Kanal D O Diziyi De Bitirecek!

Peki Kanal D hangi diziye final yaptıracak?

  1. Kanal D, bu yıl dizilerine sahip çıkmadı ne eski ne yeni. Birbiri ardında biten diziler izleyicide adeta şok etkisi yarattı. En son biten dizi Gülizar dizisiydi malumunuz. Bu dizinin final bölümü dahi yayınlanmayacaktı önce. Ancak daha sonra izleyici sosyal medya üzerinden tepki gösterdi ve Kanal D mecburen Gülizar'ın final bölümünü yayınladı.

    Kanal D, bu yıl dizilerine sahip çıkmadı ne eski ne yeni. Birbiri ardında biten diziler izleyicide adeta şok etkisi yarattı. En son biten dizi Gülizar dizisiydi malumunuz. Bu dizinin final bölümü dahi yayınlanmayacaktı önce. Ancak daha sonra izleyici sosyal medya üzerinden tepki gösterdi ve Kanal D mecburen Gülizar'ın final bölümünü yayınladı.

  2. Daha önce de Kızlarım İçin dizisini bitiren, Ekip Şahane programını kaldıran Kanal D'nin icraatları bununla bitmedi tabi ki. Ve bu furya Kanal D'nin birçok dizisinin ipini çekeceğinin işareti olabilir.

    Daha önce de Kızlarım İçin dizisini bitiren, Ekip Şahane programını kaldıran Kanal D'nin icraatları bununla bitmedi tabi ki. Ve bu furya Kanal D'nin birçok dizisinin ipini çekeceğinin işareti olabilir.

  3. Kanal D, bu yıl sonu bir diziyi daha bitirebilir. Sadece sosyal medya ile ayakta kalan ve üst düzey reytingleri olmayan o dizi final yapabilir. Peki Kanal D hangi diziye final yaptıracak?

    Kanal D, bu yıl sonu bir diziyi daha bitirebilir. Sadece sosyal medya ile ayakta kalan ve üst düzey reytingleri olmayan o dizi final yapabilir. Peki Kanal D hangi diziye final yaptıracak?

  4. SİYAH BEYAZ AŞK FİNAL Mİ YAPACAK; Kanal D ekranlarında devam eden ve oldukça sevilerek izlenen Siyah beyaz aşk isimli dizinin izleyenleri her hafta final korkusu yaşamaya devam ediyor. Kanal D bu sezon dizilerine fazla sahip çıkmasa da sıra dışı dizilerden birisi diyebiliriz Siyah Beyaz Aşk dizisi için. Dizinin yapımcı ile sözleşmesi 13 bölüm üzerine idi ilk başta. 13 bölümden sonra reyting durumlarına göre hareket edilecekti. Ancak dizinin reytingleri ilk başlarda çok kötü gelmeye başlayınca dizide erken final havası estirildi.

    SİYAH BEYAZ AŞK FİNAL Mİ YAPACAK; Kanal D ekranlarında devam eden ve oldukça sevilerek izlenen Siyah beyaz aşk isimli dizinin izleyenleri her hafta final korkusu yaşamaya devam ediyor. Kanal D bu sezon dizilerine fazla sahip çıkmasa da sıra dışı dizilerden birisi diyebiliriz Siyah Beyaz Aşk dizisi için. Dizinin yapımcı ile sözleşmesi 13 bölüm üzerine idi ilk başta. 13 bölümden sonra reyting durumlarına göre hareket edilecekti. Ancak dizinin reytingleri ilk başlarda çok kötü gelmeye başlayınca dizide erken final havası estirildi.

  5. Daha sonra toparlanmaya başlayan dizinin reytingleri de canlandı. 16. sıradan 6. sıraya kadar bir yükseliş başladı. Bu yükseliş ile birlikte dizinin üstündeki kara bulutlar bir nebze olsun dağılmaya başladı.

    Daha sonra toparlanmaya başlayan dizinin reytingleri de canlandı. 16. sıradan 6. sıraya kadar bir yükseliş başladı. Bu yükseliş ile birlikte dizinin üstündeki kara bulutlar bir nebze olsun dağılmaya başladı.

  6. Şimdilik iyi giden reytingler ne getirir bilinmez ancak olumlu devam ettiği müddetçe dizinin ömrünün de uzayacağı kesin. İlk başta 13 bölüm olan dizi yapımcısı ile kanal arasında sözleşme eğer böyle devam ederse önce 20. bölüme kadar uzatılır ardından da 40. bölüm diye uzatılıp dizinin bitiş tarihi kesinleştirilir. Ayrıca son dönemde dizinin yine monotonlaşması sosyal medyada isyana neden oldu.

    Şimdilik iyi giden reytingler ne getirir bilinmez ancak olumlu devam ettiği müddetçe dizinin ömrünün de uzayacağı kesin. İlk başta 13 bölüm olan dizi yapımcısı ile kanal arasında sözleşme eğer böyle devam ederse önce 20. bölüme kadar uzatılır ardından da 40. bölüm diye uzatılıp dizinin bitiş tarihi kesinleştirilir. Ayrıca son dönemde dizinin yine monotonlaşması sosyal medyada isyana neden oldu.

  7. Ancak ülkemizdeki dizilerin kaderi aldıkları reytinge bağlı. Pazartesi günleri Söz ve Çukur gibi dizilerin varlığı diğer dizileri olumsuz etkilese de Siyah Beyaz Aşk Dizisi aldığı ve alacağı reytinglerle ömrünü uzatabilir.

    Ancak ülkemizdeki dizilerin kaderi aldıkları reytinge bağlı. Pazartesi günleri Söz ve Çukur gibi dizilerin varlığı diğer dizileri olumsuz etkilese de Siyah Beyaz Aşk Dizisi aldığı ve alacağı reytinglerle ömrünü uzatabilir.