Survivor'da Elenme Adayları Kimler?

Survivor'da elenme adayları kimler?

  1. Survivor dördüncü hafta dokunulmazlık oyunlarıyla devam etti.    Un ve yağ ödüllü dokunulmazlık oyununu 10-6 All Star kazandı.

    Survivor dördüncü hafta dokunulmazlık oyunlarıyla devam etti. Un ve yağ ödüllü dokunulmazlık oyununu 10-6 All Star kazandı.

  2. 17. bölümde oyunu kaybeden Gönüllüler'in kendi arasında oynadığı bireysel dokunulmazlığı ise Cumali kazandı.  <p>    Ada konseyinde adı en çok yazılan İpek birinci aday, bireysel dokunulmazlığı kazanan Cumali'nin adını verdiği Melih ikinci aday, haftanın en iyi performansı Anıl'ın ismini söylediği Emre ise üçüncü elenme adayı oldu.

    17. bölümde oyunu kaybeden Gönüllüler'in kendi arasında oynadığı bireysel dokunulmazlığı ise Cumali kazandı.

    Ada konseyinde adı en çok yazılan İpek birinci aday, bireysel dokunulmazlığı kazanan Cumali'nin adını verdiği Melih ikinci aday, haftanın en iyi performansı Anıl'ın ismini söylediği Emre ise üçüncü elenme adayı oldu.

  3. Survivor'ın dördüncü haftası 16. bölümünde ödül ve Romanya mücadelesinin rövanşı oynandı.  <p>    Tavuk ödüllü oyunu 10-8 kazanan All Star takımı Survivor Romanya ile yarışmaya ikinci kez hak kazandı.

    Survivor'ın dördüncü haftası 16. bölümünde ödül ve Romanya mücadelesinin rövanşı oynandı.

    Tavuk ödüllü oyunu 10-8 kazanan All Star takımı Survivor Romanya ile yarışmaya ikinci kez hak kazandı.

  4. Survivor Türkiye ile Romanya arasında oynanan akşam yemeği ödüllü rövanş oyunu 10-6 Türkiye'nin oldu.    <p>  İki takım 11. bölümde da karşı karşıya gelmiş ve oyunu 10-8 Romanya kazanmıştı.

    Survivor Türkiye ile Romanya arasında oynanan akşam yemeği ödüllü rövanş oyunu 10-6 Türkiye'nin oldu.

    İki takım 11. bölümde da karşı karşıya gelmiş ve oyunu 10-8 Romanya kazanmıştı.

  5. Survivor&#8217;ın son yayınlanan 15. bölümünde All Star takımı ile Gönüllüler Takımı teknoloji ödülü için karşı karşıya geldi.

    Survivor’ın son yayınlanan 15. bölümünde All Star takımı ile Gönüllüler Takımı teknoloji ödülü için karşı karşıya geldi.

  6. All Star takımının sevdikleri şarkıları dinleme Gönüllüler Takımı&#8217;nın ise hayranlardan gelen mesajları okuma hakkı kazanacağı mücadeleyi 10-4 All Star kazandı. İşte Survivor&#8217;ın önceki bölümlerinde yaşananlar.

    All Star takımının sevdikleri şarkıları dinleme Gönüllüler Takımı’nın ise hayranlardan gelen mesajları okuma hakkı kazanacağı mücadeleyi 10-4 All Star kazandı. İşte Survivor’ın önceki bölümlerinde yaşananlar.

  7. Survivor'ın 14. bölümünde All Star ve Gönüllüler ödül oyununda karşılaştı.  <p>    Su böreği ödüllü oyun 10-4 All Star'ın oldu. <p>

    Survivor'ın 14. bölümünde All Star ve Gönüllüler ödül oyununda karşılaştı.

    Su böreği ödüllü oyun 10-4 All Star'ın oldu.

  8. Un ödüllü ada oyununu (Yatak ve baraka) ise 5-0 gibi net bir skorla yine All Star kazandı.

    Un ödüllü ada oyununu (Yatak ve baraka) ise 5-0 gibi net bir skorla yine All Star kazandı.

  9. Survivor 15. bölüm cuma günü ekrana gelecek. 16. bölüm cumartesi ise Survivor Romanya ile Türkiye rövanş oyunu yapacak.

    Survivor 15. bölüm cuma günü ekrana gelecek. 16. bölüm cumartesi ise Survivor Romanya ile Türkiye rövanş oyunu yapacak.