İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Bu İphone Modellerine Apple Desteği Kesecek!

Apple, o iPhone modelinin fişini çekiyor

  1. Geçtiğimiz hafta iOS 11.3 güncellemesini yayınlayan ABD merkezli teknoloji devi Apple, iOS 12 ile birlikte bir iPhone modeline daha verdiği desteği kesecek! İşte iOS 12 ile ilgili bilmeniz gereken her şey...

    Geçtiğimiz hafta iOS 11.3 güncellemesini yayınlayan ABD merkezli teknoloji devi Apple, iOS 12 ile birlikte bir iPhone modeline daha verdiği desteği kesecek! İşte iOS 12 ile ilgili bilmeniz gereken her şey...

  2. Apple'ın yeni mobil işletim sistemi iOS 11 iPhone ve iPad kullanıcılarının beğenisine 19 Eylül'de sunulmuştu. Ancak yeni iOS ile birlikte gelen sorunlar nedeniyle Apple, geliştirmelere devam etse de yeni sorunlar gelmeye devam ediyor.

    Apple'ın yeni mobil işletim sistemi iOS 11 iPhone ve iPad kullanıcılarının beğenisine 19 Eylül'de sunulmuştu. Ancak yeni iOS ile birlikte gelen sorunlar nedeniyle Apple, geliştirmelere devam etse de yeni sorunlar gelmeye devam ediyor.

  3. Ancak Apple'ın en merak edilen İOS sürümü kuşkusuz iOS 12. Apple, iOS 12 ile birlikte bir iPhone modeline daha verdiği desteği kesecek!

    Ancak Apple'ın en merak edilen İOS sürümü kuşkusuz iOS 12. Apple, iOS 12 ile birlikte bir iPhone modeline daha verdiği desteği kesecek!

  4. Teknoloji devinden henüz konu ile ilgili resmi bir açıklama gelmedi.    Ancak şirkete yakın kaynaklara dayandırılan haberlere bakılırısa Apple, iOS 12'de sadece bu cihazlara destek sunacak.     İşte güncelleme alacak modellerin tam listesi...

    Teknoloji devinden henüz konu ile ilgili resmi bir açıklama gelmedi. Ancak şirkete yakın kaynaklara dayandırılan haberlere bakılırısa Apple, iOS 12'de sadece bu cihazlara destek sunacak. İşte güncelleme alacak modellerin tam listesi...

  5. iPhone X

    iPhone X

  6. iPhone 8 Plus

    iPhone 8 Plus

  7. iPhone 8

    iPhone 8

  8. iPhone 7 Plus

    iPhone 7 Plus

  9. iPhone 7

    iPhone 7

  10. iPhone 6 Plus

    iPhone 6 Plus

  11. iPhone 6

    iPhone 6

  12. iPhone 6S Plus

    iPhone 6S Plus

  13. iPhone 6S

    iPhone 6S

  14. Gelen bilgiler Apple desteğinin iPhone 5S'lerde çok yakında biteceğini işaret ediyor.

    Gelen bilgiler Apple desteğinin iPhone 5S'lerde çok yakında biteceğini işaret ediyor.

  15. Aynı iddiaya göre, Apple iOS 12 ile kullanıcılara yepyeni bir kilit ekranı deneyimi yaşatacak. iOS 10'dan beri beklenen karanlık mod özelliği iOS 12 ile kullanıma sunulacak.

    Aynı iddiaya göre, Apple iOS 12 ile kullanıcılara yepyeni bir kilit ekranı deneyimi yaşatacak. iOS 10'dan beri beklenen karanlık mod özelliği iOS 12 ile kullanıma sunulacak.