İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

O İsim Gözyaşlarına Boğuldu...

Survivor'da kim elendi? O isim gözyaşlarına boğuldu...

  1. Survivor'da nefesler tutuldu. Dün akşam yapılan dokunulmazlık oyunu sonrasında adalarda gerginlik iyice arttı. Bu akşam bir kişi adaya veda edecek. Peki Survivor'da bu akşam kim elenecek? İşte eleme adayları ve 33. bölümde ödül oyununun galip takımı!

    Survivor'da nefesler tutuldu. Dün akşam yapılan dokunulmazlık oyunu sonrasında adalarda gerginlik iyice arttı. Bu akşam bir kişi adaya veda edecek. Peki Survivor'da bu akşam kim elenecek? İşte eleme adayları ve 33. bölümde ödül oyununun galip takımı!

  2. Survivor'da 33. yeni bölüm başladı. Adada ilk olarak büyük heyecana sahne olan ödül oyunu oynandı. Ödülün çikolatalı kek olduğu zorlu oyunu Gönüllüler takımı 10'a 6 skorla kazanmayı başardı.

    Survivor'da 33. yeni bölüm başladı. Adada ilk olarak büyük heyecana sahne olan ödül oyunu oynandı. Ödülün çikolatalı kek olduğu zorlu oyunu Gönüllüler takımı 10'a 6 skorla kazanmayı başardı.

  3. Survivor'da elenen isim belli oldu.Yarışmanın suncusu ve yapımcısı Acun Ilıcalı'nın bu hafta açıkladığı isim Ramazan oldu. Ramazan elenme kararının açıklanması sonrası gözyaşlarına hakim olamadı...

    Survivor'da elenen isim belli oldu.Yarışmanın suncusu ve yapımcısı Acun Ilıcalı'nın bu hafta açıkladığı isim Ramazan oldu. Ramazan elenme kararının açıklanması sonrası gözyaşlarına hakim olamadı...

  4. Gönüllüler takımının eleme konseyinde Anıl, Ramazan ve Yağmur'dan en az SMS oyunu alan Ramazan Survivor'a veda etti.

    Gönüllüler takımının eleme konseyinde Anıl, Ramazan ve Yağmur'dan en az SMS oyunu alan Ramazan Survivor'a veda etti.

  5. Anıl Berk Baki lise eğitimini Galatasaray lisesinde tamamladı. Daha sonra Yeditepe Üniversitesi reklam ve tasarım bölümünden mezun oldu. 6 yaşında yelken sporuna başlayan Anıl, aktif olarak hem milli takımda sözleşmeli olarak devam ediyor. Atletizm, voleybol gibi sporlarla da ilgilenen 26 yaşındaki Anıl, Crossfit ile ilgileniyor ve spor eğitmenliği yapıyor.

    Anıl Berk Baki lise eğitimini Galatasaray lisesinde tamamladı. Daha sonra Yeditepe Üniversitesi reklam ve tasarım bölümünden mezun oldu. 6 yaşında yelken sporuna başlayan Anıl, aktif olarak hem milli takımda sözleşmeli olarak devam ediyor. Atletizm, voleybol gibi sporlarla da ilgilenen 26 yaşındaki Anıl, Crossfit ile ilgileniyor ve spor eğitmenliği yapıyor.

  6. Lise eğitimini tamamlayan Yağmur Banda 12 yaşından beri spor yapıyor. 20 yaşındaki Survivor Yağmur, 12 yıldır ise tekvando sporuyla uğraşıyor. Yağmur'un bu alanda Türkiye ve Balkan şampiyonluğu var. 2014 yılında ise Avrupa şampiyonluğu kazanan Yağmur, bu sene ise Türkiye ikincisi oldu. Yağmur'un Survivor sloganı ise şöyle: "Ben yağmur adımdan değil ardımdan kopacak fırtınadan korksunlar"

    Lise eğitimini tamamlayan Yağmur Banda 12 yaşından beri spor yapıyor. 20 yaşındaki Survivor Yağmur, 12 yıldır ise tekvando sporuyla uğraşıyor. Yağmur'un bu alanda Türkiye ve Balkan şampiyonluğu var. 2014 yılında ise Avrupa şampiyonluğu kazanan Yağmur, bu sene ise Türkiye ikincisi oldu. Yağmur'un Survivor sloganı ise şöyle: "Ben yağmur adımdan değil ardımdan kopacak fırtınadan korksunlar"