İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Show TV Sevilen Dizi İçin Final Kararı Verdi

İşte final yapacağı kesinleşen dizi

  1. Gün geçmiyor ki yeni bir 'final yaptı' 'yayından kaldırılıyor' 'reytinglere kurban gitti' haberleri görmeyelim diziler hakkında. Durum öyle bir hal aldı ki hangi dizi ne zaman başladı, ne zaman bitti, konusu neydi farkında bile olmadan her şey çabucak başlamış ve bitmiş oluyor. Yani kanalların dizi temposuna ayak uydurmak zor. Ayrıca dizileri çarçabuk tüketen Türkiye izleyicisi bu gidişatın faktörlerinden biri. Kimilerinin senaryosu ucuz ve basit, kimileri ise çok karmaşık olunca seyirci daha fazla dayanamıyor ve zap tuşuna basıp bir dizinin biletini kesmiş oluyor.

    Gün geçmiyor ki yeni bir 'final yaptı' 'yayından kaldırılıyor' 'reytinglere kurban gitti' haberleri görmeyelim diziler hakkında. Durum öyle bir hal aldı ki hangi dizi ne zaman başladı, ne zaman bitti, konusu neydi farkında bile olmadan her şey çabucak başlamış ve bitmiş oluyor. Yani kanalların dizi temposuna ayak uydurmak zor. Ayrıca dizileri çarçabuk tüketen Türkiye izleyicisi bu gidişatın faktörlerinden biri. Kimilerinin senaryosu ucuz ve basit, kimileri ise çok karmaşık olunca seyirci daha fazla dayanamıyor ve zap tuşuna basıp bir dizinin biletini kesmiş oluyor.

  2. Kısa bir süre önce birçok kanaldan birbiri ardında final haberleri aldık. Star TV 4 bölümde Kanatsız Kuşlar dizisini bitirdi. Atv'nin Kırgın Çiçekleri'de final yapacak. TRT 1'in kendince sevilen dizisi Yalaza'da bitenler arasında.

    Kısa bir süre önce birçok kanaldan birbiri ardında final haberleri aldık. Star TV 4 bölümde Kanatsız Kuşlar dizisini bitirdi. Atv'nin Kırgın Çiçekleri'de final yapacak. TRT 1'in kendince sevilen dizisi Yalaza'da bitenler arasında.

  3. Show TV sevilen dizilerine acımıyor. Geçtiğimiz haftalarda başlarda fırtına gibi başlayan ama yavaş yavaş düşüşe geçen ve senaryosu kilitlenen Kalp Atışı'nın bileti kesilmiş ve beklenen final kararı alınmıştı. Başarılı gazeteci Mesut Yar, bir dizinin daha final yapacağını açıkladı.

    Show TV sevilen dizilerine acımıyor. Geçtiğimiz haftalarda başlarda fırtına gibi başlayan ama yavaş yavaş düşüşe geçen ve senaryosu kilitlenen Kalp Atışı'nın bileti kesilmiş ve beklenen final kararı alınmıştı. Başarılı gazeteci Mesut Yar, bir dizinin daha final yapacağını açıkladı.

  4. İŞTE MESUT YAR'IN YAZISINDAN O KESİT; ;'Altı bölüm birlikte olabildik. “Yuvamdaki Düşman” final yapıyor. Show TV’nin dünya sinemasında sıkça işlenen bir konuyu diziye taşıması iyi fikirdi. En azından kimsenin aklına gelmemişti...

    İŞTE MESUT YAR'IN YAZISINDAN O KESİT; ;'Altı bölüm birlikte olabildik. “Yuvamdaki Düşman” final yapıyor. Show TV’nin dünya sinemasında sıkça işlenen bir konuyu diziye taşıması iyi fikirdi. En azından kimsenin aklına gelmemişti...

  5. Ancak! Her iş her zaman tutmuyor. Dizide özellikle Selin karakterinin aşırı karikatürize edilmesi, evin içinde yaşanan kim kime dum duma hali ve “hız yapacağım” diye izleyicinin hikayeyi sindirememesine neden olan boşluklar.

    Ancak! Her iş her zaman tutmuyor. Dizide özellikle Selin karakterinin aşırı karikatürize edilmesi, evin içinde yaşanan kim kime dum duma hali ve “hız yapacağım” diye izleyicinin hikayeyi sindirememesine neden olan boşluklar.

  6. Toplayınca veda oluyor işte. Senaristler yuvadaki düşmandan ziyade senaryodaki düşmana odaklanmalıydı. Önce içlerindeki “yazdık işte, artık kim izlerse” diyen karanlık tarafı alt etmeliydiler. Yazık oldu!'

    Toplayınca veda oluyor işte. Senaristler yuvadaki düşmandan ziyade senaryodaki düşmana odaklanmalıydı. Önce içlerindeki “yazdık işte, artık kim izlerse” diyen karanlık tarafı alt etmeliydiler. Yazık oldu!'