Survivor'da Sembol Ve İletişim Ödülünü Kim Kazandı?

Survivor’da sembol ve iletişim ödülünü kim kazandı?

  1. Survivor son bölümde All Star ile Gönüllüler takımları elenme korkusu yaşamadan birleşme partisine erken katılma hakkı kazandıracak sembol oyununda karşı karşıya geldi.

    Survivor son bölümde All Star ile Gönüllüler takımları elenme korkusu yaşamadan birleşme partisine erken katılma hakkı kazandıracak sembol oyununda karşı karşıya geldi.

  2. Aynı zamanda bilgisayar ödüllü yarışmada erkekler ile kadınlar ayrı ayrı yarıştı. Erkeklerde kazanan Turabi olurken kadınlarda günün sevinen ismi Damla oldu. Yarışma sırasında kavga eden Turabi ile Ramazan oyun sonrası birbirlerinden özür diledi.

    Aynı zamanda bilgisayar ödüllü yarışmada erkekler ile kadınlar ayrı ayrı yarıştı. Erkeklerde kazanan Turabi olurken kadınlarda günün sevinen ismi Damla oldu. Yarışma sırasında kavga eden Turabi ile Ramazan oyun sonrası birbirlerinden özür diledi.

  3. Cumartesi gününün ikinci yarışmasında ise All Star ile Gönüllüler iletişim ödülü için karşı karşıya geldi. Mücadeleyi kazanan All Star takımı arkadaşlarından gelen fotoğraflı mesajları okudu.

    Cumartesi gününün ikinci yarışmasında ise All Star ile Gönüllüler iletişim ödülü için karşı karşıya geldi. Mücadeleyi kazanan All Star takımı arkadaşlarından gelen fotoğraflı mesajları okudu.

  4. Survivor 2018'in beşinci haftası All Star ve Gönüllüler'in ada oyunuyla başladı.    Kazanan takımın baraka ve yatak kazanacağı oyunu 10-4 All Star'ın oldu.

    Survivor 2018'in beşinci haftası All Star ve Gönüllüler'in ada oyunuyla başladı. Kazanan takımın baraka ve yatak kazanacağı oyunu 10-4 All Star'ın oldu.

  5. 19. bölümde oynanan sandviç ödüllü futbol oyununda ise kıyasıya bir mücadele yaşandı.    Gönüllüler'den Hakan ve Nevin'in sakatlıklarından dolayı yarışamadığı oyunu 10-5 kazanan All Star 3'er adet sandviç yeme hakkı kazandı.    Bu sonuçlarla All Star galibiyet serisini 10'a çıkardı.

    19. bölümde oynanan sandviç ödüllü futbol oyununda ise kıyasıya bir mücadele yaşandı. Gönüllüler'den Hakan ve Nevin'in sakatlıklarından dolayı yarışamadığı oyunu 10-5 kazanan All Star 3'er adet sandviç yeme hakkı kazandı. Bu sonuçlarla All Star galibiyet serisini 10'a çıkardı.

  6. İşte Survivor 2018'den yansıyan bazı kareler...

    İşte Survivor 2018'den yansıyan bazı kareler...