Fenerbahçeli Futbolcu Ölümden Döndü

Karşılaşmaya Skrtel’in başına gelenler damga vurdu.

  1. Royal Cup maçında Slovakya, Tayland'ı 3-2 mağlup ederken karşılaşmaya Skrtel’in başına gelenler damga vurdu. İlk yarıda yakın mesafeden suratına sert biçimde top gelmesiyle yerde kalan deneyimli savunmacı, için derhal sağlık ekibi müdahale etti.

    Royal Cup maçında Slovakya, Tayland'ı 3-2 mağlup ederken karşılaşmaya Skrtel’in başına gelenler damga vurdu. İlk yarıda yakın mesafeden suratına sert biçimde top gelmesiyle yerde kalan deneyimli savunmacı, için derhal sağlık ekibi müdahale etti.

  2. Royal Cup maçında Slovakya, Tayland'ı 3-2 mağlup ederken karşılaşmaya Skrtel’in başına gelenler damga vurdu.

    Royal Cup maçında Slovakya, Tayland'ı 3-2 mağlup ederken karşılaşmaya Skrtel’in başına gelenler damga vurdu.

  3. İlk yarıda yakın mesafeden suratına sert biçimde top gelmesiyle yerde kalan deneyimli savunmacı, için derhal sağlık ekibi müdahale etti.

    İlk yarıda yakın mesafeden suratına sert biçimde top gelmesiyle yerde kalan deneyimli savunmacı, için derhal sağlık ekibi müdahale etti.

  4. Dili yüzünden nefessiz kaldı  Karşılaşma bu olay nedeniyle bir süre duraklamasının ardından kaldığı yerden devam etti. Fenerbahçeli futbolcunun dilinin nefes yolunu bir süreliğine tıkaması nedeniyle, bir süre nefessiz kaldığı belirtildi.

    Dili yüzünden nefessiz kaldı Karşılaşma bu olay nedeniyle bir süre duraklamasının ardından kaldığı yerden devam etti. Fenerbahçeli futbolcunun dilinin nefes yolunu bir süreliğine tıkaması nedeniyle, bir süre nefessiz kaldığı belirtildi.

  5. Maçtan sonra kupayı kaldırdı-    Martin Skrtel yapılan müdahalenin ardından kendine geldi ve oyuna devam edebildi. Slovakya Milli Takımı kaptanı ikinci yarı oyundan çıkarken, maçın ardından kupayı kaldıran isim oldu.

    Maçtan sonra kupayı kaldırdı- Martin Skrtel yapılan müdahalenin ardından kendine geldi ve oyuna devam edebildi. Slovakya Milli Takımı kaptanı ikinci yarı oyundan çıkarken, maçın ardından kupayı kaldıran isim oldu.

  6. Slovakya'nın Tayland ile oynadığı maçta sağlık sorunu yaşayan Fenerbahçeli futbolcu Martin Skrtel için kulübünden açıklama geldi.

    Slovakya'nın Tayland ile oynadığı maçta sağlık sorunu yaşayan Fenerbahçeli futbolcu Martin Skrtel için kulübünden açıklama geldi.

  7. Fenerbahçe Kulübü, Slovakya'nın 2018 FIFA Dünya Kupası'na hazırlık kapsamında Tayland ile oynadığı maçta sağlık sorunu yaşayan sarı-lacivertli futbolcu Martin Skrtel için geçmiş olsun mesajı yayımladı.

    Fenerbahçe Kulübü, Slovakya'nın 2018 FIFA Dünya Kupası'na hazırlık kapsamında Tayland ile oynadığı maçta sağlık sorunu yaşayan sarı-lacivertli futbolcu Martin Skrtel için geçmiş olsun mesajı yayımladı.

  8. Sarı-lacivertli kulübün internet sitesinde yer alan mesajda, "Slovakya ile Tayland milli takımları arasında yapılan hazırlık maçında futbolcumuz Martin Skrtel’in başına aldığı top darbesiyle kısa süreli baygınlık geçirdiği haberini üzülerek takip ettik. Yapılan müdahalenin ardından, sağlık durumu normale dönerek maça devam eden ve durumu şu an iyi olan futbolcumuz Martin Skrtel’e geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz." ifadeleri kullanıldı.  Slovak futbolcu Skrtel, karşılaşmanın 28. dakikasında yakın mesafeden başına top çarpması nedeniyle yere yığılmıştı.

    Sarı-lacivertli kulübün internet sitesinde yer alan mesajda, "Slovakya ile Tayland milli takımları arasında yapılan hazırlık maçında futbolcumuz Martin Skrtel’in başına aldığı top darbesiyle kısa süreli baygınlık geçirdiği haberini üzülerek takip ettik. Yapılan müdahalenin ardından, sağlık durumu normale dönerek maça devam eden ve durumu şu an iyi olan futbolcumuz Martin Skrtel’e geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz." ifadeleri kullanıldı. Slovak futbolcu Skrtel, karşılaşmanın 28. dakikasında yakın mesafeden başına top çarpması nedeniyle yere yığılmıştı.