İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Star TV'den Şok Final İddiası

Reytinglerde zirvede olan bir dizi final yapabilir.

  1. Son dönemde biten diziler hakkında çok haberler alırken bir kötü haberde Star TV'den gelebilir. Star TV'de yayınlanan ve reytinglerde zirvede olan bir dizi final yapabilir. Sebebi ise hayli ilginç.

    Son dönemde biten diziler hakkında çok haberler alırken bir kötü haberde Star TV'den gelebilir. Star TV'de yayınlanan ve reytinglerde zirvede olan bir dizi final yapabilir. Sebebi ise hayli ilginç.

  2. Gelen tutunamıyor. Dizileri çarçabuk tüketen ancak bir o kadar bağlı olan Türk izleyicisine dizi dayanmıyor. Şu sıralar kanallardan sık sık final kararları duyuyoruz. Geçtiğimiz günlerde FOX TV'den iki final haberi aldık. Kalbimdeki Deniz bitti, Şevkat Yerimdar ise 30 Mart tarihinde final yapacak. Bu modaya Star TV'de uydu ve Star TV'nin çok sevilen ve takip edilen bir dizisi final yapabilir. Hem de bakın neden.

    Gelen tutunamıyor. Dizileri çarçabuk tüketen ancak bir o kadar bağlı olan Türk izleyicisine dizi dayanmıyor. Şu sıralar kanallardan sık sık final kararları duyuyoruz. Geçtiğimiz günlerde FOX TV'den iki final haberi aldık. Kalbimdeki Deniz bitti, Şevkat Yerimdar ise 30 Mart tarihinde final yapacak. Bu modaya Star TV'de uydu ve Star TV'nin çok sevilen ve takip edilen bir dizisi final yapabilir. Hem de bakın neden.

  3. Daime kendini tekrar eden dizielre alışkın olan Türkiye seyircisi tam farklı bir iş bulmuşken bulduğunu kaybediyor olabilir. Diziyi bitiren ise bu kez kanal değil dizinin ta kendisi.

    Daime kendini tekrar eden dizielre alışkın olan Türkiye seyircisi tam farklı bir iş bulmuşken bulduğunu kaybediyor olabilir. Diziyi bitiren ise bu kez kanal değil dizinin ta kendisi.

  4. Star TV’nin sezona en hızlı giren ve ilk bölümleriyle büyük olay olan Ufak Tefek Cinayetler dizisi, artık her bölümüyle hüsrana uğratmaya başladı.

    Star TV’nin sezona en hızlı giren ve ilk bölümleriyle büyük olay olan Ufak Tefek Cinayetler dizisi, artık her bölümüyle hüsrana uğratmaya başladı.

  5. Sosyal medyada diziyi izleyenlerin yazdıkları mesajlar, uyarılar, dizinin sıkıcı olmaya başladığı ile ilgili pek çok yorum yapılırken, bazı çevrelerden de eleştiriler gelmeye devam ediyor.

    Sosyal medyada diziyi izleyenlerin yazdıkları mesajlar, uyarılar, dizinin sıkıcı olmaya başladığı ile ilgili pek çok yorum yapılırken, bazı çevrelerden de eleştiriler gelmeye devam ediyor.

  6. Geçtiğimiz hafta yayınlanan bütün bölüm boyunca siyah bir çöp poşetinin etrafında dönen dizi, sosyal medyada da fazlasıyla ti’ye alınmıştı. Aslında izleyicinin bir şekilde izlemek için kendisini zorladığı, bitmesini de istemediği ama son 4 bölümdür sınırları zorlayan Ufak Tefek Cinayetler, hızla kan kaybediyor. Kostümleriyle. hikayesiyle, oyunculuklarıyla çok konuşulan dizinin en büyük sorunu senaryo şu anda.

    Geçtiğimiz hafta yayınlanan bütün bölüm boyunca siyah bir çöp poşetinin etrafında dönen dizi, sosyal medyada da fazlasıyla ti’ye alınmıştı. Aslında izleyicinin bir şekilde izlemek için kendisini zorladığı, bitmesini de istemediği ama son 4 bölümdür sınırları zorlayan Ufak Tefek Cinayetler, hızla kan kaybediyor. Kostümleriyle. hikayesiyle, oyunculuklarıyla çok konuşulan dizinin en büyük sorunu senaryo şu anda.

  7. Yapımcılar ve senarist bu sesi ne kadar duyar bilinmez ama bu kez de Milliyet Gazetesi’nden Sina Koloğlu köşesinde küçük bir uyarı yapmadan geçemedi. Bakın Koloğlu ne diyor:

    Yapımcılar ve senarist bu sesi ne kadar duyar bilinmez ama bu kez de Milliyet Gazetesi’nden Sina Koloğlu köşesinde küçük bir uyarı yapmadan geçemedi. Bakın Koloğlu ne diyor:

  8. “UFAKTAN KAYBOLAN DİZİ ‘Ufak Tefek Cinayetler’i bu hafta ev ahalisi inatla izledi ve “Verdiğimiz son şanstı” diyerek, geceyi bitirdi. Şu çöp torbasını evden eve dolaştırarak geçen bir bölümün sonunda ev ahalisi, “Biri ölsün ya da boşansın, ne yapacaklarsa yapsınlar yoksa iş işten geçecek” dedi. İzlenme oranları tatminkâr olabilir. Önemli olan, uyarının mutlu mesut zamanlarda yapılması. “

    “UFAKTAN KAYBOLAN DİZİ ‘Ufak Tefek Cinayetler’i bu hafta ev ahalisi inatla izledi ve “Verdiğimiz son şanstı” diyerek, geceyi bitirdi. Şu çöp torbasını evden eve dolaştırarak geçen bir bölümün sonunda ev ahalisi, “Biri ölsün ya da boşansın, ne yapacaklarsa yapsınlar yoksa iş işten geçecek” dedi. İzlenme oranları tatminkâr olabilir. Önemli olan, uyarının mutlu mesut zamanlarda yapılması. “

  9. Öte yandan dizide senaryonun bir türlü ilerlememesi de izleyiciyi ekrandan uzaklaştırıyor.

    Öte yandan dizide senaryonun bir türlü ilerlememesi de izleyiciyi ekrandan uzaklaştırıyor.