Survivor'dan Kim Elendi? 12 Mart 2018 SMS Sonuçları!

Survivor'dan kim elendi? 12 Mart 2018 SMS sonuçları!

  1. Survivor 2018'de bu hafta kim elendi sorusu yanıt buldu. Survivor 2018'nin 12 Mart Pazartesi akşamı yayınlanan son bölümünde nefesler tutuldu. Acun Ilıcalı bu hafta Survivor SMS oylaması sonuçlarına göre kimin elendiğini açıkladı. All Star takımından elemeye çıkan isimler Nihat Doğan, Damla Can ve Murat Ceylan'dı. SMS oylamasının sonuçlarına göre bu hafta Survivor adasına veda eden isim Nihat Doğan oldu.

    Survivor 2018'de bu hafta kim elendi sorusu yanıt buldu. Survivor 2018'nin 12 Mart Pazartesi akşamı yayınlanan son bölümünde nefesler tutuldu. Acun Ilıcalı bu hafta Survivor SMS oylaması sonuçlarına göre kimin elendiğini açıkladı. All Star takımından elemeye çıkan isimler Nihat Doğan, Damla Can ve Murat Ceylan'dı. SMS oylamasının sonuçlarına göre bu hafta Survivor adasına veda eden isim Nihat Doğan oldu.

  2. Dokunulmazlığı kaybeden All Star takımında yarışmacılar birer arkadaşlarının isimlerini yazmış ve yarışmacıların oyları sonucunda ilk eleme adayı Nihat Doğan, bireysel dokunulmazlık sahibi Turabi Çamkıran'ın kararıyla ikinci eleme adayı Damla Can ve haftanın performans birincisi Sema Aydemir'in kararıyla üçüncü eleme adayı da Murat Ceylan olmuştu. SMS oylaması sonuçlarına göre en düşük oyu alan Nihat Doğan, Survivor 2018'de bu hafta elenen isim oldu ve Survivor'a veda etti.

    Dokunulmazlığı kaybeden All Star takımında yarışmacılar birer arkadaşlarının isimlerini yazmış ve yarışmacıların oyları sonucunda ilk eleme adayı Nihat Doğan, bireysel dokunulmazlık sahibi Turabi Çamkıran'ın kararıyla ikinci eleme adayı Damla Can ve haftanın performans birincisi Sema Aydemir'in kararıyla üçüncü eleme adayı da Murat Ceylan olmuştu. SMS oylaması sonuçlarına göre en düşük oyu alan Nihat Doğan, Survivor 2018'de bu hafta elenen isim oldu ve Survivor'a veda etti.

  3. Survivor 2018'e veda eden Nihat Doğan kimdir? Nihat Doğan, 13 Şubat 1976 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Henüz 15 yaşındayken babasını kaybeden Doğan, aile büyükleri tarafından Muş'a götürülmek istedi ancak gitmek istemediğinden dolayı İstanbul'da kaldı. İstanbul Avcılar'da bir çay bahçesinde istek üzerine şarkı söyleyen Doğan, orada bulunan ve Almanya'da ikamet eden bir çiftin önerisiyle Almanya'ya gitti. Ancak Almanya'da istediği başarıyı yakalayamayacağını düşünüp yeniden Türkiye'ye döndü. Müzik kariyerine 1994 yılında Kırdın Kalbimi adlı albümüyle başlayan Nihat Doğan, 2011 yılında Acun Ilıcalı'nın sunduğu Survivor Ünlüler-Gönüllüler yarışmasına katılmış ve 2. olmuştur.

    Survivor 2018'e veda eden Nihat Doğan kimdir? Nihat Doğan, 13 Şubat 1976 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Henüz 15 yaşındayken babasını kaybeden Doğan, aile büyükleri tarafından Muş'a götürülmek istedi ancak gitmek istemediğinden dolayı İstanbul'da kaldı. İstanbul Avcılar'da bir çay bahçesinde istek üzerine şarkı söyleyen Doğan, orada bulunan ve Almanya'da ikamet eden bir çiftin önerisiyle Almanya'ya gitti. Ancak Almanya'da istediği başarıyı yakalayamayacağını düşünüp yeniden Türkiye'ye döndü. Müzik kariyerine 1994 yılında Kırdın Kalbimi adlı albümüyle başlayan Nihat Doğan, 2011 yılında Acun Ilıcalı'nın sunduğu Survivor Ünlüler-Gönüllüler yarışmasına katılmış ve 2. olmuştur.

  4. Survivor 2018 eleme adayı Damla Can kimdir? 1990 yılında İstanbul’da doğmuştur. Genç yaşlarından itibaren sporla ilgilenmeye başlayan Damla Can, özel bir spor salonunda eğitici olarak çalışıyor. 2016 yılındaki Survivor yarışmasında yer almıştır. Jimnastik, step, aerobik ve fitness dersleri de veren Damla Can, aynı zamanda sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla da dikkatleri üzerine topluyor. 27 yaşında olan Damla Can, 2018 Survivor All Star yarışmasında All Star takımında mücadele ediyor. 2016 yılındaki Survivor yarışmasında finale kalan Damla Can, finalde kaybetmişti.

    Survivor 2018 eleme adayı Damla Can kimdir? 1990 yılında İstanbul’da doğmuştur. Genç yaşlarından itibaren sporla ilgilenmeye başlayan Damla Can, özel bir spor salonunda eğitici olarak çalışıyor. 2016 yılındaki Survivor yarışmasında yer almıştır. Jimnastik, step, aerobik ve fitness dersleri de veren Damla Can, aynı zamanda sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla da dikkatleri üzerine topluyor. 27 yaşında olan Damla Can, 2018 Survivor All Star yarışmasında All Star takımında mücadele ediyor. 2016 yılındaki Survivor yarışmasında finale kalan Damla Can, finalde kaybetmişti.

  5. Survivor 2018 eleme adayı Murat Ceylan kimdir? 15 Mayıs 1989 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Küçük yaşlardan beri müzik ile ilgilenen Murat Ceylan, 8 yıl boyunca İstanbul Devlet Konservatuarı Profesörü Ergican Saydam’dan müzik dersleri aldı. İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık bölümü 3. Sınıfta lisans eğitimine devam etmektedir. Müzikten başka bir çok spor dalıyla da yakından ilgilenen Murat 7 yıldır profesyonel olarak fitness ile uğraşmaktadır. Ayrıca İstanbul Atlı Spor Kulübü’nde lisanslı binicilik yapmaktadır.

    Survivor 2018 eleme adayı Murat Ceylan kimdir? 15 Mayıs 1989 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Küçük yaşlardan beri müzik ile ilgilenen Murat Ceylan, 8 yıl boyunca İstanbul Devlet Konservatuarı Profesörü Ergican Saydam’dan müzik dersleri aldı. İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık bölümü 3. Sınıfta lisans eğitimine devam etmektedir. Müzikten başka bir çok spor dalıyla da yakından ilgilenen Murat 7 yıldır profesyonel olarak fitness ile uğraşmaktadır. Ayrıca İstanbul Atlı Spor Kulübü’nde lisanslı binicilik yapmaktadır.

  6. ADA KONSEYİNDE YÜKSEK TANSİYON: Survivor 2018'in 12 Mart Pazartesi akşamı yayınlanan bölümü ada konseyinde Nagihan Karadere, All Star takımında aradığı sıcaklığı bulamadığını ve dışlandığını, takım kazandığı için bütünlüğünü bozmamak için sustuğunu ama Survivor'ı yaşayamadığını dile getirdi. Nagihan'ın sözleri sonrası Ümit Karan ile arasında sinirler gerildi. Nagihan, "Kaptan yol haritasını kaybetmiş" sözleriyle Ümit Karan'a yüklendi.

    ADA KONSEYİNDE YÜKSEK TANSİYON: Survivor 2018'in 12 Mart Pazartesi akşamı yayınlanan bölümü ada konseyinde Nagihan Karadere, All Star takımında aradığı sıcaklığı bulamadığını ve dışlandığını, takım kazandığı için bütünlüğünü bozmamak için sustuğunu ama Survivor'ı yaşayamadığını dile getirdi. Nagihan'ın sözleri sonrası Ümit Karan ile arasında sinirler gerildi. Nagihan, "Kaptan yol haritasını kaybetmiş" sözleriyle Ümit Karan'a yüklendi.

  7. ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?: Survivor 2018'in 12 Mart Pazartesi akşamı yayınlanan bölümünde iki takım zorlu bir parkurda menemen ve sinema ödülünü kazanmak için mücadele ettiler. Kazanan takım Gönüllüler oldu.

    ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?: Survivor 2018'in 12 Mart Pazartesi akşamı yayınlanan bölümünde iki takım zorlu bir parkurda menemen ve sinema ödülünü kazanmak için mücadele ettiler. Kazanan takım Gönüllüler oldu.

  8. SURVİVOR'DA BÜYÜK KRİZ: Ada oyunu sonrası açıklamalarda bulunan Nagihan Karadere ve Sema Aydemir, Ümit Karan ile Nihat Doğan başta olmak üzere All Star takımı yarışmacıları arasında çok sert bir şekilde sözlü tartışma yaşandı.

    SURVİVOR'DA BÜYÜK KRİZ: Ada oyunu sonrası açıklamalarda bulunan Nagihan Karadere ve Sema Aydemir, Ümit Karan ile Nihat Doğan başta olmak üzere All Star takımı yarışmacıları arasında çok sert bir şekilde sözlü tartışma yaşandı.

  9. NAGİHAN VE NİHAT DOĞAN ARASINDA SÖZ DÜELLOSU: Ada oyunu sonrası Nagihan Karadere ve Nihat Doğan arasında sinirler gerildi ve adeta söz düellosu yaşandı.

    NAGİHAN VE NİHAT DOĞAN ARASINDA SÖZ DÜELLOSU: Ada oyunu sonrası Nagihan Karadere ve Nihat Doğan arasında sinirler gerildi ve adeta söz düellosu yaşandı.

  10. ADA OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?: All Star ve Gönüllüler takımından ikişer kız ve erkek yarışmacı baraka ve erzak ödülü için ada oyununda mücadele etti. Kazanan takım All Star oldu.

    ADA OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?: All Star ve Gönüllüler takımından ikişer kız ve erkek yarışmacı baraka ve erzak ödülü için ada oyununda mücadele etti. Kazanan takım All Star oldu.