İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Oscar Adayları Hakkında Her Şey

En iyi film adaylarının konusu, kadrosu ve merak edilenler

  1. 90. kez düzenlenecek olan Akademi Ödülleri’nin adayları açıklandı. En iyi film ödülü için 9 yapım aday gösterildi. İşte The Shape of Water'dan Dunkirk'e, The Post'tan Three Billboards Outside Ebbing, Missouri'ye En iyi film Oscar'ı adaylarının; konusu, kadrosu ve merak edilenleri...

    90. kez düzenlenecek olan Akademi Ödülleri’nin adayları açıklandı. En iyi film ödülü için 9 yapım aday gösterildi. İşte The Shape of Water'dan Dunkirk'e, The Post'tan Three Billboards Outside Ebbing, Missouri'ye En iyi film Oscar'ı adaylarının; konusu, kadrosu ve merak edilenleri...

  2. Lady Bird  <br>    Eleştirmenlerce yılın filmi seçilen ve Oscar yarışında güçlü adaylardan birisi olan Lady Bird, (Uğur Böceği) 2018 Golden Globe Ödülleri'nde Altın Küre Müzikal veya Komedi dalında en iyi film ve yine aynı kategoride en iyi kadın oyuncu ödülüne layık görüldü. Amerikan çıkışlı komedi filmi, aynı zamanda 15 şubatta başlayacak 17. !f İstanbul Bağımsız Filmler Festivali'nin açılış film olacak...

    Lady Bird
    Eleştirmenlerce yılın filmi seçilen ve Oscar yarışında güçlü adaylardan birisi olan Lady Bird, (Uğur Böceği) 2018 Golden Globe Ödülleri'nde Altın Küre Müzikal veya Komedi dalında en iyi film ve yine aynı kategoride en iyi kadın oyuncu ödülüne layık görüldü. Amerikan çıkışlı komedi filmi, aynı zamanda 15 şubatta başlayacak 17. !f İstanbul Bağımsız Filmler Festivali'nin açılış film olacak...

  3. Lady Bird  <br>    FİLMİN KONUSU  <br>  Christine McPherson, namıdiğer &#8220;Uğur Böceği&#8221; son derece sevecen, dik kafalı ve iradeli annesi gibi olmamak için ne kadar uğraşsa da aynı onun gibidir. Uğur Böceği&#8217;nin hemşire olan annesi, eşinin işini kaybetmesinden sonra ailesini ayakta tutmak için yorulmak bilmeden çalışmaktadır. Sacramento, California&#8217;da 2002 yılında, hızla değişen Amerikan ekonomisinin ortasında geçen Uğur Böceği, bizi şekillendiren ilişkilere, bizi tanımlayan inançlara ve yuva adını verdiğimiz yerin benzersiz güzelliğine etkileyici bir bakış sunuyor.

    Lady Bird
    FİLMİN KONUSU
    Christine McPherson, namıdiğer “Uğur Böceği” son derece sevecen, dik kafalı ve iradeli annesi gibi olmamak için ne kadar uğraşsa da aynı onun gibidir. Uğur Böceği’nin hemşire olan annesi, eşinin işini kaybetmesinden sonra ailesini ayakta tutmak için yorulmak bilmeden çalışmaktadır. Sacramento, California’da 2002 yılında, hızla değişen Amerikan ekonomisinin ortasında geçen Uğur Böceği, bizi şekillendiren ilişkilere, bizi tanımlayan inançlara ve yuva adını verdiğimiz yerin benzersiz güzelliğine etkileyici bir bakış sunuyor.

  4. Lady Bird  <br>    FİLMİN KADROSU  <br>  2008'deki ilk yönetmenlik deneyiminin ardından, yeniden kamera arkasına geçen Greta Gerwig imzalı Lady Bird filminin başrolünde The Grand Budapest Hotel filmlerinin yıldızı Saoirse Ronan yer alıyor. Türkiye vizyon tarihi 18 mayıs olan filmin kadrosunda Call Me by Your Name&#8217;de izlediğimiz Timothee Chalamet, geçtiğimiz sene Manchester by the Sea ile Oscar&#8217;a aday olan Lucas Hedges ve üç Altın Küre adaylığına sahip Laurie Metcalf var.

    Lady Bird
    FİLMİN KADROSU
    2008'deki ilk yönetmenlik deneyiminin ardından, yeniden kamera arkasına geçen Greta Gerwig imzalı Lady Bird filminin başrolünde The Grand Budapest Hotel filmlerinin yıldızı Saoirse Ronan yer alıyor. Türkiye vizyon tarihi 18 mayıs olan filmin kadrosunda Call Me by Your Name’de izlediğimiz Timothee Chalamet, geçtiğimiz sene Manchester by the Sea ile Oscar’a aday olan Lucas Hedges ve üç Altın Küre adaylığına sahip Laurie Metcalf var.

  5. Phantom Thread  <br>  Türkiye'de 13 nisanda vizyona girecek; 3 Oscar ödüllü aktör Daniel Day-Lewis'in sinemadan emekliliğine tanıklık edeceğimiz Phantom Thread, Jonny Greenwood&#8217;un imzasını taşıyan müzikleriyle dikkat çekiyor.

    Phantom Thread
    Türkiye'de 13 nisanda vizyona girecek; 3 Oscar ödüllü aktör Daniel Day-Lewis'in sinemadan emekliliğine tanıklık edeceğimiz Phantom Thread, Jonny Greenwood’un imzasını taşıyan müzikleriyle dikkat çekiyor.

  6. Phantom Thread  <br>    FİLMİN KONUSU  <br>  Savaştan sonra 1950'lerin büyüleyici Londra'sında, ünlü terzi Reynolds Woodcock ve kız kardeşi Cyril Woodcock Ailesi'nin belirgin tarzıyla kraliyet ailesinden film yıldızlarına ve mirasçılardan sosyete kadar ülkenin önde gelenlerini giydirerek İngiliz modasının merkezinde yer almaktadırlar.    Kadınlar, müzmin bir bekar olan Woodcock'un hayatından ilham ve dostlukla geçmeye devam ederken Woodcock'un yolu kısa bir zaman içerisinde esin perisi olarak hayatının bütünleyici parçası ve sevgilisi olacak genç ve güçlü bir kadın olan Alma ile kesişir. Woodcock'un bir zamanlar kontrollü ve planlı olan özenle dikilmiş hayatı aşkla alt üst olacaktır.

    Phantom Thread
    FİLMİN KONUSU
    Savaştan sonra 1950'lerin büyüleyici Londra'sında, ünlü terzi Reynolds Woodcock ve kız kardeşi Cyril Woodcock Ailesi'nin belirgin tarzıyla kraliyet ailesinden film yıldızlarına ve mirasçılardan sosyete kadar ülkenin önde gelenlerini giydirerek İngiliz modasının merkezinde yer almaktadırlar. Kadınlar, müzmin bir bekar olan Woodcock'un hayatından ilham ve dostlukla geçmeye devam ederken Woodcock'un yolu kısa bir zaman içerisinde esin perisi olarak hayatının bütünleyici parçası ve sevgilisi olacak genç ve güçlü bir kadın olan Alma ile kesişir. Woodcock'un bir zamanlar kontrollü ve planlı olan özenle dikilmiş hayatı aşkla alt üst olacaktır.

  7. Phantom Thread  <br>  FİLMİN KADROU  <br>  Gangs Of New York, There Will Be Blood, The Last Of The Mohicans ve Lincoln gibi filmlerdeki nefes kesen performanslarıyla tanınan ve şimdiye dek &#8220;En İyi Erkek Oyuncu&#8221; ödülünü üç kez kazanabilmiş tek isim olan İngiliz aktör Daniel Day-Lewis'e filmde; Camille Rutherford, Richard Graham ve Lesley Manville eşlik ediyor.

    Phantom Thread
    FİLMİN KADROU
    Gangs Of New York, There Will Be Blood, The Last Of The Mohicans ve Lincoln gibi filmlerdeki nefes kesen performanslarıyla tanınan ve şimdiye dek “En İyi Erkek Oyuncu” ödülünü üç kez kazanabilmiş tek isim olan İngiliz aktör Daniel Day-Lewis'e filmde; Camille Rutherford, Richard Graham ve Lesley Manville eşlik ediyor.

  8. Darkest Hour  <br>  Leon, True Romance, Tinker Tailor Soldier Spy filmlerindeki unutulmaz rolleriyle tanınan Gary Oldman&#8217;ın İngiltere Başbakanı Winston Churchill&#8217;i canlandırdığı Darkest Hour; Joe Wright'ın yönettiği ve Anthony McCarten'ın senaryosunu yazdığı 2017 çıkışlı İngiliz biyografik savaş filmidir.

    Darkest Hour
    Leon, True Romance, Tinker Tailor Soldier Spy filmlerindeki unutulmaz rolleriyle tanınan Gary Oldman’ın İngiltere Başbakanı Winston Churchill’i canlandırdığı Darkest Hour; Joe Wright'ın yönettiği ve Anthony McCarten'ın senaryosunu yazdığı 2017 çıkışlı İngiliz biyografik savaş filmidir.

  9. Darkest Hour  <br>  FİLMİN KONUSU  <br>  2. Dünya Savaşı'nın başlangıcı ve Nazi Almanyası'nın korkunç bir tehditle tüm Avrupa'ya ve İngiltere'ye karabasan gibi çökmesinin ardından Büyük Britanya başbakanı Neville Chamberlain (Ronald Pickup) görevinden ayrılmak durumunda kalmıştır Yerine Winston Churchill'in (Gary Oldman) getirilmesine karar verilir. Görevi devralmasının hemen ardından Churchill'i çok zor kararlar beklemektedir: Hitler'le barış mı yapmalı, yoksa topyekün bir savaşta ülkesine liderlik mi etmelidir?

    Darkest Hour
    FİLMİN KONUSU
    2. Dünya Savaşı'nın başlangıcı ve Nazi Almanyası'nın korkunç bir tehditle tüm Avrupa'ya ve İngiltere'ye karabasan gibi çökmesinin ardından Büyük Britanya başbakanı Neville Chamberlain (Ronald Pickup) görevinden ayrılmak durumunda kalmıştır Yerine Winston Churchill'in (Gary Oldman) getirilmesine karar verilir. Görevi devralmasının hemen ardından Churchill'i çok zor kararlar beklemektedir: Hitler'le barış mı yapmalı, yoksa topyekün bir savaşta ülkesine liderlik mi etmelidir?

  10. Darkest Hour  <br>    FİLMİN KADROSU   <br>  The Theory of Everything filmiyle &#8216;En İyi Uyarlama Senaryo&#8217; dalında Oscar&#8217;a aday olan Anthony McCarten&#8216;ın senaryosunu yazdığı filmin yapımcılık koltuğunda Tim Bevan ve Eric Fellner ikilisi yer alıyor. Joe Wright&#8217;ın uzun bir aradan sonra yine bir dönem projesiyle beyazperdeye döndüğü filmin kadrosunda  Gary Oldman&#8217;ın yanı sıra John Hurt, Lily James, Ben Mendelsohn ve Kristin Scott Thomas gibi isimler yer alıyor

    Darkest Hour
    FİLMİN KADROSU
    The Theory of Everything filmiyle ‘En İyi Uyarlama Senaryo’ dalında Oscar’a aday olan Anthony McCarten‘ın senaryosunu yazdığı filmin yapımcılık koltuğunda Tim Bevan ve Eric Fellner ikilisi yer alıyor. Joe Wright’ın uzun bir aradan sonra yine bir dönem projesiyle beyazperdeye döndüğü filmin kadrosunda Gary Oldman’ın yanı sıra John Hurt, Lily James, Ben Mendelsohn ve Kristin Scott Thomas gibi isimler yer alıyor

  11. Dunkirk  <br>    Christopher Nolan'ın Dunkirk filmi, 2. Dünya Savaşı'nın seyrini etkileyen olaylardan Dunkirk Tahliyesi'ni karadan, havadan ve denizden farklı bakış açılarıyla izleyiciye aktarıyor.

    Dunkirk
    Christopher Nolan'ın Dunkirk filmi, 2. Dünya Savaşı'nın seyrini etkileyen olaylardan Dunkirk Tahliyesi'ni karadan, havadan ve denizden farklı bakış açılarıyla izleyiciye aktarıyor.

  12. Dunkirk  <br>    FİLMİN KONUSU  <br>  2. Dünya Savaşı'nın ilk yıllarında Nazi Almanyası'nın net bir üstünlüğü vardır. Mayıs 1940'ta İngiltere, Kanada, Fransa ve Belçika'ya ait müttefik ordularından 400 bin asker, Fransa'nın İngiltere'ye çok yakın Dunkerque (Dunkirk) bölgesinde Alman Ordusu tarafından karadan tamamen kuşatılmıştır. Almanlar bu askerleri hava bombardımanlarıyla yok etmeyi planlarken, İngiliz Başbakanı Churchill'in yönlendirmesiyle askerleri kurtarabilmek için çok tehlikeli ve savaşın gelişimi açısından hayati önemde bir tahliye operasyonu başlatılır...

    Dunkirk
    FİLMİN KONUSU
    2. Dünya Savaşı'nın ilk yıllarında Nazi Almanyası'nın net bir üstünlüğü vardır. Mayıs 1940'ta İngiltere, Kanada, Fransa ve Belçika'ya ait müttefik ordularından 400 bin asker, Fransa'nın İngiltere'ye çok yakın Dunkerque (Dunkirk) bölgesinde Alman Ordusu tarafından karadan tamamen kuşatılmıştır. Almanlar bu askerleri hava bombardımanlarıyla yok etmeyi planlarken, İngiliz Başbakanı Churchill'in yönlendirmesiyle askerleri kurtarabilmek için çok tehlikeli ve savaşın gelişimi açısından hayati önemde bir tahliye operasyonu başlatılır...

  13. Dunkirk  <br>    FİLMİN KADROSU  <br>  Başrollerinde Mark Rylance, Kenneth Branagh ve Tom Hardy'nin yer aldığı filmin kadrosunda ayrıca Jack Lowden, Aneurin Barnard ve ilk kez film deneyimini yaşayan Fionn Whitehead ile Harry Styles da yer alıyor. Filmi kendi senaryosundan uyarlayan yönetmene yapımcılık koltuğunda da Emma Thomas eşlik ediyor.

    Dunkirk
    FİLMİN KADROSU
    Başrollerinde Mark Rylance, Kenneth Branagh ve Tom Hardy'nin yer aldığı filmin kadrosunda ayrıca Jack Lowden, Aneurin Barnard ve ilk kez film deneyimini yaşayan Fionn Whitehead ile Harry Styles da yer alıyor. Filmi kendi senaryosundan uyarlayan yönetmene yapımcılık koltuğunda da Emma Thomas eşlik ediyor.

  14. The Post  <br>  Yaklaşık bir sene önce çektiği animasyon denemesi The BFG sonrası kısa bir sessizliğe bürünen Steven Spielberg'in beyazperdeye geri döndüğü film; 1971'de ABD'de büyük ses getiren 'Pentagon Belgeleri' skandalından sinemaya uyarlandı.

    The Post
    Yaklaşık bir sene önce çektiği animasyon denemesi The BFG sonrası kısa bir sessizliğe bürünen Steven Spielberg'in beyazperdeye geri döndüğü film; 1971'de ABD'de büyük ses getiren 'Pentagon Belgeleri' skandalından sinemaya uyarlandı.

  15. The Post  <br>    FİLMİN KONUSU  <br>  1970'lerin başında The Washington Post'un araştırmacı gazetecileri, Amerika Birleşik Devletleri'nin Vietnam'a 25 yıldan uzun süredir yaptığı müdahaleleri gösteren çok gizli belgeleri ele geçirmişlerdir. Bu belgeler devlet sırrı niteliğindedir ve yayınlayıp yayınlamama kararı, gazetenin genel müdürü Katherine Graham (Meryl Streep) ve genel yayın yönetmeni Ben Bradlee'ye (Tom Hanks) kalmıştır. Belgeleri yayınlayan gazete, müthiş bir sansasyon yaratır, ancak Graham ve Bradlee Amerikan devletini karşılarına almıştır ve hapse dahi girmeleri artık söz konusudur.

    The Post
    FİLMİN KONUSU
    1970'lerin başında The Washington Post'un araştırmacı gazetecileri, Amerika Birleşik Devletleri'nin Vietnam'a 25 yıldan uzun süredir yaptığı müdahaleleri gösteren çok gizli belgeleri ele geçirmişlerdir. Bu belgeler devlet sırrı niteliğindedir ve yayınlayıp yayınlamama kararı, gazetenin genel müdürü Katherine Graham (Meryl Streep) ve genel yayın yönetmeni Ben Bradlee'ye (Tom Hanks) kalmıştır. Belgeleri yayınlayan gazete, müthiş bir sansasyon yaratır, ancak Graham ve Bradlee Amerikan devletini karşılarına almıştır ve hapse dahi girmeleri artık söz konusudur.

  16. The Post  <br>  FİLMİN KADROSU  <br>  Lincoln, Schindler&#8217;in Listesi, Yapay Zeka, Terminal ve Er Ryan&#8217;ı Kurtarmak gibi sinemanın en önemli klasiklerinden kimilerini seyircilere kazandıran Steven Spielberg'ün yönetmen koltuğuna oturduğu The Post'un başrollerini ünlü yönetmenle Terminal ve Casuslar Köprüsü'nde birlikte çalışmış olan iki Oscar ödüllü Tom Hanks ve üç Oscar ödülünün yanı sıra 21 adaylığı bulunan usta oyuncu Meryl Streep üstleniyor. Filmde Carrie Coon, Sarah Paulson, Jesse Plemons, Alison Brie, Bradley Whitford, Bob Odenkirk, Matthew Rhys, Michael Stuhlbarg, Zach Woods, Bruce Greenwood ve Tracy Letts gibi usta isimler kamera karşısına geçiyor.

    The Post
    FİLMİN KADROSU
    Lincoln, Schindler’in Listesi, Yapay Zeka, Terminal ve Er Ryan’ı Kurtarmak gibi sinemanın en önemli klasiklerinden kimilerini seyircilere kazandıran Steven Spielberg'ün yönetmen koltuğuna oturduğu The Post'un başrollerini ünlü yönetmenle Terminal ve Casuslar Köprüsü'nde birlikte çalışmış olan iki Oscar ödüllü Tom Hanks ve üç Oscar ödülünün yanı sıra 21 adaylığı bulunan usta oyuncu Meryl Streep üstleniyor. Filmde Carrie Coon, Sarah Paulson, Jesse Plemons, Alison Brie, Bradley Whitford, Bob Odenkirk, Matthew Rhys, Michael Stuhlbarg, Zach Woods, Bruce Greenwood ve Tracy Letts gibi usta isimler kamera karşısına geçiyor.

  17. The Shape of Water  <br>    Guillermo del Toro tarafından yönetilen ve senaryosu del Toro ile birlikte Vanessa Taylor tarafından yazılan The Shape of Water, 2017 çıkışlı Amerikan yapımı romantik, fantastik bir film...

    The Shape of Water
    Guillermo del Toro tarafından yönetilen ve senaryosu del Toro ile birlikte Vanessa Taylor tarafından yazılan The Shape of Water, 2017 çıkışlı Amerikan yapımı romantik, fantastik bir film...

  18. The Shape of Water  <br>    FİLMİN KONUSU  <br>  Soğuk Savaş yıllarında Amerikan hükümetinin gizli bir araştırma tesisinde temizlikçi olarak çalışan dilsiz Elisa Esposito (Sally Hawkins), sıradan geçen günlerinde mesaisine devam ederken, günün birinde arkadaşı Zelda (Octavia Spencer) ile birlikte büyük bir sırdan haberdar olur. Laboratuar koşullarında dünyada eşi olmayan bir yaratık üretilmiştir. Hem karada hem de suda yaşayabilen yaratık, zamanla Elisa'yla çok yakın bir bağ kuracaktır.

    The Shape of Water
    FİLMİN KONUSU
    Soğuk Savaş yıllarında Amerikan hükümetinin gizli bir araştırma tesisinde temizlikçi olarak çalışan dilsiz Elisa Esposito (Sally Hawkins), sıradan geçen günlerinde mesaisine devam ederken, günün birinde arkadaşı Zelda (Octavia Spencer) ile birlikte büyük bir sırdan haberdar olur. Laboratuar koşullarında dünyada eşi olmayan bir yaratık üretilmiştir. Hem karada hem de suda yaşayabilen yaratık, zamanla Elisa'yla çok yakın bir bağ kuracaktır.

  19. The Shape of Water  <br>    FİLMİN KADROSU<br>    Katıldığı tüm festivalden ödüllürme dönen Guillermo del Toro'nun yönetmenliğini üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda Sally Hawkins, (Elisa Esposito) Michael Shannon (Richard Strickland) Richard Jenkins (Giles) Octavia Spencer (Zelda Fuller) Michael Stuhlbarg (Dr. Robert Hoffstetler)  Doug Jones (Amphibian Man) gibi isimler yer alıyor.

    The Shape of Water
    FİLMİN KADROSU
    Katıldığı tüm festivalden ödüllürme dönen Guillermo del Toro'nun yönetmenliğini üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda Sally Hawkins, (Elisa Esposito) Michael Shannon (Richard Strickland) Richard Jenkins (Giles) Octavia Spencer (Zelda Fuller) Michael Stuhlbarg (Dr. Robert Hoffstetler) Doug Jones (Amphibian Man) gibi isimler yer alıyor.

  20. Three Billboards Outside Ebbing, Missouri  <br>    Akademi Ödülü sahibi Martin McDonagh'ın kara mizah türündeki filmi Three Billboards Outside Ebbing, ilk kez 4 Eylül 2017'de 74. Venedik Uluslararası Film Festivali'nde gösterime girdi. Festivalden en yüksek puanlarla dönen ve En İyi Senaryo ödülünü kazanan film, Britanya Bağımsız Film Ödülleri'ne 11 dalda aday oldu.

    Three Billboards Outside Ebbing, Missouri
    Akademi Ödülü sahibi Martin McDonagh'ın kara mizah türündeki filmi Three Billboards Outside Ebbing, ilk kez 4 Eylül 2017'de 74. Venedik Uluslararası Film Festivali'nde gösterime girdi. Festivalden en yüksek puanlarla dönen ve En İyi Senaryo ödülünü kazanan film, Britanya Bağımsız Film Ödülleri'ne 11 dalda aday oldu.

  21. Three Billboards Outside Ebbing, Missouri  <br>    FİLMİN KONUSU<br>    Tecavüz edilip vahşice öldürülen kızı Angela'nın üzüntüsünü atlatmaya çalışan Mildred Hayes (Frances McDormand), kasabanın şerifi Bill Willoughby (Woody Harrelson) ve kanun kuvvetlerinin bu konuda gerekli adımları atmadığına inanmaktadır. Cinayetin üzerinden aylar geçmesine rağmen katille ilgili somut bir delile ulaşılmaması, sonunda acılı anneyi oldukça farklı bir çözüme iter. Kasabanın çıkışındaki 3 büyük reklam panosunu kiralayan ve bunlara cinayetle ilgili şerifi suçlayan mesajlar yazdıran Hayes, vazgeçmesini isteyen herkese tek başına meydan okuyacaktır.

    Three Billboards Outside Ebbing, Missouri
    FİLMİN KONUSU
    Tecavüz edilip vahşice öldürülen kızı Angela'nın üzüntüsünü atlatmaya çalışan Mildred Hayes (Frances McDormand), kasabanın şerifi Bill Willoughby (Woody Harrelson) ve kanun kuvvetlerinin bu konuda gerekli adımları atmadığına inanmaktadır. Cinayetin üzerinden aylar geçmesine rağmen katille ilgili somut bir delile ulaşılmaması, sonunda acılı anneyi oldukça farklı bir çözüme iter. Kasabanın çıkışındaki 3 büyük reklam panosunu kiralayan ve bunlara cinayetle ilgili şerifi suçlayan mesajlar yazdıran Hayes, vazgeçmesini isteyen herkese tek başına meydan okuyacaktır.

  22. Three Billboards Outside Ebbing, Missouri  <br>    FİLMİN KADROSU<br>    In Bruges ve Seven Psychopaths'in Akademi Ödüllü yönetmeni Martin McDonagh'ın yönetmen koltuğunu ve senaryosunu üstlendiği "Three Billboards Outside Ebbing, Missouri"de mücadeleci anneyi Oscar ödüllü oyuncu Frances McDormand canlandırırken, kasabanın polis şefini ise Oscar adayı oyuncu Woody Harrelson canlandırıyor. Filmin kadrosunda Sam Rockwell, Abbie Cornish, Lucas Hedges, Zeljko Ivanek, Clarke Peters, John Hawkes ve Peter Dinklage da yer alıyor.

    Three Billboards Outside Ebbing, Missouri
    FİLMİN KADROSU
    In Bruges ve Seven Psychopaths'in Akademi Ödüllü yönetmeni Martin McDonagh'ın yönetmen koltuğunu ve senaryosunu üstlendiği "Three Billboards Outside Ebbing, Missouri"de mücadeleci anneyi Oscar ödüllü oyuncu Frances McDormand canlandırırken, kasabanın polis şefini ise Oscar adayı oyuncu Woody Harrelson canlandırıyor. Filmin kadrosunda Sam Rockwell, Abbie Cornish, Lucas Hedges, Zeljko Ivanek, Clarke Peters, John Hawkes ve Peter Dinklage da yer alıyor.

  23. Call me By Your Name  <br>    James Ivory'nin Andre Aciman'ın aynı isimli romanından uyarladığı, geçtiğimiz yılın en çok ödül kazanan filmlerinden Call Me By Your Name (Beni Adınla Çağır) Türkiye'de 23 şubatta vizyona girecek.

    Call me By Your Name
    James Ivory'nin Andre Aciman'ın aynı isimli romanından uyarladığı, geçtiğimiz yılın en çok ödül kazanan filmlerinden Call Me By Your Name (Beni Adınla Çağır) Türkiye'de 23 şubatta vizyona girecek.

  24. Call me By Your Name  <br>    FİLMİN KONUSU<br>    1983 yılı yazı sırasında 17 yaşındaki Amerikalı-İtalyan Elio Perlman günlerini ailesinin İtalya'nın kuzeyindeki 17. yüzyıldan kalma villasında klasik müzik yaparak, okuyarak ve arkadaşı Marzia ile flört ederek geçirmektedir.    Elio, Greko-Roma kültüründe uzmanlaşmış seçkin bir profesör olan babası ve onu elit kesim meyveleriyle, doğal lezzetlerle şımartan, çevirmen olan annesi Annella ile bir arada olmaktan ziyadesiyle memnundur. Elio'nun olgunluğu ve entelektüel birikimi, onu tam teşekküllü bir yetişkin gibi gösteriyor olsa da, özellikle kalpteki konularda onun hakkında hala masum ve biçimlenmemiş olan çok şey vardır. Bir gün, doktorasını sürdüren büyüleyici bir Amerikalı bilim adamı olan Oliver Elio'nun babasına yardım etmek göreviyle yıllık yaz stajyeri olarak villaya gelir. Güneşin ışıltılarının arasında Elio ve Oliver hayatlarını sonsuza dek değiştirecek bir yaz boyunca yeşermekte olan arzunun güzelliğini keşfedeceklerdir...

    Call me By Your Name
    FİLMİN KONUSU
    1983 yılı yazı sırasında 17 yaşındaki Amerikalı-İtalyan Elio Perlman günlerini ailesinin İtalya'nın kuzeyindeki 17. yüzyıldan kalma villasında klasik müzik yaparak, okuyarak ve arkadaşı Marzia ile flört ederek geçirmektedir. Elio, Greko-Roma kültüründe uzmanlaşmış seçkin bir profesör olan babası ve onu elit kesim meyveleriyle, doğal lezzetlerle şımartan, çevirmen olan annesi Annella ile bir arada olmaktan ziyadesiyle memnundur. Elio'nun olgunluğu ve entelektüel birikimi, onu tam teşekküllü bir yetişkin gibi gösteriyor olsa da, özellikle kalpteki konularda onun hakkında hala masum ve biçimlenmemiş olan çok şey vardır. Bir gün, doktorasını sürdüren büyüleyici bir Amerikalı bilim adamı olan Oliver Elio'nun babasına yardım etmek göreviyle yıllık yaz stajyeri olarak villaya gelir. Güneşin ışıltılarının arasında Elio ve Oliver hayatlarını sonsuza dek değiştirecek bir yaz boyunca yeşermekte olan arzunun güzelliğini keşfedeceklerdir...

  25. Call me By Your Name  <br>    FİLMİN KADROSU<br>    Ünlü yönetmen Luca Guadagnino'nun senaristlerinden biri olduğu ve yönettiği filmin oyuncu kadrosunda ise Armie Hammer, Elena Bucci, Vanda Capriolo, Amira Casar, Timothée Chalamet, Victoire Du Bois ve Esther Garrel yer alıyor.

    Call me By Your Name
    FİLMİN KADROSU
    Ünlü yönetmen Luca Guadagnino'nun senaristlerinden biri olduğu ve yönettiği filmin oyuncu kadrosunda ise Armie Hammer, Elena Bucci, Vanda Capriolo, Amira Casar, Timothée Chalamet, Victoire Du Bois ve Esther Garrel yer alıyor.

  26. Get Out  <br>  Amerikalı komedyen Jordan Peele'nin yazıp yönetiği ilk uzun metraj filmi Get Out; En İyi Film dalında Oscar&#8217;a aday gösterilen nadir korku filmlerinden. Kült olmuş birçok korku filmi &#8220;ana dallarda&#8221; oscar kapısının önünden geçemediği düşünüldüğünde filmin şimdiden başarılı olduğunu söylemek mümkün.

    Get Out
    Amerikalı komedyen Jordan Peele'nin yazıp yönetiği ilk uzun metraj filmi Get Out; En İyi Film dalında Oscar’a aday gösterilen nadir korku filmlerinden. Kült olmuş birçok korku filmi “ana dallarda” oscar kapısının önünden geçemediği düşünüldüğünde filmin şimdiden başarılı olduğunu söylemek mümkün.

  27. Get Out  <br>    FİLMİN KONUSU<br>    Genç bir siyah olan Chris (Daniel Kaluuya), beya kız arkadaşı Rose'la (Allison Williams) birlikte, kızın ailesinin yanına, onlarla tanışmaya gider. Ancak bu kasabada tuhaf birşeyler vardır, burada yaşayan siyahlar, gizemli bir şekilde ortadan kaybolmaktadır. Burada yaşayan bir başka siyah, Chris'ten bir an önce oradan kaçmasını ister, ancak bu basit bir iş olmayacaktır.

    Get Out
    FİLMİN KONUSU
    Genç bir siyah olan Chris (Daniel Kaluuya), beya kız arkadaşı Rose'la (Allison Williams) birlikte, kızın ailesinin yanına, onlarla tanışmaya gider. Ancak bu kasabada tuhaf birşeyler vardır, burada yaşayan siyahlar, gizemli bir şekilde ortadan kaybolmaktadır. Burada yaşayan bir başka siyah, Chris'ten bir an önce oradan kaçmasını ister, ancak bu basit bir iş olmayacaktır.

  28. Get Out  <br>  FİLMİN KADROSU<br>    Korku, mizah ve fantezi türlerini harmanlayan filmin başrollerinde genelde yardımcı rollere hayat veren İngiliz Daniel Kaluuya, Girls dizisinde Marnie karakterini canlandıran Allison Williams, LilRel Howery ve Bradley Whitford yer alıyor.

    Get Out
    FİLMİN KADROSU
    Korku, mizah ve fantezi türlerini harmanlayan filmin başrollerinde genelde yardımcı rollere hayat veren İngiliz Daniel Kaluuya, Girls dizisinde Marnie karakterini canlandıran Allison Williams, LilRel Howery ve Bradley Whitford yer alıyor.