Serdar Gökhan Mezar Yeri İçin Servet Harcadı!

Usta oyuncu Serdar Gökhan'ın mezar yeri satın aldığı ortaya çıktı.

  1. Usta oyuncu Serdar Gökhan'ın geçen günlerde Zincirlikuyu Mezarlığı’ndan mezar yeri satın aldığı ortaya çıktı.

    Usta oyuncu Serdar Gökhan'ın geçen günlerde Zincirlikuyu Mezarlığı’ndan mezar yeri satın aldığı ortaya çıktı.

  2. Bir süre Amerika’da yaşadıktan sonra Türkiye’ye dönen Serdar Gökhan (71), 2005 yılında kendisinden 33 yaş küçük Şükran Gökhan’la evlenmiş ve oğlu Alperen’i kucağına almıştı.

    Bir süre Amerika’da yaşadıktan sonra Türkiye’ye dönen Serdar Gökhan (71), 2005 yılında kendisinden 33 yaş küçük Şükran Gökhan’la evlenmiş ve oğlu Alperen’i kucağına almıştı.

  3. Duymayan Kalmasın'da yer alan habere göre yoğun bir tempoda çalışan usta oyuncunun geçen günlerde Zincirlikuyu Mezarlığı’ndan mezar yeri satın aldığı ortaya çıktı. Serdar Gökhan’ın 4 kişilik mezarlık için mini bir daire fiyatı yani 150 bin TL ödediği öğrenildi.

    Duymayan Kalmasın'da yer alan habere göre yoğun bir tempoda çalışan usta oyuncunun geçen günlerde Zincirlikuyu Mezarlığı’ndan mezar yeri satın aldığı ortaya çıktı. Serdar Gökhan’ın 4 kişilik mezarlık için mini bir daire fiyatı yani 150 bin TL ödediği öğrenildi.

  4. SERDAR GÖKHAN KİMDİR? Serdar Gökhan, 15 Mayıs 1946 tarihinde Bolu, Mudurnu'da doğmuştur. Gerçek adı Nusret Ersöz'dür. Asıl mesleği ressamlıktır. Çizgi roman ressamlığı yaptı. Beşiktaş Tatbiki Güzel Sanatlar Akademisi Resim Bölümü'nde okudu. Babı-ı Ali Nurosmaniye de 7 yıl tabela ve resimli roman ressamlığı yanı sıra film platolarında set dekoratörlüğü yaptı. 1964 yılında küçük rollerle sinemaya ilk adımını atan Serdar Gökhan, atletik yapısı ve üstün başarısıyla Yeşilçam'ın aranan tehlikeli sahne dublörü oldu.

    SERDAR GÖKHAN KİMDİR? Serdar Gökhan, 15 Mayıs 1946 tarihinde Bolu, Mudurnu'da doğmuştur. Gerçek adı Nusret Ersöz'dür. Asıl mesleği ressamlıktır. Çizgi roman ressamlığı yaptı. Beşiktaş Tatbiki Güzel Sanatlar Akademisi Resim Bölümü'nde okudu. Babı-ı Ali Nurosmaniye de 7 yıl tabela ve resimli roman ressamlığı yanı sıra film platolarında set dekoratörlüğü yaptı. 1964 yılında küçük rollerle sinemaya ilk adımını atan Serdar Gökhan, atletik yapısı ve üstün başarısıyla Yeşilçam'ın aranan tehlikeli sahne dublörü oldu.

  5. 1969 yılında Ses Dergisi'nin ''Sinema Yıldızı '' yarışmasına katılınca prodüktör Kadir Kesemen'in dikkatini çekerek Saltuk ve Dadaş film şirketleri ile on filmlik anlaşma imzaladı.

    1969 yılında Ses Dergisi'nin ''Sinema Yıldızı '' yarışmasına katılınca prodüktör Kadir Kesemen'in dikkatini çekerek Saltuk ve Dadaş film şirketleri ile on filmlik anlaşma imzaladı.

  6. Birçok tarihi, aksiyon ve avantür filmlerde oynadı. Türk sinema izleyicileri onu canlandırdığı atletik, dürüst, mert, adaletli, cesaretli, kahraman ve vatansever karakterlerle özleştirdi. Oynadığı tüm karakterlerde sadece '' Anadolu insanının saf ve temiz duygularını yansıtmaya çalıştım '' diyen sanatçı 1976 yılında Yeşilçam'da seks temalarının işlendiği filmlerin başlaması üzerine prensiplerine sadık kalarak bu tür filmlerde oynamadı.

    Birçok tarihi, aksiyon ve avantür filmlerde oynadı. Türk sinema izleyicileri onu canlandırdığı atletik, dürüst, mert, adaletli, cesaretli, kahraman ve vatansever karakterlerle özleştirdi. Oynadığı tüm karakterlerde sadece '' Anadolu insanının saf ve temiz duygularını yansıtmaya çalıştım '' diyen sanatçı 1976 yılında Yeşilçam'da seks temalarının işlendiği filmlerin başlaması üzerine prensiplerine sadık kalarak bu tür filmlerde oynamadı.

  7. 1979 yılında ''İstanbul video '' adı altında şirket kurarak uzun yıllar video ve film yapımcılığı yapan Serdar Gökhan, 1991 yılında Amerika'nın Hollywood'dan sonra ikinci büyük film merkezi Chicago kentine gitti. Orada sinema sektörünü ve sanatsal faaliyetleri yakından inceleme fırsatı buldu. 1999 yılında İstanbul'a döndü.

    1979 yılında ''İstanbul video '' adı altında şirket kurarak uzun yıllar video ve film yapımcılığı yapan Serdar Gökhan, 1991 yılında Amerika'nın Hollywood'dan sonra ikinci büyük film merkezi Chicago kentine gitti. Orada sinema sektörünü ve sanatsal faaliyetleri yakından inceleme fırsatı buldu. 1999 yılında İstanbul'a döndü.

  8. 2007 yılında seçimlerde MHP'den İstanbul milletvekili adayı oldu ancak seçilemedi. Serdar Gökhan, 1976 yılında Oya Zindancıoğlu ile evlendi. 25 yıllık evlilikten sonra 2001 yılında boşandı.

    2007 yılında seçimlerde MHP'den İstanbul milletvekili adayı oldu ancak seçilemedi. Serdar Gökhan, 1976 yılında Oya Zindancıoğlu ile evlendi. 25 yıllık evlilikten sonra 2001 yılında boşandı.