İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Show TV Bir Dizisine Daha Final Yaptırmaya Hazırlanıyor

Show TV'den reyting rekortmeni dizi için karar şok!

  1. Show TV bir dizisine final yaptırmaya hazırlanıyor. Büyük umutlarla başlayan, umulanın hakkını veren reyting rekortmeni Show TV dizisi final yapacak. Peki Show Tv hangi diziye final yaptıracak? Detaylar haberimizde...

    Show TV bir dizisine final yaptırmaya hazırlanıyor. Büyük umutlarla başlayan, umulanın hakkını veren reyting rekortmeni Show TV dizisi final yapacak. Peki Show Tv hangi diziye final yaptıracak? Detaylar haberimizde...

  2. Gün geçmiyor ki yeni bir 'final yaptı' 'yayından kaldırılıyor' 'reytinglere kurban gitti' haberleri görmeyelim diziler hakkında. Durum öyle bir hal aldı ki hangi dizi ne zaman başladı, ne zaman bitti, konusu neydi farkında bile olmadan her şey çabucak başlamış ve bitmiş oluyor. Yani kanalların dizi temposuna ayak uydurmak zor. Ayrıca dizileri çarçabuk tüketen Türkiye izleyicisi bu gidişatın faktörlerinden biri. Kimilerinin senaryosu ucuz ve basit, kimileri ise çok karmaşık olunca seyirci daha fazla dayanamıyor ve zap tuşuna basıp bir dizinin biletini kesmiş oluyor.

    Gün geçmiyor ki yeni bir 'final yaptı' 'yayından kaldırılıyor' 'reytinglere kurban gitti' haberleri görmeyelim diziler hakkında. Durum öyle bir hal aldı ki hangi dizi ne zaman başladı, ne zaman bitti, konusu neydi farkında bile olmadan her şey çabucak başlamış ve bitmiş oluyor. Yani kanalların dizi temposuna ayak uydurmak zor. Ayrıca dizileri çarçabuk tüketen Türkiye izleyicisi bu gidişatın faktörlerinden biri. Kimilerinin senaryosu ucuz ve basit, kimileri ise çok karmaşık olunca seyirci daha fazla dayanamıyor ve zap tuşuna basıp bir dizinin biletini kesmiş oluyor.

  3. Bildiğiniz üzere kısa bir süre önce Show TV, büyük umutlarla başlayan ancak bekleneni veremeyen Yuvamdaki Düşman dizisini apar topar bitirmişti. Show TV'nin şimdi bir diziye daha bitireceği iddia ediliyor. Duyunca şoke olacaksınız.

    Bildiğiniz üzere kısa bir süre önce Show TV, büyük umutlarla başlayan ancak bekleneni veremeyen Yuvamdaki Düşman dizisini apar topar bitirmişti. Show TV'nin şimdi bir diziye daha bitireceği iddia ediliyor. Duyunca şoke olacaksınız.

  4. Peki Show TV'nin bitirebileceği bu dizi hangisi? Büyük umutlarla başlayan, ki o umutların karşılığını reytinglerin zirvesinde yer alarak veren o dizi bu yıl sonu final yapabilir.

    Peki Show TV'nin bitirebileceği bu dizi hangisi? Büyük umutlarla başlayan, ki o umutların karşılığını reytinglerin zirvesinde yer alarak veren o dizi bu yıl sonu final yapabilir.

  5. ÇUKUR BU YIL SONU FİNAL Mİ YAPACAK? Size şoke olacaksınız demiştik. Ancak bu iddia konuşulmaya başlandı. Çukur dizisinin de geçen yıl İçerde dizisi gibi yıl sonu final yapacağı söyleniyor. Peki Çukur gerçekten final yapar mı? Yine kısa bir süre önce Çukur'un finap yaptırılacağı iddia edilmiş ancak dedikodular durulmuştu. Önümüzdeki günlerde Çukur'un akıbetini göreceğiz...

    ÇUKUR BU YIL SONU FİNAL Mİ YAPACAK? Size şoke olacaksınız demiştik. Ancak bu iddia konuşulmaya başlandı. Çukur dizisinin de geçen yıl İçerde dizisi gibi yıl sonu final yapacağı söyleniyor. Peki Çukur gerçekten final yapar mı? Yine kısa bir süre önce Çukur'un finap yaptırılacağı iddia edilmiş ancak dedikodular durulmuştu. Önümüzdeki günlerde Çukur'un akıbetini göreceğiz...

  6. BÜYÜK YÜZLEŞME; İdris Baba ve Vartolu ilk kez karşı karşıya gelecek. İzleyici neler olacağını sabırsızlıkla bekliyor.

    BÜYÜK YÜZLEŞME; İdris Baba ve Vartolu ilk kez karşı karşıya gelecek. İzleyici neler olacağını sabırsızlıkla bekliyor.