İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

'Organize İşler 2'Nin Kadrosunda Kimler Var?

‘Organize İşler’ için birçok oyuncunun ismi geçiyor

  1. Yılmaz Erdoğan'ın ikincisini çekmeye hazırlandığı ‘Organize İşler’ için birçok oyuncunun ismi geçiyordu. Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu kesinleşen üç ismi açıkladı. İşte Eyüboğlu'nun yazısı ve o isimler...

    Yılmaz Erdoğan'ın ikincisini çekmeye hazırlandığı ‘Organize İşler’ için birçok oyuncunun ismi geçiyordu. Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu kesinleşen üç ismi açıkladı. İşte Eyüboğlu'nun yazısı ve o isimler...

  2. "Birçok kez Yılmaz Erdoğan’ın en beğendiğim filmi ‘Organize İşler’in devamının da çekilmesi gerektiğini ısrarla yazan ve sonunda eser sahibini ikna eden bir gazeteci olarak, proje hakkındaki en güncel bilgileri paylaşmaya devam...    Siz bakmayın Şahan Gökbakar’dan Cem Yılmaz’a, Ata Demirer’den Kıvanç Tatlıtuğ’a kadar Türkiye’nin en popüler isimlerinin bu filmde oynayacağına dair çıkan haberlere..."

    "Birçok kez Yılmaz Erdoğan’ın en beğendiğim filmi ‘Organize İşler’in devamının da çekilmesi gerektiğini ısrarla yazan ve sonunda eser sahibini ikna eden bir gazeteci olarak, proje hakkındaki en güncel bilgileri paylaşmaya devam... Siz bakmayın Şahan Gökbakar’dan Cem Yılmaz’a, Ata Demirer’den Kıvanç Tatlıtuğ’a kadar Türkiye’nin en popüler isimlerinin bu filmde oynayacağına dair çıkan haberlere..."

  3. "Öncelikle şunu açıklayayım: Yılmaz Erdoğan, senaryoyu sil baştan yazdı. Bu yaz çekimleri yapılacak filmde oynayacak üç isim kesinleşti:

    "Öncelikle şunu açıklayayım: Yılmaz Erdoğan, senaryoyu sil baştan yazdı. Bu yaz çekimleri yapılacak filmde oynayacak üç isim kesinleşti:

  4. Kıvanç Tatlıtuğ

    Kıvanç Tatlıtuğ

  5. Bensu Soral

    Bensu Soral

  6. Demet Evgar

    Demet Evgar

  7. "Erdoğan ve Necati Akpınar’ın ortak olduğu BKM’nin cast çalışması sürüyor. İkili, yazılarımla projenin hayata geçmesine vesile olduğum için ‘Organize İşler 2’de oynayacak diğer isimler belli olduğunda, onları da ilk kez bana söyleyeceklerine dair söz verdi."

    "Erdoğan ve Necati Akpınar’ın ortak olduğu BKM’nin cast çalışması sürüyor. İkili, yazılarımla projenin hayata geçmesine vesile olduğum için ‘Organize İşler 2’de oynayacak diğer isimler belli olduğunda, onları da ilk kez bana söyleyeceklerine dair söz verdi."

  8. Yılmaz Erdoğan imzalı Organize İşler'in ikincisi için hazırlıklara devam ediyor. Seyirciyi farklı karakterlerle şaşırtmayı seven Kıvanç Tatlıtuğ filmin sürprizlerinden olacak.

    Yılmaz Erdoğan imzalı Organize İşler'in ikincisi için hazırlıklara devam ediyor. Seyirciyi farklı karakterlerle şaşırtmayı seven Kıvanç Tatlıtuğ filmin sürprizlerinden olacak.

  9. Organize İşler’in yeniden çekilmesi planlanan ikinci filminde Kıvanç Tatlıtuğ, horoz dövüşçüsü rolüyle seyirciyi ters köşeye yatıracak.

    Organize İşler’in yeniden çekilmesi planlanan ikinci filminde Kıvanç Tatlıtuğ, horoz dövüşçüsü rolüyle seyirciyi ters köşeye yatıracak.

  10. HT Magazin'den Bülent İpek'in haberine göre, replikleri sinema tarihimizin en akılda kalan filmlerinden Yılmaz Erdoğan imzalı ‘Organize İşler’in ikincisi çekilecek.

    HT Magazin'den Bülent İpek'in haberine göre, replikleri sinema tarihimizin en akılda kalan filmlerinden Yılmaz Erdoğan imzalı ‘Organize İşler’in ikincisi çekilecek.

  11. Hazırlıkları aylardır devam eden bu büyük film projesi, bir çok ünlü ismi buluşturacak.

    Hazırlıkları aylardır devam eden bu büyük film projesi, bir çok ünlü ismi buluşturacak.

  12. Projenin sürprizlerinden biri de seyircisini farklı karakterlerle şaşırtmayı seven Kıvanç Tatlıtuğ.

    Projenin sürprizlerinden biri de seyircisini farklı karakterlerle şaşırtmayı seven Kıvanç Tatlıtuğ.

  13. Erdoğan'ın yazıp yönettiği Kelebeğin Rüyası’nda başrol oynayan Tatlıtuğ, usta sinemacıyla yeniden buluşmaya hazırlanıyor. Erdoğan’ın oyuncu için planladığı karakter ise horoz dövüşçüsü. Tatlıtuğ, projenin hazırlık sürecinin tamamlanıp çekimlerin başlamasını bekliyor.

    Erdoğan'ın yazıp yönettiği Kelebeğin Rüyası’nda başrol oynayan Tatlıtuğ, usta sinemacıyla yeniden buluşmaya hazırlanıyor. Erdoğan’ın oyuncu için planladığı karakter ise horoz dövüşçüsü. Tatlıtuğ, projenin hazırlık sürecinin tamamlanıp çekimlerin başlamasını bekliyor.

  14. İlkinde Demet Akbağ, Cem Yılmaz, Tolga Çevik, Özgü Namal gibi birçok yıldız ismin oynadığı ‘Organize İşler’in ikincisinde de yıldızların buluşacağı konuşuluyor.

    İlkinde Demet Akbağ, Cem Yılmaz, Tolga Çevik, Özgü Namal gibi birçok yıldız ismin oynadığı ‘Organize İşler’in ikincisinde de yıldızların buluşacağı konuşuluyor.