Survivor Son Bölümde Kim Elendi?

Survivor son bölümde kim elendi?

  1. Survivor dördüncü hafta 18. bölümde Survivor Enternasyonal oyunu oynandı.  <p>    Survivor Türkiye&#8217;den Ümit Karan, Survivor Romanya&#8217;dan Giani Kirita, Survivor Yunanistan&#8217;dan Ilias karşı karşıya geldi. Kıran kırana geçen mücadeleyi 5 galibiyet alan Ümit Karan oldu.

    Survivor dördüncü hafta 18. bölümde Survivor Enternasyonal oyunu oynandı.

    Survivor Türkiye’den Ümit Karan, Survivor Romanya’dan Giani Kirita, Survivor Yunanistan’dan Ilias karşı karşıya geldi. Kıran kırana geçen mücadeleyi 5 galibiyet alan Ümit Karan oldu.

  2. Kadınlarda ise Survivor Türkiye&#8217;den Damla, Survivor Yunanistan&#8217;dan Katerina ve Survivor Romanya&#8217;dan Larisa karşı karşıya geldi.<p>      Mücadeleyi son maçta Damla&#8217;yı yenen Larisa kazandı.

    Kadınlarda ise Survivor Türkiye’den Damla, Survivor Yunanistan’dan Katerina ve Survivor Romanya’dan Larisa karşı karşıya geldi.

    Mücadeleyi son maçta Damla’yı yenen Larisa kazandı.

  3. All Star ile Gönüllüler Takımı mor odada mozzarella steak ödülü için karşı karşıya geldi. Takımlar aynı zamanda 8 Mart Kadınlar Günü&#8217;ne özel, sevdikleri kadınlara istedikleri organizasyondan 2 kişilik bilet hediye etme hakkı için mücadele etti. Oyun 10-5 All Star'ın oldu.

    All Star ile Gönüllüler Takımı mor odada mozzarella steak ödülü için karşı karşıya geldi. Takımlar aynı zamanda 8 Mart Kadınlar Günü’ne özel, sevdikleri kadınlara istedikleri organizasyondan 2 kişilik bilet hediye etme hakkı için mücadele etti. Oyun 10-5 All Star'ın oldu.

  4. HAFTANIN PERFORMANSLARI<p>      Bal ödüllü haftanın performansları erkeklerde birinci Turabi, ikinci Ümit Karan; kadınlar birinci Sema, ikinci ise Nagihan oldu.

    HAFTANIN PERFORMANSLARI

    Bal ödüllü haftanın performansları erkeklerde birinci Turabi, ikinci Ümit Karan; kadınlar birinci Sema, ikinci ise Nagihan oldu.

  5. Gönüllüler takımında geçtiğimiz bölümde SMS oylamasına çıkan İpek, Melih ve Emre'den en az oyu alan Emre adaya veda etti.

    Gönüllüler takımında geçtiğimiz bölümde SMS oylamasına çıkan İpek, Melih ve Emre'den en az oyu alan Emre adaya veda etti.

  6. Böylece yarışmaya 10. bölümde katılan Emre 8 bölüm sonra veda etti.<p>      Adanalı, olan Emre Eskişehir&#8217;de yaşıyor. Emre&#8217;nin ilk sözleri &#8220;Elimden geleni ardıma koymam, ben sınırlara karşı doğdum. Tecrübeye ayrıca zorluğa doymam&#8221; olmuştu.

    Böylece yarışmaya 10. bölümde katılan Emre 8 bölüm sonra veda etti.

    Adanalı, olan Emre Eskişehir’de yaşıyor. Emre’nin ilk sözleri “Elimden geleni ardıma koymam, ben sınırlara karşı doğdum. Tecrübeye ayrıca zorluğa doymam” olmuştu.