Alişan Yine Nişanlandı!

İşte Alişan ve yeni nişanlısı

  1. Esra Erol'un kardeşi Eda Erol ile evlenme arefesinde ilişkiyi bitiren Alişen yeniden nişanlandı. Alişan'ın bu kez yüzük taktığı isim Buse Varol oldu. Peki Alişan'ın son nişanlısı olan Buse Varol kimdir aslen nereli? İşte Alişan ve yeni nişanlısının görüntüleri;

    Esra Erol'un kardeşi Eda Erol ile evlenme arefesinde ilişkiyi bitiren Alişen yeniden nişanlandı. Alişan'ın bu kez yüzük taktığı isim Buse Varol oldu. Peki Alişan'ın son nişanlısı olan Buse Varol kimdir aslen nereli? İşte Alişan ve yeni nişanlısının görüntüleri;

  2. Alişan bir kez daha nişanlandı. Daha önce Eda Erol ile nişanlanan Alişan düğün arefesinde Esra Erol'un kardeşi olan Eda Erol'dan ayrılmıştı. Alişan'ın bu kez nişanlandığı isim son sevgilisi Buse Varol oldu.

    Alişan bir kez daha nişanlandı. Daha önce Eda Erol ile nişanlanan Alişan düğün arefesinde Esra Erol'un kardeşi olan Eda Erol'dan ayrılmıştı. Alişan'ın bu kez nişanlandığı isim son sevgilisi Buse Varol oldu.

  3. Alişan önceki gün Buse Varol'u rol aldığı dizisinin setinde ziyaret edip, büyük bir sürpriz yaparak evlilik teklif etmişti. Alişan ve Buse Varol çifti dün akşam aile arasında gerçekleşen bir törenle nişanlandı. Ünlü çifti bu özel gününde yalnız bırakmayan Ece Erken törenden görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı.

    Alişan önceki gün Buse Varol'u rol aldığı dizisinin setinde ziyaret edip, büyük bir sürpriz yaparak evlilik teklif etmişti. Alişan ve Buse Varol çifti dün akşam aile arasında gerçekleşen bir törenle nişanlandı. Ünlü çifti bu özel gününde yalnız bırakmayan Ece Erken törenden görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı.

  4. BUSE VAROL KİMDİR : Buse Varol, 1990 yılında Manisa'da doğdu. Lisansını Eğitim Fakültesi Öğretmenlik Bölümünde tamamladıktan sonra 2 yıl özel bir eğitim kurumu olan dershanede stajyer öğretmenlik yaptı. 2012 Miss Turkey güzellik yarışmasıysa dönüm noktası oldu. Uzun süre modellik yaptıktan sonra oyunculuk alanına geçiş yapan Buse Varol, Mota Ayla Algan, Ümit Çırak, Müfit Aytekin ve Bahar Kerimoğlu Özel Ders aldıç Tozlu Yollar dizisinde Şerife karakterine hayat veren Buse Varol, ayrıca Arka Sokaklar Dizisinde Yasemin İsimli bir Polis memurunu canlandırdı.

    BUSE VAROL KİMDİR : Buse Varol, 1990 yılında Manisa'da doğdu. Lisansını Eğitim Fakültesi Öğretmenlik Bölümünde tamamladıktan sonra 2 yıl özel bir eğitim kurumu olan dershanede stajyer öğretmenlik yaptı. 2012 Miss Turkey güzellik yarışmasıysa dönüm noktası oldu. Uzun süre modellik yaptıktan sonra oyunculuk alanına geçiş yapan Buse Varol, Mota Ayla Algan, Ümit Çırak, Müfit Aytekin ve Bahar Kerimoğlu Özel Ders aldıç Tozlu Yollar dizisinde Şerife karakterine hayat veren Buse Varol, ayrıca Arka Sokaklar Dizisinde Yasemin İsimli bir Polis memurunu canlandırdı.

  5. EDA EROL İLE NİŞANLANMIŞTI : Alişan Buse Varol ile olan ilişkisinden önce Esra Erol'un kardeşi Eda ile nişanlanmıştı. Alişan düğün arefesinde Eda Erol'dan ani bir kararla ayrılmıştı. İlişki bittikten hemen sonra da Buse Varol ile görülmeye başlanan Alişan bakalım bu kez nikah masasına oturacak mı?

    EDA EROL İLE NİŞANLANMIŞTI : Alişan Buse Varol ile olan ilişkisinden önce Esra Erol'un kardeşi Eda ile nişanlanmıştı. Alişan düğün arefesinde Eda Erol'dan ani bir kararla ayrılmıştı. İlişki bittikten hemen sonra da Buse Varol ile görülmeye başlanan Alişan bakalım bu kez nikah masasına oturacak mı?

  6. İşte Alişan ile son nişanlısı Buse Varol;

    İşte Alişan ile son nişanlısı Buse Varol;