İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

ATV Bir Dizisi İçin Daha Final Kararı Aldı

Peki ATV'nin final yaptıracağı o dizi hangisi?

  1. ATV bir dizisi için daha final kararı aldı. Uzun süredir ATV ekranlarına yayınlanan ve sezon başında reytinglerde hayli üst sıralarda yer alan ancak düşüşe geçen o dizi final yapabilir. Peki ATV'nin final yaptıracağı o dizi hangisi?

    ATV bir dizisi için daha final kararı aldı. Uzun süredir ATV ekranlarına yayınlanan ve sezon başında reytinglerde hayli üst sıralarda yer alan ancak düşüşe geçen o dizi final yapabilir. Peki ATV'nin final yaptıracağı o dizi hangisi?

  2. Daha önce yeni gelen dizilerin hemen bitirildiğine çok defa şahit oldu. Türkiye'deki televizyon izleyicisi yeni gelen dizilere sabır kotasını çok az tanıyor ve eğer severse tam seviyor, sevmezse ipe götürüyor. Ancak bu ipe götürülme durumu sadece yeni diziler için geçerli değil. Öyle ki kendini yenilemeyen, sürekli kendini tekrarlayan dizilere de Türkiye'nin toleransı az.

    Daha önce yeni gelen dizilerin hemen bitirildiğine çok defa şahit oldu. Türkiye'deki televizyon izleyicisi yeni gelen dizilere sabır kotasını çok az tanıyor ve eğer severse tam seviyor, sevmezse ipe götürüyor. Ancak bu ipe götürülme durumu sadece yeni diziler için geçerli değil. Öyle ki kendini yenilemeyen, sürekli kendini tekrarlayan dizilere de Türkiye'nin toleransı az.

  3. Hal böyle olunca kanallar eski, yeni demeden dizilerin ipini çekiyor. Özellikle son zamanlarda çok fazla biten dizi haberi alıyoruz. Ama bunların birçoğu yeni başlayan dizilerdi ve kısa bir süre sonra yayından kaldırılanlardı. Ama şimdi sıra geldi ekranın kıdemli dizilerine. Sözün kısası şu ki; kendini geliştiremeyen, değiştiremeyen dizileri Türkiye sevmiyor.

    Hal böyle olunca kanallar eski, yeni demeden dizilerin ipini çekiyor. Özellikle son zamanlarda çok fazla biten dizi haberi alıyoruz. Ama bunların birçoğu yeni başlayan dizilerdi ve kısa bir süre sonra yayından kaldırılanlardı. Ama şimdi sıra geldi ekranın kıdemli dizilerine. Sözün kısası şu ki; kendini geliştiremeyen, değiştiremeyen dizileri Türkiye sevmiyor.

  4. ATV'nin sevilen bir dizisinin final yapacağı iddia ediliyor. Bu sezın sonu başlayan ve artık emektar diziler arasına giren ancak reytinglerde bir türlü günyüzü görmeyen o dizi hangisi?

    ATV'nin sevilen bir dizisinin final yapacağı iddia ediliyor. Bu sezın sonu başlayan ve artık emektar diziler arasına giren ancak reytinglerde bir türlü günyüzü görmeyen o dizi hangisi?

  5. CENNETİN GÖZYAŞLARI FİNAL Mİ YAPACAK; Son dönemlerde gençlerin başrol oynayıp da başarılı olduğu nadir dizilerden birisi Atv ekranlarında pazar akşamları yayınlanan Cennetin Gözyaşları Dizisi. Son haftalara kadar ciddi manada reyting alarak gelen dizide 12 kasım bölümünden sonra düşüş başladı.

    CENNETİN GÖZYAŞLARI FİNAL Mİ YAPACAK; Son dönemlerde gençlerin başrol oynayıp da başarılı olduğu nadir dizilerden birisi Atv ekranlarında pazar akşamları yayınlanan Cennetin Gözyaşları Dizisi. Son haftalara kadar ciddi manada reyting alarak gelen dizide 12 kasım bölümünden sonra düşüş başladı.

  6. Cennetin gözyaşlarında Cennet ile Selimin aşkları da reytingleri üstte çıkarmaya yetmeyince caresiz aşağı doğru iniş başladı. Aslında diziyi pazar gününün diğer dizileri de olumsuz etkiliyor.

    Cennetin gözyaşlarında Cennet ile Selimin aşkları da reytingleri üstte çıkarmaya yetmeyince caresiz aşağı doğru iniş başladı. Aslında diziyi pazar gününün diğer dizileri de olumsuz etkiliyor.

  7. Halkın gözünde dizi bir düşmeye görsün devamı geliyor... Yapımcı firma ile Atv arasında 13 bölümlük ön sözleşme var. Reytingler iyi giderse önce 25 bölümü sonra da 50 bölüme çıkarma opsiyonu var.

    Halkın gözünde dizi bir düşmeye görsün devamı geliyor... Yapımcı firma ile Atv arasında 13 bölümlük ön sözleşme var. Reytingler iyi giderse önce 25 bölümü sonra da 50 bölüme çıkarma opsiyonu var.

  8. Öte yandan sosyal medyada Cennetin Gözyaşları için 'Böyle bir dizi var mıydı? 'Artık baydı böyleleri.' gibi yorumlar yapılıyor.

    Öte yandan sosyal medyada Cennetin Gözyaşları için 'Böyle bir dizi var mıydı? 'Artık baydı böyleleri.' gibi yorumlar yapılıyor.