Kanal D O Diziye Final Yaptıracak!

Peki hangi Kanal D dizisi final yapacak?

  1. İster yılların dizisi olsun ister yeni başlayan bir dizi olsun farketmiyor artık. İzleyici, aynı işlerden, tekrar eden senaryolardan o kadar bıkmış durumdaki bu durum artık kanalların sık sık final yaptırmasına neden olabilir. Bu süreçte bir Kanal D dizisi daha final yapma ihtimali ile karşı karşıya.

    İster yılların dizisi olsun ister yeni başlayan bir dizi olsun farketmiyor artık. İzleyici, aynı işlerden, tekrar eden senaryolardan o kadar bıkmış durumdaki bu durum artık kanalların sık sık final yaptırmasına neden olabilir. Bu süreçte bir Kanal D dizisi daha final yapma ihtimali ile karşı karşıya.

  2. Yine final haberleri kulaklara gelmeye devam ediyor. Bildiğiniz üzere Kanal D kısa bir süre önce Kızlarım için dizisini ve Gülizar dizisi için final karar vermişti. Ancak bu final kararları sadece diziler için değildi.

    Yine final haberleri kulaklara gelmeye devam ediyor. Bildiğiniz üzere Kanal D kısa bir süre önce Kızlarım için dizisini ve Gülizar dizisi için final karar vermişti. Ancak bu final kararları sadece diziler için değildi.

  3. Birçok televizyon programı içinde final kararı alan Kanal D, uzun süredir ekranlarda olan bir dizi için daha final kararı verebilir. Peki Kanal D hangi diziyi bitirecek?

    Birçok televizyon programı içinde final kararı alan Kanal D, uzun süredir ekranlarda olan bir dizi için daha final kararı verebilir. Peki Kanal D hangi diziyi bitirecek?

  4. FİNAL Mİ YAPACAK; Televizyon ekranlarının uzun yıllardır farklı yıllarda farklı kanallarda yayınlanarak en bilinen dizilerinden olan Çocuklar Duymasın final iddiası ile karşı karşıya. Yaz sezonunda Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayan ve iyi reyting alan Çocuklar Duymasın neden final yapıyor?

    FİNAL Mİ YAPACAK; Televizyon ekranlarının uzun yıllardır farklı yıllarda farklı kanallarda yayınlanarak en bilinen dizilerinden olan Çocuklar Duymasın final iddiası ile karşı karşıya. Yaz sezonunda Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayan ve iyi reyting alan Çocuklar Duymasın neden final yapıyor?

  5. Kanal D'de yaz sezonunda başlayarak hatırı sayılır reyting alarak kanalın yüzünü güldüren Çocuklar Duymasın'ın akıbeti ilk günkü gibi olmadı. Dizinin en sevilen oyuncularından Vatan Şaşmaz'ın hazin vedası, sonrasında dizide yapılan 70'ler partileri ve düşük reytingler sonrası dizinin seyrinin hiç beklenmedik şekilde devam etmesi gündemde kalmasına neden oldu.

    Kanal D'de yaz sezonunda başlayarak hatırı sayılır reyting alarak kanalın yüzünü güldüren Çocuklar Duymasın'ın akıbeti ilk günkü gibi olmadı. Dizinin en sevilen oyuncularından Vatan Şaşmaz'ın hazin vedası, sonrasında dizide yapılan 70'ler partileri ve düşük reytingler sonrası dizinin seyrinin hiç beklenmedik şekilde devam etmesi gündemde kalmasına neden oldu.

  6. Diziye yeni giren Tutku karakteri Çocuklar Duymasın'ın imajını tamamen değiştirdi. Birkaç defa final iddiası ile gündeme gelen Çocuklar Duymasın'ın akıbeti merak ediliyordu. Peki, Çocuklar Duymasın final mi yapıyor?

    Diziye yeni giren Tutku karakteri Çocuklar Duymasın'ın imajını tamamen değiştirdi. Birkaç defa final iddiası ile gündeme gelen Çocuklar Duymasın'ın akıbeti merak ediliyordu. Peki, Çocuklar Duymasın final mi yapıyor?

  7. Yayınlandığı ilk zamanlarda reytinglerde büyük başarı yakalayan Çocuklar Duymasın, son zamanlarda aynı başarıyı gösteremedi. Final iddiaları ile sık sık gündem olan Çocuklar Duymasın tekrar, biteceği yöndeki söylentilerle karşı karşıya.

    Yayınlandığı ilk zamanlarda reytinglerde büyük başarı yakalayan Çocuklar Duymasın, son zamanlarda aynı başarıyı gösteremedi. Final iddiaları ile sık sık gündem olan Çocuklar Duymasın tekrar, biteceği yöndeki söylentilerle karşı karşıya.

  8. Kötüye doğru seyreden gidişatını değiştirmek isteyen yapım şirketi, Çocuklar Duymasın'a tamamen zıt bir karakter ve hikaye ile durumu kurtarmaya çalıştı. Beklendiği gibi Tutku karakteri diziyi kurtarırken, kaçınılmaz son tekrar gündeme geldi. Çocuklar Duymasın'ın final yapacağına dair herhangi bir açıklama gelmezken, iddialar vedanın yakın olduğu yönünde.

    Kötüye doğru seyreden gidişatını değiştirmek isteyen yapım şirketi, Çocuklar Duymasın'a tamamen zıt bir karakter ve hikaye ile durumu kurtarmaya çalıştı. Beklendiği gibi Tutku karakteri diziyi kurtarırken, kaçınılmaz son tekrar gündeme geldi. Çocuklar Duymasın'ın final yapacağına dair herhangi bir açıklama gelmezken, iddialar vedanın yakın olduğu yönünde.