Arda Turan İle Aslıhan Doğan Evlendi!

Nikâh şahitliğini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan üstlendi.

  1. Arda Turan dün akşam Aslıhan Doğan ile Beykoz Çubuklu'daki Vadi Konakları'nda yapılan sade bir nikah töreni ile dünyaevine girdi. Arda Turan'ın dün akşam saatlerindeki nikah törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan da katıldı.    Cumhurbaşkanı Erdoğan, nikahın yapıldığı Çubuklu'daki konaklara sivil plakalı araçlarla giriş yaptı.

    Arda Turan dün akşam Aslıhan Doğan ile Beykoz Çubuklu'daki Vadi Konakları'nda yapılan sade bir nikah töreni ile dünyaevine girdi. Arda Turan'ın dün akşam saatlerindeki nikah törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan da katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, nikahın yapıldığı Çubuklu'daki konaklara sivil plakalı araçlarla giriş yaptı.

  2. Çiftin şahitliğini Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan yapacağı için site saatler öncesinden özel güvelik ekipleri ve sivil polisler tarafından didik didik arandı. Düğün pastası da erkenden siteye getirildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan nikaha eşi Emine Erdoğan ile birlikte katıldı.

    Çiftin şahitliğini Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan yapacağı için site saatler öncesinden özel güvelik ekipleri ve sivil polisler tarafından didik didik arandı. Düğün pastası da erkenden siteye getirildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan nikaha eşi Emine Erdoğan ile birlikte katıldı.

  3. ARDA TURAN: TEŞEKKÜR EDERİZ    Nikah sonrasında Instagram hesabından bir fotoğraf paylaşan Arda Turan, "Bizim için dua eden ve tebrik eden herkese çok teşekkür ederiz..." notunu düştü.

    ARDA TURAN: TEŞEKKÜR EDERİZ Nikah sonrasında Instagram hesabından bir fotoğraf paylaşan Arda Turan, "Bizim için dua eden ve tebrik eden herkese çok teşekkür ederiz..." notunu düştü.

  4. İLK İŞİ SOYADINDA DEĞİŞTİRMEK OLDU    Aslıhan Doğan nikahtan sonra ilk işi yeni bir sosyal medya hesabı açmak oldu. Soyadı kısmını değiştiren ünlü isim yeni hesabına 'Aslıhan Doğan Turan' yazdı. Aslıhan'ın bu hamlesi sosyal medya kullanıcıların gözünden kaçmadı.

    İLK İŞİ SOYADINDA DEĞİŞTİRMEK OLDU Aslıhan Doğan nikahtan sonra ilk işi yeni bir sosyal medya hesabı açmak oldu. Soyadı kısmını değiştiren ünlü isim yeni hesabına 'Aslıhan Doğan Turan' yazdı. Aslıhan'ın bu hamlesi sosyal medya kullanıcıların gözünden kaçmadı.

  5. Milli futbolcu Arda Turan, Aslıhan Doğan ile Beykoz Çubuklu’daki Vadi Konakları’nda yapılan sade bir nikah töreni ile dünya evine girdi. Turan’ın akşam saatlerindeki nikah törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan’ın da katıldı. Erdoğan, nikahın yapıldığı Çubuklu’daki konaklara sivil plakalı araçlarla giriş yaptı.

    Milli futbolcu Arda Turan, Aslıhan Doğan ile Beykoz Çubuklu’daki Vadi Konakları’nda yapılan sade bir nikah töreni ile dünya evine girdi. Turan’ın akşam saatlerindeki nikah törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan’ın da katıldı. Erdoğan, nikahın yapıldığı Çubuklu’daki konaklara sivil plakalı araçlarla giriş yaptı.

  6. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin'de yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı hakkında, "Şehit verirken düğün yapamayız" diyen Arda Turan, sade bir törenle dünya evine girdi. Arda Turan'ın nikâh şahitliğini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan üstlendi.

    Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin'de yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı hakkında, "Şehit verirken düğün yapamayız" diyen Arda Turan, sade bir törenle dünya evine girdi. Arda Turan'ın nikâh şahitliğini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan üstlendi.

  7. Arda Turan, "Ülkemiz ve askerlerimiz büyük mücadele veriyor. Savaş varken düğün olmaz" demişti. Basında yer alan haberlere göre, Arda Turan ile Aslıhan Doğan geçen hafta aile arasında yapılan sade bir törenle nişan yüzüklerini takmıştı.

    Arda Turan, "Ülkemiz ve askerlerimiz büyük mücadele veriyor. Savaş varken düğün olmaz" demişti. Basında yer alan haberlere göre, Arda Turan ile Aslıhan Doğan geçen hafta aile arasında yapılan sade bir törenle nişan yüzüklerini takmıştı.

  8. Arda Turan kısa bir süre önce, uzun süredir birlikte olduğu bir dargın bir barışık olduğu sevgilisi Aslıhan Doğan ile barışmış ve sürpriz bir şekilde evlenme teklifi etmişti. Evlilik sorularına da Türkiye'nin şuan savaşta olduğunu ve bu halde düğün olmayacağını söylemişti.

    Arda Turan kısa bir süre önce, uzun süredir birlikte olduğu bir dargın bir barışık olduğu sevgilisi Aslıhan Doğan ile barışmış ve sürpriz bir şekilde evlenme teklifi etmişti. Evlilik sorularına da Türkiye'nin şuan savaşta olduğunu ve bu halde düğün olmayacağını söylemişti.

  9. Peki ya Şeyma Subaşı'nın nikah defterine imzasını attıktan sonra yaptığı ve herkesi çok şaşırtan o sürpriz neydi...

    Peki ya Şeyma Subaşı'nın nikah defterine imzasını attıktan sonra yaptığı ve herkesi çok şaşırtan o sürpriz neydi...