını açtı. Erkin, İzmirli olan eşinin isteği üzerine Çeşme Paşalimanı'ndan yaklaşık 9 milyon TL'lik villa almak için kolları sıvadı. Beşiktaşlı Caner Erkin , oyuncu eşi Şükran Ovalı için cömerliğini konuşturmayı sürdürüyor. Geçtiğimiz yıl eşi için Miami'deki Porsche Design Tower'dan 7 milyon dolara (yaklaşık 26 milyon 500 bin TL) lüks bir rezidans satın alan Erkin, Ovali için yine kesenin ağzını açtı.

  2. 2016'da Ovalı'yla Çeşme Paşaliman'nda lüks bir villa kiralayan ünlü futbolcu, aynı yerde ev sahibi olmaya karar verdi. Erkin, İzmirli olan eşinin memleketinden alacağı yazlık ev için de kolları sıvadı. Bu yaz eşiyle kiralık ev yerine kendii yazlıklarında tatil yapmak isteyen Caner Erkin, Paşalimanın'da 6 odalı lüks bir villayı çok beğendi.

    2016'da Ovalı'yla Çeşme Paşaliman'nda lüks bir villa kiralayan ünlü futbolcu, aynı yerde ev sahibi olmaya karar verdi. Erkin, İzmirli olan eşinin memleketinden alacağı yazlık ev için de kolları sıvadı. Bu yaz eşiyle kiralık ev yerine kendii yazlıklarında tatil yapmak isteyen Caner Erkin, Paşalimanın'da 6 odalı lüks bir villayı çok beğendi.

  3. İlk fırssat lük dubleks villayı güzel oyuncuya da göstermeyi planlayan futbolcunun, Ovalı'ya jesti için ayırdığı bütçe ise dudak uçuklatacak cinsten. Öyle ki Erkin'in Ovalı için almayı düşündüğü villanın fiyattı tam 2 milyon 300 bin dolar yani tam tamına 8 milyon 745 bin TL

    İlk fırssat lük dubleks villayı güzel oyuncuya da göstermeyi planlayan futbolcunun, Ovalı'ya jesti için ayırdığı bütçe ise dudak uçuklatacak cinsten. Öyle ki Erkin'in Ovalı için almayı düşündüğü villanın fiyattı tam 2 milyon 300 bin dolar yani tam tamına 8 milyon 745 bin TL

  4. KADERİ İZMİRLİLER'DE: Ocak 2017'de Roma'da dünya evine girdiği ünlü oyuncuyla bu yaz yeni yazlıklarında tatil yapmayı planlayan futbolcunun bu jesti "Erkin çiftinin aşk çeşmesi akmaya devam ediyor" dedirtti. Bu arada Erkin, 2016'da boşandığı Asena Atalay için de 2014'te İzmir'de villa kiralamıştı. İzmirli olan Atalay'ın memleketinden yazlık kiralayan Erkin'in şimdiki eşi Ovalı için de yine aynı yeri tercih etmesi "Caner'şn kaderi, İzmirli güzellerde" dedirtti.

    KADERİ İZMİRLİLER'DE: Ocak 2017'de Roma'da dünya evine girdiği ünlü oyuncuyla bu yaz yeni yazlıklarında tatil yapmayı planlayan futbolcunun bu jesti "Erkin çiftinin aşk çeşmesi akmaya devam ediyor" dedirtti. Bu arada Erkin, 2016'da boşandığı Asena Atalay için de 2014'te İzmir'de villa kiralamıştı. İzmirli olan Atalay'ın memleketinden yazlık kiralayan Erkin'in şimdiki eşi Ovalı için de yine aynı yeri tercih etmesi "Caner'şn kaderi, İzmirli güzellerde" dedirtti.