Parmak Şekliniz Kim Olduğunuzu Gösteriyor

Parmağınızın şekli kişiliğiniz hakkında ipuçları veriyor. Kendi parmak şeklinize göre en yakın parmak modeline bakarak karakterinize etkisini görün.

  1. A tipi parmağa sahip insanlar genelde kapalı kutu gibidir. Duygularını saklayarak, asla dışarıya yansıtmazlar. Dışarıdan soğuk ve ciddi gözükseler de iç dünyalarında oldukça duygusal insanlardır. Sağlam ve güçlü bir duruş imajlarının temelini olmuştur.

    A tipi parmağa sahip insanlar genelde kapalı kutu gibidir. Duygularını saklayarak, asla dışarıya yansıtmazlar. Dışarıdan soğuk ve ciddi gözükseler de iç dünyalarında oldukça duygusal insanlardır. Sağlam ve güçlü bir duruş imajlarının temelini olmuştur.

  2. Yalandan ve dalavereden nefret eden bu kişiler, doğruluk ve dürüstlükten asla vazgeçmezler. Karışsındaki insanı mutlu etmek için komik olamayan şeylere gülecek kadar naziktir.

    Yalandan ve dalavereden nefret eden bu kişiler, doğruluk ve dürüstlükten asla vazgeçmezler. Karışsındaki insanı mutlu etmek için komik olamayan şeylere gülecek kadar naziktir.

  3. B tipi parmağa sahipseniz, kuralsız yaşamak isteyen bir yapınız vardır. Yeni insanlarla tanıştığınızda çekingenseniz, ilk yaklaşımın karşı taraftan gelmesini bekliyorsunuzdur. Tam bir hayalperestsiniz. İncindiğinizde bile her şey yolundaymış gibi davranabilirsiniz. Aklınıza bir ley koyduğunuzda hedefe kitleniyorsunuz. Aldığınız karardan işi bitirene kadar vazgeçmiyorsunuz.

    B tipi parmağa sahipseniz, kuralsız yaşamak isteyen bir yapınız vardır. Yeni insanlarla tanıştığınızda çekingenseniz, ilk yaklaşımın karşı taraftan gelmesini bekliyorsunuzdur. Tam bir hayalperestsiniz. İncindiğinizde bile her şey yolundaymış gibi davranabilirsiniz. Aklınıza bir ley koyduğunuzda hedefe kitleniyorsunuz. Aldığınız karardan işi bitirene kadar vazgeçmiyorsunuz.

  4. Duygusal bir yapınız olsa da bunu göstermiyorsunuz. Çoğu zaman karşınızdakine öncelik vermekten kendinizi geri plana atıyorsunuz.

    Duygusal bir yapınız olsa da bunu göstermiyorsunuz. Çoğu zaman karşınızdakine öncelik vermekten kendinizi geri plana atıyorsunuz.

  5. C tipi parmak şekline sahipseniz, parmak boğumlarınızın eklemleri yumru biçimindeyse idealist bir yapınız var demektir. Yargılanmaktan haz etmezsiniz, dostane olmayan insanlarla samimi olmazsınız. Başkalarının düşüncelerine çok saygılısınızdır. Kendinizi o kadar iyi tanıyorsunuz ki neyi sevip sevmediğiniz konusunda kesin fikirleriniz vardır. Bu durum bazen çevrenizdekileri rahatsız etse de sivri düşüncelerinizi saklama kabiliyetinizi kullanıyorsunuz.

    C tipi parmak şekline sahipseniz, parmak boğumlarınızın eklemleri yumru biçimindeyse idealist bir yapınız var demektir. Yargılanmaktan haz etmezsiniz, dostane olmayan insanlarla samimi olmazsınız. Başkalarının düşüncelerine çok saygılısınızdır. Kendinizi o kadar iyi tanıyorsunuz ki neyi sevip sevmediğiniz konusunda kesin fikirleriniz vardır. Bu durum bazen çevrenizdekileri rahatsız etse de sivri düşüncelerinizi saklama kabiliyetinizi kullanıyorsunuz.

  6. Tartışmalardan ve aşırı mücadelelerden nefret edersiniz. Kimseyle uzun süre küs kalmamış olabilirsiniz. Karşınızdakinin özrü size samimi geldiyse kolayca affedersiniz.

    Tartışmalardan ve aşırı mücadelelerden nefret edersiniz. Kimseyle uzun süre küs kalmamış olabilirsiniz. Karşınızdakinin özrü size samimi geldiyse kolayca affedersiniz.