Hiç Duymadığınız Garip Takıntıları

İşte hiç bilinmeyen takıntıları

  1. Bergüzar Korel'in yemek konusunda garip takıntıları var.'' Pütürlü hiçbir şey yiyemem mesela, pilava bayılırım. Sütlaç ağzıma koymam. Herkes bilir, ben yemeğe geleceksem, kimse dolmanın içine üzüm koymaz; çünkü tuzlunun içinde tatlı sevmem.''diyen Korel'in bu takıntısı oldukça garip.

    Bergüzar Korel'in yemek konusunda garip takıntıları var.'' Pütürlü hiçbir şey yiyemem mesela, pilava bayılırım. Sütlaç ağzıma koymam. Herkes bilir, ben yemeğe geleceksem, kimse dolmanın içine üzüm koymaz; çünkü tuzlunun içinde tatlı sevmem.''diyen Korel'in bu takıntısı oldukça garip.

  2. Murat Boz -    Ünlü şarkıcı yeşil elmaya dayanamıyor. Gördüğü her elmayı yeme isteği duyuyor.

    Murat Boz - Ünlü şarkıcı yeşil elmaya dayanamıyor. Gördüğü her elmayı yeme isteği duyuyor.

  3. Tarzı ve yaptığı eserlerle ne kadar orijinal bir karakter olduğunu gözler önüne seren Sezen Aksu, misafirlikte de hayli orijinal. Misafirliğe gittiği evlere beraberinde yün ve şişini de götürüyor...

    Tarzı ve yaptığı eserlerle ne kadar orijinal bir karakter olduğunu gözler önüne seren Sezen Aksu, misafirlikte de hayli orijinal. Misafirliğe gittiği evlere beraberinde yün ve şişini de götürüyor...

  4. Tatlıtuğ'un en korktuğu şey yalnız kalmak.

    Tatlıtuğ'un en korktuğu şey yalnız kalmak.

  5. Hazal Kaya'nın trafik korkusu var. Kaya, "Hayatım boyunca Galata, Beyoğlu, Balat ekseninde yaşadım. Çok sevdim. Ama araba kullanmayı Zekeriyaköy'de öğrendim. Hala TIR'lardan ve kamyonlardan korkuyorum" dedi.

    Hazal Kaya'nın trafik korkusu var. Kaya, "Hayatım boyunca Galata, Beyoğlu, Balat ekseninde yaşadım. Çok sevdim. Ama araba kullanmayı Zekeriyaköy'de öğrendim. Hala TIR'lardan ve kamyonlardan korkuyorum" dedi.

  6. Hülya Avşar, zamanlama konusunda çoğu insana taş çıkartacak kadar dakik. Planlarına sadık kalmak ve geç kalmamak için saatlerini beş dakika ileri alıyor. Ayrıca uzun el ve ayak tırnaklarından hiç hoşlanmadığını da kendi programında açıklayan Hülya Avşar, "Kısa tırnakları daha temiz buluyorum" diye de ekledi..

    Hülya Avşar, zamanlama konusunda çoğu insana taş çıkartacak kadar dakik. Planlarına sadık kalmak ve geç kalmamak için saatlerini beş dakika ileri alıyor. Ayrıca uzun el ve ayak tırnaklarından hiç hoşlanmadığını da kendi programında açıklayan Hülya Avşar, "Kısa tırnakları daha temiz buluyorum" diye de ekledi..

  7. Güzel şarkıcı Funda Arar, bazı şeylerin yerini uğursuzluk getirir diye değiştiremiyor. 41 yaşındaki şarkıcı kötü bir şey yaşadığında tarihini dile getirirse aynı şeyin tekrar yaşanmasından korkuyor.

    Güzel şarkıcı Funda Arar, bazı şeylerin yerini uğursuzluk getirir diye değiştiremiyor. 41 yaşındaki şarkıcı kötü bir şey yaşadığında tarihini dile getirirse aynı şeyin tekrar yaşanmasından korkuyor.

  8. Seren Serengil'in köpeklerine olan düşkünlüğü artık herkes tarafırdan biliniyor. Ama gittiği her yere köpeklerini de götüren Serengil'in, onlara sadece porselen tabakta servis yaptırdığını da bliyor muydunuz?.

    Seren Serengil'in köpeklerine olan düşkünlüğü artık herkes tarafırdan biliniyor. Ama gittiği her yere köpeklerini de götüren Serengil'in, onlara sadece porselen tabakta servis yaptırdığını da bliyor muydunuz?.

  9. Tülin Şahin  -  Ünlü modelin en büyük korkusu yılanlar. Yılan derisi veya yılan desenli bir şey gördüğü zaman bayılabilecek duruma geldiğini söyleyen Şahin, yılanın ismini duymak bile istemiyor.

    Tülin Şahin - Ünlü modelin en büyük korkusu yılanlar. Yılan derisi veya yılan desenli bir şey gördüğü zaman bayılabilecek duruma geldiğini söyleyen Şahin, yılanın ismini duymak bile istemiyor.

  10. Mustafa Sandal'ın en büyük korkusu trafik sırasında tüp kamyonetlerinin arkasında yer almak.

    Mustafa Sandal'ın en büyük korkusu trafik sırasında tüp kamyonetlerinin arkasında yer almak.

  11. Ünlü şarkıcı Adele martılardan çok korkuyor. Sebebi ise 9 yaşındayken dondurmasını elinden alan bir martı..

    Ünlü şarkıcı Adele martılardan çok korkuyor. Sebebi ise 9 yaşındayken dondurmasını elinden alan bir martı..

  12. Ayak takıntısı olan kadir  Doğulu, evlenmeden önce "Ayak takıntım var. O kişi sevgilim olacaksa, mutlaka öncesinde ayaklarını görmem lazım.'' demişti.

    Ayak takıntısı olan kadir Doğulu, evlenmeden önce "Ayak takıntım var. O kişi sevgilim olacaksa, mutlaka öncesinde ayaklarını görmem lazım.'' demişti.

  13. Özge Özpirinçci -    Güzel oyuncu evde açık kalan dolap kapaklarından korkuyor ve kapatmadan asla uyuyamadığını söylüyor.

    Özge Özpirinçci - Güzel oyuncu evde açık kalan dolap kapaklarından korkuyor ve kapatmadan asla uyuyamadığını söylüyor.

  14. Nicole Kidman  -  Kendisi kelebekleri çok seviyor ve uğur getirdiğine inanıyor ancak onlardan çok korkuyor...

    Nicole Kidman - Kendisi kelebekleri çok seviyor ve uğur getirdiğine inanıyor ancak onlardan çok korkuyor...

  15. Rihanna  -  Deniz canlılarından çok korkuyor.

    Rihanna - Deniz canlılarından çok korkuyor.

  16. Johnny Deep  -  53 yaşındaki ünlü yıldızın palyaçolarla arası pek iyi değil. Öyle ki Deep yapay ve ani hareketlerde bulunan şeylerden çok korkuyor.

    Johnny Deep - 53 yaşındaki ünlü yıldızın palyaçolarla arası pek iyi değil. Öyle ki Deep yapay ve ani hareketlerde bulunan şeylerden çok korkuyor.

  17. Ünlü star Madonna gök gürültüsü ve yıldırımdan korkuyor. Yıldızın en ilginç korkusu ise DNA'sı. DNA'sının çalınmasından korkan Madonna, yanında bir sterilizasyon ekibiyle dolaştığı biliniyor.

    Ünlü star Madonna gök gürültüsü ve yıldırımdan korkuyor. Yıldızın en ilginç korkusu ise DNA'sı. DNA'sının çalınmasından korkan Madonna, yanında bir sterilizasyon ekibiyle dolaştığı biliniyor.

  18. Justin Timberlake  -  ABD'li pop şarkıcısı örümcek ve köpek balığından korkuyor.

    Justin Timberlake - ABD'li pop şarkıcısı örümcek ve köpek balığından korkuyor.

  19. Ünlü sinema ve dizi oyuncusu olan Jennifer Aniston yükseklikten korkuyor. Bu korkusu sebebiyle uçak yolculukları onun için bir hayli zor.

    Ünlü sinema ve dizi oyuncusu olan Jennifer Aniston yükseklikten korkuyor. Bu korkusu sebebiyle uçak yolculukları onun için bir hayli zor.

  20. Leonardo Di Caprio da kapalı alan korkusu olanlardan.

    Leonardo Di Caprio da kapalı alan korkusu olanlardan.

  21. ADRIANA LIMA -  Maskara sürmeyi çok seviyorum. Kirpiklerim simsiyah olana kadar kat kat maskara sürüyorum. İzin günlerimde dakikalarca maskara sürdüğüm oluyor. Duşa girdiğimde maskara yüzümden akıp gidiyor. Akanları silip üzerine tekrar maskara uyguluyorum. Kesinlikle buna bayılıyorum..

    ADRIANA LIMA - Maskara sürmeyi çok seviyorum. Kirpiklerim simsiyah olana kadar kat kat maskara sürüyorum. İzin günlerimde dakikalarca maskara sürdüğüm oluyor. Duşa girdiğimde maskara yüzümden akıp gidiyor. Akanları silip üzerine tekrar maskara uyguluyorum. Kesinlikle buna bayılıyorum..

  22. MICHELLE WILLIAMS -  Duşta tuhaf şeyler yapmayı seviyorum. Duş alırken kahve içiyorum, dişlerimi fırçalıyorum, hatta kahvaltı ediyorum. Böylece masaya oturup kahvaltı yapmakla vakit kaybetmiyorum..

    MICHELLE WILLIAMS - Duşta tuhaf şeyler yapmayı seviyorum. Duş alırken kahve içiyorum, dişlerimi fırçalıyorum, hatta kahvaltı ediyorum. Böylece masaya oturup kahvaltı yapmakla vakit kaybetmiyorum..

  23. EMMA STONE -  11 yaşına kadar parmağımı emdim. Bunu yaptığımda hâlâ kendimi çok iyi hissediyorum..

    EMMA STONE - 11 yaşına kadar parmağımı emdim. Bunu yaptığımda hâlâ kendimi çok iyi hissediyorum..

  24. HEIDI KLUM  Hiç hoş karşılanmayan bir alışkanlığım var. Her akşam saat 20.00'de uyuyakalıyorum..

    HEIDI KLUM Hiç hoş karşılanmayan bir alışkanlığım var. Her akşam saat 20.00'de uyuyakalıyorum..

  25. Ben Affleck, güzel kadınlardan korkuyor..

    Ben Affleck, güzel kadınlardan korkuyor..

  26. Emma Watson, erkeklerle konuşurken çok utanıyor..

    Emma Watson, erkeklerle konuşurken çok utanıyor..

  27. Rihanna, çok yakın arkadaşlarıyla günde en az dört kere konuşuyor ve ananasa bayıldığı için her sabah kahvaltıda ananas yiyor..

    Rihanna, çok yakın arkadaşlarıyla günde en az dört kere konuşuyor ve ananasa bayıldığı için her sabah kahvaltıda ananas yiyor..

  28. Tom Hanks'in daktilo koleksiyonu var..

    Tom Hanks'in daktilo koleksiyonu var..

  29. Avril Lavigne, koalalara bayıldığı için Avustralya en sevdiği ülke.

    Avril Lavigne, koalalara bayıldığı için Avustralya en sevdiği ülke.

  30. BEYONCE  Okul çağlarında arkadaşlarının kulaklarıyla alay etmesinden dolayı Beyonce'un kulaklarını kapatacak şekilde saç modeli seçmesinde takınsı var...

    BEYONCE Okul çağlarında arkadaşlarının kulaklarıyla alay etmesinden dolayı Beyonce'un kulaklarını kapatacak şekilde saç modeli seçmesinde takınsı var...